Şimdi Ara

EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (1250+ Üye) (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.178
Cevap
74
Favori
285.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • guitarman kullanıcısına yanıt

    Ben de bakıyorum o ürüne 5650 ile arasında kontrast ve lens kaydırma farkı var galiba ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: guitarman

    Arkadaşlar tw-5600 (35.000 kontrast) modeliyle ilgili bir bilgi bulamadım.


    Oyun ve film için tavsiye eder misiniz? fiyatı şu an 5000 TL.


    bir de tw-610 (10.000 kontrast) var. o daha ucuz 4500 TL



    aradaki tek fark kontrast görünüyor. Keyifli oyun ve film deneyimi için (panjurlu, full karanlık bir oda) 5000 tl bütçe ile neyi tavsiye edersiniz?


    not: 10 yıllık Optoma 720p (3500 kontrast) bir cihazdan geçiş yapacağım.


    2,5 - 3 metre mesafeden kullanacağım.

    Hocam ben her iki cihazıda test ettim, Kesinlikle TW5600 tercih etmelisiniz. Bariz şekilde TW5600 daha kaliteli. 500 TL farka fazlasıy değer.

  • _OzGuR_1903 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bahsettiğiniz sorun benim projeksiyonumdada mevcut..çok uzun zaman önce bende sormuştum bu soruyu ama net bir cvp alamadım..çözümünüde bulamadım.kendiliğinden bazen düzeliyor..Bu yüzden servisede götürmedim..sanki lambasının ömrü bitiyor gibi gelmişti banada 😊
  • beytug16 B kullanıcısına yanıt

    benim garantiden lamba değişti düzeldi hocam

  • Arkadaşlar TW6000 var ilgilenen varsa PM atabilir
  • Çok ama çok detaylı anlattım, indirim kodumuz YouTube açıklamasında. Lansmana özel 19 adet gelen ilk parti için indirim kodumuz çok iyi fiyata indiriyor. Umarım Beğenirsiniz.






  • Garantisi Ocak 2022 ye kadar devam eden TW7000 satıyorum. İlgilenen ulaşabilir.
  • Epson tw7300 uyumlu 3 d gözlük satan var mı
  • Merhaba,


    Xbox consoledan oyun oynamak ve pc ye baglayıp film izlemek icin onerebileceginiz cihaz var mıdır acaba?

  • Epson TW5600 aldım. On yıllık 720p projeksiyon cihazından sonra görüntü kalitesi mutlu etti. Aleti xbox,netflix ve prime keyfi için gayet başarılı buldum.


    Ayar ve kullanım tavsiyesi olan varsa çekinmeden yazabilir.

  • Ben bir şey danışmak istiyorum. Epson tw9200 cihazım var, eco modda cihazı açtığımda görüntüde hafif bir titreme oluyor, cihazı kapatıp tekrar açınca uzun süre fan çalışıyor sonrasında düzeliyor gibi oluyor, normal modda da bu sorun olmuyor. Bunun nedeni hakkında bilgisi olan var mıdır acaba. Teşekkürler.

  • arkadaşlar, epson tw5600 cihaz kullanıyorum. nasıl tarif edilir bilmiyorum ama ekranın köşelerini nasıl düzeltiyoruz? ekran derken hani bir tane daha geniş, görüntü siyah olunca belli olan olan var onu kastediyorum. projektör ilk açıldığında da belli oluyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarampol

    Ben bir şey danışmak istiyorum. Epson tw9200 cihazım var, eco modda cihazı açtığımda görüntüde hafif bir titreme oluyor, cihazı kapatıp tekrar açınca uzun süre fan çalışıyor sonrasında düzeliyor gibi oluyor, normal modda da bu sorun olmuyor. Bunun nedeni hakkında bilgisi olan var mıdır acaba. Teşekkürler.

