Şimdi Ara

Erdoğan: Meydanların Dilini En İyi Bu Fakir Anlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Şu an bizim bütün yaptığımız anketlerde, anketlerimizin dışında açılış törenlerinde benim her zaman tezim var. Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Şu an bizim bütün yaptığımız anketlerde, anketlerimizin dışında açılış törenlerinde benim her zaman tezim var. Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili bize 'yürüyün' diyor. Şu an meydanlarda bunu görüyorum. Bağcılar'da Pendik'te gördük. Burada bir tecrübe var." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen, CNN TÜRK- Kanal D ortak yayınına katıldı. Fulya Kalfa moderatörlüğünde Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin'in sorularını yanıtlayan Erdoğan, deprem, ekonomi, siyaset, seçim konularının yanı sıra gençlere ve ev kadınlarına yönelik proje ve çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

https://www.sondakika.com/politika/haber-cumhurbaskani-erdogan-1999-oncesi-yapilan-15761207/

• fakirlik ne iyi bir şeymiş ya gemicikler, uçaklar, saraylar falan keşke hepimiz fakir olsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu söylemiyle bence en az %2 lik bir kısmı konsolide ediyor gözlerimde gördüm erdoğan gariban babası diyen var

• Ben hiç sarayda oturan fakir görmedim siz gördünüz mü.Sonra hangi fakir sokaklarda filo konvoyu ile geziyormuş.

Ben hiç bir fakirin örtülü ödenek gibi dipsiz ve soruşturulamaz bir kaynağı olduğunu da görmedim.

Gemiciği olan fakir var mı onada siz karar verin.

• Fakirliği bile millete çok görüp fakirliğe çökmüş reis.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskidendi o reis

Artık oymoyyok

Bu akımı istanbul seçiminde gençler çıkarmıştı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En güzel adalet
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sarayada yaşayan fakir devri bitti oy falan yok gelirse ülkeyi terkederim birçok insanda terkedecek böyle ülke yönetilmez türkiyenin ekonomisi falan kalmadı heryerde sorun var

• Nasıl fakirlikse, daha bir iki hafta önce eşi Emine Hn, hermes, les benjamins kapatıyordu newyorkta.

Ama bizim AKP sevdalısı internet kullanıcılarına göre BM de konuşmaya gidiyordu torun, gelin falan filan.

• Sende fakirsen o zaman halk taş devrinde yaşıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende böyle fakirlik isterim

• Reis ne zaman kendini fakir olarak tanımlasa aklıma bu gelir.

• keşke bizde o tarz bir fakir olabilsek Erdoğan: Meydanların Dilini En İyi Bu Fakir Anlar 

• Çok komik ya soru soruyorlar Miting nezaman yapacaksınız efendim die :) Biiz zaten yapıyoruzzz açılışlarımızın hepsiiii miting orda çookkk hahhaa komedi :)) Yanındaki danışmanları böyle iyi efendim mitinge gerek yoktur bir çıksa neye uğradığını şaşıracak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fakir die kime dio
    Bize mi dio?
    Kendi degil fakir degil cunki

• Ben üzüldüm şahsen sizde RTE yazıp 2323 e yollayarak sizde kendisine maddi yardımda bulunabilirsiniz.

• Fakir değil f.ck.r demek istemiştir. Çünki benim hissettiğim vatandaş olarak o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 19 Nisan 2023; 14:18:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.