Şimdi Ara

Esnerken çenenin böyle altına gıdıya giren kramp (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
69.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • efsanedir bir de bunun diz arkasına gireni var :D
    sabah uyandım bi esneme geldi boyum 10 cm uzayana kadar esnedim birden çene attı abi kas şişti böyle bi şey oldu ağlayasım geldi ama direndim biraz sonra indi
    bir de ani bir hareketle yerimden kalkarken sol dizimin iç tarafına doğru bi kramp mıdır nedir bilmiyorum 1 gün boyunca çektim ağrısını bacağımı çok oynatmadım en son oturdum bacağımı uzattım elimle ayağımın altına bacağımı kırmayacak şekilde esnedim geri yerine döndü
  • bir tek ben değilmişim :)

bende olan durumlar genelde biraz üşüdüğüm zamanlarda oluyor,misal bilgisayar başındayım saatlerce oturdum biraz da üşüdüm elim ayağım çekildi uykum da geldi o zaman esnediğimde giriyor,allah kimseye yaşatmasın sanki felçli kalacak gibi hissediyor insan ve uzun sürüyor insan çok korkuyor,düzelince diyorsun bu nasıl bir durumdur diye,sağlığımızın kıymetini bilelim şükür edelim arkadaşlar
  • O kramp girdiğinde dil altındaki yumuşak dokuda bir sinir gerilmis olacak. Ona parmaginizla baskı uygulayın hemen geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dakika ağzım açık kalmıştı o kramp yüzünden
  • Bende de oluyor bazen ama o nasıl bir acıdır
  • Bu kramp cok fena yahu eskiden her tarafima girerdi allahtan olmuyor suan.
    Mesela ayagima ust uste 20 kere kramp girmisti 1 saat yerden kalkamamistim.Tek bir seferde olmadi her gun en az 1 kere basima gelirdi ard arda kramplar.Ya da gülerken kaburgularima girerdi, limon sıkarken elime girer diger elimle sıkıyım desem onada girer kalırdım öyle ortada.Gece bacaga aniden girerdi bagirirdim gece gece acidan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 14 Ocak 2015; 23:46:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

Bu kramp cok fena yahu eskiden her tarafima girerdi allahtan olmuyor suan.
    Mesela ayagima ust uste 20 kere kramp girmisti 1 saat yerden kalkamamistim.Tek bir seferde olmadi her gun en az 1 kere basima gelirdi ard arda kramplar.Ya da gülerken kaburgularima girerdi, limon sıkarken elime girer diger elimle sıkıyım desem onada girer kalırdım öyle ortada.Gece bacaga aniden girerdi bagirirdim gece gece acidan.

Ciddi sinir bozukluğunuz veya potasyum eksikligin var sanırım :)

• lan düdük ancak rüyanda yaparsın mal user... savcıya dilekçe hazırlar süründürüm... facebook hesabı hacklemek kolay olsa bu kadar populer olmazdı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede oluyor çok kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manyak bir şey ya. ayakta da oluyor.

• Beyler yazan varmı bilmiyorum ama çok kolay onun geçmesi şişen yere dokununca elinize beze gibi birşey gelicek onu elinizle yukarı doğru içe doğru ittirin saniyesinde geçiyor şimdiden herkese geçmiş olsun 😃👏👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bende oluyor bilirdim kafayı atabildiğiniz kadar arkaya atın çeneyi kapayarak diğer türlü kısa süreli ağrı devam eder

• İnsani sekilde esnemedigim durumlarda oluyor.Agzimi sonuna kadar acinca bi giriyor kramp ki cok fena artik o yuzden daha kibarca esniyorum.

• Bende kendimi özel sanıyodum herkeste oluyomuş
  • Esnerken, yemek yerken (ağzını çok açınca) olursa normaldir.
    Gece uykuda, gün içinde durduk yere olursa zor bir ameliyatı var.

Geçmiş olsun. Çok kötü bir ağrı
  • Evlat acısı gibidir offf çok fena ya

• Hayatımda vücudumun herhangi bir yerine hiç kramp girmedi çok şükür. Esnerken çeneye kramp girdiğinden ilk defa buradan haberdar oluyorum. Görünüşe göre epey de yaygın bir olaymış. Bundan sonra da yaşamam umarım.

• bağada oli
  • Yeterince evrimlesemedigimizi gosterir hala cok kusurumuz var

• Bendede nadiren oluyor ama daha az acı vermesi için bir çözüm buldum.Çenenizin solundan çekiyorsa şektiği tarafa sonuna kadar kafanızı eğin ve bekleyin.Geçiyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.