Şimdi Ara

'Erdoğan'a oy verirseniz, cennetin anahtarı cebinizdedir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 Mart Yerel Seçimlerinde, AKP Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Göktaş, partisinin Karaköprü adayı Metin Baydilli'ye destek olduğu bir organizasyon sırasında yaptığı konuşmasında, ‘Analarım, bacılarım, Allah için Peygamber için Metin Baydilli'ye destek çıkın. Benim 32 devlet gezdim. Sudan'a gittim polisler beni kapıda karşıladı. Beni Erdoğan vatandaşı olarak karşıladılar alıp Ömer Beşir'in yanına götürdüler. Orada bir ay kaldım. Türkiye'nin 81 ili ve ilçesi 31 Mart'a Ak Parti'ye oy verin Erdoğan'a oy verin. Erdoğan'a oy verdikten sonra cennettin anahtarı cebinizdedir. Bunu iyi bilin’ dedi.

Haber Kaynağı

Alternatif Kaynak 1

Alternatif Kaynak 2

• Müslümanım diyen AK partiye oy vermez bu bir gerçek. Dini değerlerimiz her geçen gün biraz daha karalanıyor. Atatürk boşuna LAİKLİĞi getirmemiş ülkeye. Siyasetçiler dinimizi ağızlarında sakız yaptıkça, dini değerlerimizle dalga geçildiğini hissiyatı oluşuyor kamuda. Din sömürü aracı olmaktan çıkarılmalı.
    Hadi adam oy almak için günaha girmeyi Allaha şirk koşmayı önemsemiyor da

Bu alkışlayanlar neyin kafasını yaşıyor.

Bir Allahın kulu da çıkıp arkadaş sen ne dediğinin farkındamısın demiyor.

Şimdi bunların oyu ile 4 yıllık üniversite mezunu düzgün birisinin oyu birmi olacak

İq ya göre oy verilsin.

Ciddi diyorum başka mantıklı bir çözüm yok.Nasıl akli dengesi yerinde olmayanlar oy kullanamıyor.Devlet 10 senede 1 sınava tabi tutsun herkesi

Oradan alınacak sonuca göre 10 yıllık İq seviyesi bu densin.

Sandıklarda da diyelim ki 125-130 arası İq belli bir sandığa gitsin.Ve bu sandıktan çıkacak sonuç 130 ile filan çarpılsın.

90-95 İqlular sandığından çıkacak sonuç 95 ile çarpılsın.Ona göre yazılımla en gerçekçi sonuca ulaşalım.Ondan sonra istersen gece gündüz A haber mi dinlersin Sırat köprüsündne geçmek için Akpye mi basarsın kime verirsen ver oyunu
  • Bu benim saydığım 3 oldu

Noluyor yav bu insanlara

Bu kadar olmaz hayatinda meal okuyan adam bunu demez diyene oy vermez Allah'tan korkun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak oy veririm ,anahtarı vermezler ,ağır konuşurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parsel parsel satacak yer kalmadı sanırım artık diğer taraftan satışlar başlamış :D
  • Haber değeri yok. Çünkü bunlar budur. Karakteri ve geçmişi budur bunların. Bu din oyuncularını yetiştiren Hocaları Necmettin Erbakan, "Bize oy vermeyen patates dinindendir. Biz siyaset değil cihat yapıyoruz." dememiş miydi?

• 'Erdoğan'a oy verirseniz, cennetin anahtarı cebinizdedir'
  • En ufak olayda reddiye veren sağa sola saldıran, sarıklı, cübbeli dini bütün tayfa. Konu malum grup olunca hiç sesi çıkmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akp bunlarıda seçmecemi buluyor ne adam pazarcı gibi konuşuyor

• lan hiç olmasa tapu verseydiniz bari, anahtarla ne yapcaz?
  • Şebeke sularına ne katıyorlar ise, millet kafayı iyice sıyırdı.
  • Hadi adam oy almak için günaha girmeyi Allaha şirk koşmayı önemsemiyor da

Bu alkışlayanlar neyin kafasını yaşıyor.

Bir Allahın kulu da çıkıp arkadaş sen ne dediğinin farkındamısın demiyor.

Şimdi bunların oyu ile 4 yıllık üniversite mezunu düzgün birisinin oyu birmi olacak

İq ya göre oy verilsin.

Ciddi diyorum başka mantıklı bir çözüm yok.Nasıl akli dengesi yerinde olmayanlar oy kullanamıyor.Devlet 10 senede 1 sınava tabi tutsun herkesi

Oradan alınacak sonuca göre 10 yıllık İq seviyesi bu densin.

Sandıklarda da diyelim ki 125-130 arası İq belli bir sandığa gitsin.Ve bu sandıktan çıkacak sonuç 130 ile filan çarpılsın.

90-95 İqlular sandığından çıkacak sonuç 95 ile çarpılsın.Ona göre yazılımla en gerçekçi sonuca ulaşalım.Ondan sonra istersen gece gündüz A haber mi dinlersin Sırat köprüsündne geçmek için Akpye mi basarsın kime verirsen ver oyunu

• Din tüccarına bak. Ağzı yüzü çarpılacak kalacak öyle.
  • Şimdi ben bir günaha gireyim o zaman. 31 Mart'a kadar bütün günahları işlesem silinirler mi ?
  • Müslümanım diyen AK partiye oy vermez bu bir gerçek. Dini değerlerimiz her geçen gün biraz daha karalanıyor. Atatürk boşuna LAİKLİĞi getirmemiş ülkeye. Siyasetçiler dinimizi ağızlarında sakız yaptıkça, dini değerlerimizle dalga geçildiğini hissiyatı oluşuyor kamuda. Din sömürü aracı olmaktan çıkarılmalı.
  • Bu yeni dine akın akın geçişler bekliyorum. Kolaylıklar dini. Bir oyla hop cennete. Müslümanlık daha zordu, bu varken kim neden müslüman olsun ki. Ben geçtim cenneti bekliyorum, tavsiye ederim. Yalnız malum teknoloji de ilerledi. Anahtarlar sık kullanıldığında kaybolabiliyor. Cennet kapılarına anahtarsız çalıştırma teknolojisi de koyarsa bu zat, yeni dine kitlesel geçişler beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 16 Mart 2019; 8:57:20 >
  • Son zamanlarda akp liler din konusunda zıvanadan çıktılar.. Erdoğan bu konuya hiç değinmiyor, kendi partisinden din istismarı sözkonusu olunca hiçkimseyi uyarmıyor, cezasını kesmiyor.. Ama karşı taraftan bir açık bulduğunda bunu oy devşirmek için kullanıyor.. Din üzerinden oy devşirmek işte budur, yoksa erdoğan dinini kayırmıyor, din hassasiyetinden dolayı yapmıyor bunu..

Bunu ak partililerin bilmesini isterim
  • RTE'de çıkıp demiyor ki ne saçmalıyor bunlar? Hepinizin Allah belasını versin.

• RTE kendisini ilahlastiran AKP’lileri neden elestirmiyor, neden cezalarini kesmiyor diyen arkadaslar, unutmayin ki padishlar kendilerini Allah’in dunyadaki valisi-temsilcisi olarak goruyorlardi

Yani RTE de kendini boyle mistik-ilahi bir pozisyonda goruyor olabilir normal degil tabi ama bu zihniyet( islamcilik) hakkinda normal olan en ufak birsey yok zaten

• ŞAK ŞAK çı olduğumuz aşikar.
  • İşin ilginç yanı olanlara diyanetten ses yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.