    Lambanız kaç saatte hocam? Saati ilerlediyse eco modda ışık titreşimi yapması görülebilen bir şey. Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla projektörü yeni aldığımızda en az 3-4 hafta normal modda kullanmamız tavsiye ediliyor. Böylece ark yapma sorunu aza indirgenmiş oluyormuş. Benim eski lambam da 2. yıl garantisi dolmadan böyle yapmıştı ve garantiden değişilmişti (TW 9000 sahibiyim).

    Şu anda düzenli olarak ayda bir kez 1 saat kadar normal modda çalıştırıyorum. Lambam 1700 saate geldi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: image

    Lambanız kaç saatte hocam? Saati ilerlediyse eco modda ışık titreşimi yapması görülebilen bir şey. Yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla projektörü yeni aldığımızda en az 3-4 hafta normal modda kullanmamız tavsiye ediliyor. Böylece ark yapma sorunu aza indirgenmiş oluyormuş. Benim eski lambam da 2. yıl garantisi dolmadan böyle yapmıştı ve garantiden değişilmişti (TW 9000 sahibiyim).

    Şu anda düzenli olarak ayda bir kez 1 saat kadar normal modda çalıştırıyorum. Lambam 1700 saate geldi.



    Alıntıları Göster

    çok teşekkürler hocam, ben o yeni aldığımızda normal modda kullanma tavsiyesini bilmiyordum. Lambam 3200 saatte. normal modda hiç sorun yok hatta normal modda bir süre kullandıktan sonra eco moda geçince de olmuyor, çok enteresan. Hep normal modda kullanayım diyorum ama onda da sürekli fan çalışıp çok ses yapıyor.





  • Son günlerde tw5650 - 2150 için lamba alan yada fiyat teklifi alan var mı acaba ?

  • Arkadaşlar, Epson EH-TW5600 cihaza tripod bağlayabilir miyiz? Cihazın altında bir delik var ama tripodun vidası kalın geliyor. Bir yolu var mıdır?

  • Arkadaşlar epson th-TW 5300 Projeksiyonuma yeni yazılim güncellenme var fakat o yazilimi atamiyorum Projeksiyona usb flash bellek den nerde yanlış yapıyorum bilen biri varsa cok memnun olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan54s -- 27 Haziran 2021; 22:26:39 >
  • merhabalar,
    ben de 2 sene önce tw7000 almıştım. eco modda dahi çok yüksek fan sesi çıkarıyordu. daha sonra garantiye götürdüm ve anakart değişmesi gerektiği söylendi fakat tedarik edemedikleri için ürün değişimi yaptılar. yaklaşık 6-7 ay sonra yenisi de eco modda dahi çok yüksek ses çıkarmaya başladı. bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mıdır? bu problem neden kaynaklanıyor olabilir?
  • elimde eh tw 8100 var ikinci el kaça satmalıyım bunu bir fikri olan varmıdır acaba

  • Merhaba arkadaşlar,


    Epson EH-TW 9300W projeksiyonum var. İş durumumdan dolayı yaklaşık 2 yıl kadar ev sinema sistemimi kullanamayacağım. Böyle olunca da en azından projeksiyon cihazımı satıp ileride kullanabileceğim zaman yeni modellerinden birini satın alırım diye düşünüyorum.


    Cihazı, online UPS' e bağlı olarak kullandım, sık sık filtresini temizledim ve hiçbir problemi yok. 2550 saat kullandım. Hiç lamba değişimi yapmadım. Lamba eco modda hafif titreme yapmaya başladı. Normal modda ilk açılırken hafif titreme yapıyor daha sonra titreme olmuyor. Bu yüzden en fazla 1000 saat daha kullandıktan sonra lamba değiştirmek gerekebilir diye düşünüyorum. Kutusu, kitapçığı, kumandası, kablosuz alıcısı vb. eksiksiz olarak duruyor.


    Projeksiyon cihazlarının 2. el fiyatları hakkında bilgim yok. Yukarda detaylarını verdiğim bu cihaz ne kadara satılabilir? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.





  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.