Şimdi Ara

Erdoğan Karşıyaka'da ki afişlerden neden rahatsız oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
1
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
21 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir'de Karşıyaka Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için hazırlattığı 'sana ne' afişlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Bu topraklara yabancı ne varsa getirip 'işte kadın' diye sunan, inancını ve kılık - kıyafetini aşağılayarak kadına hakaret eden bu karanlık zihniyet esasen, en büyük kadın düşmanıdır" sözleriyle tepkisine, CHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Turizm fuarı için Almanya'da bulunan Akpınar, "Kadın düşmanlığı yapmak bir yana, bunu yapanlara karşıdır isyanımız. Afişlerimiz de bu haykırışın ortak sesi olarak görülmelidir" dedi.
    http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/detay?post_id=1125994

Arkadaşlar ben gerçekten anlamıyorum, ben bu ülkede doğdum, burada büyüdüm ve bu afişleri destekliyorum. Sonra bu zat çıkıp bize yabancı diyor. Şimdi daha ağır şeyler yazacağım ama bilirsiniz eleştiriye bile dava edecek diktatör başta.

Erdoğan Karşıyaka'da ki afişlerden neden rahatsız oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Her çocuğa vermek istediğim bir hediye şüpheciliktir. Sırf sana söylendi diye bir şeye inanma. Sırf geleneğin diye bir şeye inanma. Sırf kutsal kitapta yazıyor diye bir şeye inanma. Delil ara ve şüphe ile sorgula. Eğer herkes bunu yapsa şu anda dünyada olup biten bir sürü şeyden acı çekmezdik. (Richard Dawkins)

• Gavur izmir + sen dış mihraksın.

• Kaynana gibi.

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• Diktatör var, diktatör var.

Stalin de diktatördü, Sezar da. Sezarın bir katliam yaptırdığını görmüyoruz ama kendisi diktatör olarak geçiyor.

Cehape zihniyeti işte böyle .Kadın mı kız mı belli olmayanları böyle savunuyor bu zihniyet.

― Friedrich Nietzsche
  • İlla bir şeye karışacak tabii ki .

Çıkıp dese kadınlarımız benim güvencem altında bundan sonra takım elbise ile de girseniz enseniz kalın olsa bile tacizden tecavüzden olan davaları affetmeyeceğiz .

Böyle dese her şey bitecek . Ancak yok Kadınlar sadece bir araç onlar için .

Bir paralel evren yok mudur ki ??? Viyana yerine Oslo 'ya doğru atlarımızı sürdüğümüz , Helsinki'de kahvaltı yaptığımız yok mudur ?

Şu an o evrendeki Türkler ne suriyeliler ile uğraşıyor ne göçlerle vallahi . Ben yine Fringe izleyeyim

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen sözde hiç AKP'ye oy vermemiş biriydin öyle mi?
    Maaşlar ne zaman yatıyor, sıkı çalışıyorsunuz, kolay gelsin.

Her çocuğa vermek istediğim bir hediye şüpheciliktir. Sırf sana söylendi diye bir şeye inanma. Sırf geleneğin diye bir şeye inanma. Sırf kutsal kitapta yazıyor diye bir şeye inanma. Delil ara ve şüphe ile sorgula. Eğer herkes bunu yapsa şu anda dünyada olup biten bir sürü şeyden acı çekmezdik. (Richard Dawkins)
  • quote:

Orijinalden alıntı: P. Alemdar

quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Diktatör var, diktatör var.

Stalin de diktatördü, Sezar da. Sezarın bir katliam yaptırdığını görmüyoruz ama kendisi diktatör olarak geçiyor.

Kendisinden haz etmediğimi biliyorsun. Fakat yinede kendisini bir diktatör olarak tanımlayamıyorum.

Tdk diktatör: Bütün siyasi yetkileri kendinde toplamış bulunan kimse

Bu ülkede gördüğüm şey tam olarak bu.

Orijinalden alıntı: yandexio

Sen sözde hiç AKP'ye oy vermemiş biriydin öyle mi?
    Maaşlar ne zaman yatıyor, sıkı çalışıyorsunuz, kolay gelsin.

Dur kardeşim o masum ben kefilim kendisine

Türkiye Türklerindir
    Baba bana subaru al

PSN : Jeopol
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    yazdığınızdan bişey anlamadım. hükümetimi vuralım diyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bay Small

Ben de sizinkinden bir şey anlamadım? Sanırım ışidci terörist olarak izmire bombalı eylem hazırlığında bulunuyorsunuz?

Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Ben de sizinkinden bir şey anlamadım? Sanırım ışidci terörist olarak izmire bombalı eylem hazırlığında bulunuyorsunuz?

ben dedimki Türkiye'nin dinsizleri çoğunlukla izmirde bulunuyor. orayı komple bombalasak Türkiye'nin dinsiz oranı %99 azalır diyorum.

Dinsiz olduklarını nerden cıkardın .Ruhlarını mı kontrol ettin.Dicen ki chpye oy verdiler ama %35de akepeye verdi o zaman %99 dinsiz demene bi kaynak göstermen gerekiyor yoksa yalancılıkla suçlanırsın.Ayrıca karı kız konularında mesaj kasıp profilini gizleyip burda takılan kefen giyen gençlik üyeleri gidin simcity oynayın diktatör olun anca egenuzu tatmin edersiniz
    Dün sultanlara taptığı zannolunan bu millet, milli mevcudiyetini tehlikede görünce bir kumandanın emri altına girmiş, hayatını ortaya atarak istiklalini ve istikbalini kazanmıştır.''İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.''

• quote:

quote:

quote:

ben dedimki Türkiye'nin dinsizleri çoğunlukla izmirde bulunuyor. orayı komple bombalasak Türkiye'nin dinsiz oranı %99 azalır diyorum.

ne zarar gördün dinsizlerden?

• Bay Small B kullanıcısına yanıt
    Bence diyanetin butcesi sifirlansin ve gonullu kisilerin maaslarindan kesilecek fon ile diyanete para toplansin. O zaman dinsiz orani %99 olur.

PSN : Jeopol
  • Bay Small B kullanıcısına yanıt
    Veya sizleri öldürmek lazım ki sizin gibi gerici müslüman sayısı azalsın da dünyadaki refah seviyesi yükselsin. Yanlış anlaşılma olmasın müslümanlar değil bunun gibi gericiler anlamında söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 8 Mart 2016; 0:58:19 >

izmir'e bir atom bombası atmak lazım. Türkiye'nin dinsiz oranı %99 azalır.

İmanı var olan birisine dinsiz, kafir gibi bir iftira atar ve eğer ispatlayamazsan yani kafir olduğu Allah katında ispatlanamazsa yani yanlış çıkarsa kafir olan sen olursun. Dolayısıyla eğer evliysen evliliğin de düşmüş olur. Çok dini bütünsün ya hadi bakalım %99'ının dinsiz olduğunu ispatlamanı bekliyoruz.

quote:

quote:

Seni derhal akil hastanesine yatirmak gerek. Bu nasil bir dusunce. Isid vari

• Akplilere kızdığım kadar izmir halkına da kızıyorum. Batının ahlakını içlerine ne güzel sindirmişler. Kadın hakları bu saçma afişlerle savunulmaz, kadını seks objesi olarak görmekten vazgeçin. Kadın özgür olmalı ama mememi de açarım börek de açarım afişleriyle olmaz bu iş. İzmir'i biliyorum maalesef kadını dahil kadınlığını ayaklar altına aldırıyor. Femen grubundaki gerizekalılar gibi davranıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.