Bildirim
EslabFinder'a girdim: kız yok?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu ne uygulaması abi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Espressolab ın içinde uygulama
Uygulamaya sadece eslabın içinde mı gırebiliyosun?
-
ben bilmem abi ömrü hayatımda gitmemişim
Evet
Eslab boykot o yüzden kimse yoktur.
-
Benim de zaten turktelekom prime dan dolayı beleş kahvem vardı valla. Eşek yüküyle para ödüyoz internete bari bedava kahve içek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 2 Ağustos 2025; 21:19:29 >
ben de beleş kahve diye arkadaş zoruyla gittim. islamcılar Batı konseptini alıp bire bir taklit etmişler. bide kız bulmayı kolaylaştırma kısmı eklemişler. tepeden tırnağa komedi.
önüne gelene de bedava dağıtıyolar milletin ayağı alışsın diye. gidenlerin alayı beleşçi. uygulamadan bulduğun kız da fakir kızı olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İslamcı ise niye kız oğlan mesajlastiriyor
Bu nasil bi tezat ahxbdksosos
evlendirme meraklısı oldukları içindir belki bilemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse uygulama ile ödeme yapmıyor ki kartla ödeme yapıyor. Hadi uygulama ile ödeme yaptı diyelim ödeme yaptıktan sonra uygulamaya bir daha girmiyor. EslabFinder'da 5 kişi ile mesajlaşana bir adet küçük boy kahve bedava gibi bir kampanya yapsalar belki kullanım artar
Koşu kulüpleri moda oldu. Amaç kız düşürmek ise kulüplerine katıl. Kızların hepsi fit, taş gibi.
ınstagram
Bilal Başhan on Instagram: "Koşu kulübü incelemesi : @easyrun.club #runclub #easyrunclub"https://www.instagram.com/reel/DMYDAvSKWwG
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X