|
Kamu kurum ve kuruluşlarına yönelttiğiniz talep ve şikayetlerinizi iletmek için kullandığınız CİMER platformuna gönderdiğiniz başvurular sonuçlandıktan sonra CİMER üzerinden teşekkür mesajları gönderebilirsiniz. CİMER teşekkür mesajı yazarken aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
CİMER Teşekkür Mesajı Yazarken Dikkat Edilmesi Gerekenler:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
I know I'll be alright, but I'm not today.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
10 sene evvel önce işe gidip gelmek için kullandığım arabamı borç yüzünden sattım. Nasılsa evde bir dene daha ardı onunla gidebilirdim. Ancak daha kullanmaya başladığım 2-3 gün olmuştu ve araç su birikintisinde kalıp perte çıktı. Bir anda arabasız kalmıştım ama acelem yoktu, ikinci el uygun fiyatlı bulursam alabilirdim. Bir gün işteyken evdeki kadın beni aradı, çok şaşırmıştım zira normalde benimle muhatap olmak istemezdi: "Çocuk 40 derece ateşli, mahalledeki taksi durağını aradı aradık ama cevap vermesi, bir de sen ara eve taksi gönder" "Kapa, kapa, kapa ! ! !" Derhal 112' yi aradım: "Havale geçiren çocuk var" deyip adresi verdim. İş yerinden izin alıp eve doğru otobosla yola çıktım. Evde kimse yoktu, anamı aradım bana Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Servisi' nde olduklarını söyledi. Ben de oraaya gittim. Anamın anlattığına göre benim aramamdan 5 dakika sonra ambulans eve gelmiş ve en yakın çocuk acil servisi olann hastaneye gitmişler. Ancak hastane görevlileri "Çocuk Acil Servisi kapanıyor hasta kabul edemiyoruz" yanıtı verince ambulans görevlileri tartışmış: "Bu çocuğu hastane hastane dolaştıramayız, çok tehlikeli" Bir süre tartıştıktan sonra çocuğu servise kabul etmişler. 1 hafta 10 gün kadar çocuk serviste kaldı ve sorunsuz iyileşti. Eğer evdeki yarım akıllı başarılı olup taksi çağırabilseydi çocuk ölmese bile araz kalabilirdi, zira taksi ile aynı hastaneye gitseler kabul edilmezdi. Bunun üzerine BİMER üzerinden o gün çocuğumun hayatını kurtaran ambulans ekibine teşekkürlerimi ilettim. BİMER üzerinden de dönüş yapılarak teşekkür mesajı gelmişti... |