Şimdi Ara

Atatürk bunun için mi kadınlara hak verdi? İğrenç görüntüler. Yer : İstanbul!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• https://x.com/i/status/1913583880373731409

quote:

Bir kadın, tasma taktığı adamı sokakta gezdirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• para

• kuki

• Bunun Atatürk ve kadınlara verdikleri haklarla ne alakası var pek anlamadım. Yani dostum Allah'ta beyin vermiş ama kullanmadan yaşayan milyonlar var. Sence bu Allah'ın suçu mu oluyor?

Olay tam bir rezillik ama dediğim gibi bunun haklarla vs alakası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadın haklarıyla ne cinsiyet eşitliğiyle ne atatürkle ne de başka bir şeyle alakası var... Tamamen absürt cinsel tercihleri olan 2 insan evladı görüyoruz... Biri köle diğeri sahibe. Bence olay sadece bundan ibaret...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi de bu ideolojik bir şey değil bireysel bağlamda saçma sapan bir fetiş vb etkileşim kasma amaçlı hareket.

100 milyon insan sabah akşam fen bilimleri çalışıp bilim üretecek hali yok..

• Saçmasapan bir cinsel fanteziyle Atatürk'ün kadınlara verdiği hakları bağdaştırmak, alaka kurmak saçma ve ilgisiz olmuş. Bu aynı zamanda genelleme de içeriyor, kadınların genelini çoğunu ilgilendiren hiçbir şey yok burada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atatürk bunun için mi kadınlara hak verdi? İğrenç görüntüler. Yer : İstanbul!

Ağızlıksız mı gezdiriyor???

Ağızlıksız gezdiriyorsa ceza uygulansın.

• Anayasal haklar olarak kamu davası açılabilecek bir durum olabilir ama avukat değilim tabi, savcı hiç değilim. işsizim ben iş arıyorum Atatürk bunun için mi kadınlara hak verdi? İğrenç görüntüler. Yer : İstanbul!  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.