Yüzbaşı
07 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 108 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Uygulamaya giriş daveti aldığımda Android tabanlı cihaz kullanıyordum ancak cihaz değişikliği sebebi ile ios'a geçiş yaptım uygulamayı yeni cihazıma nasıl indirebilirim ?
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Aşağıda linkini verdiğim ürünü kız arkadaşıma hediye almak istiyorum. Öyle aman aman bir oyun performansı olması bizim için önemli değil yani yüksek grafikte oynatsın ultra ayarda oynatsın gibi bir derdimiz yok. Nadir olarak yeni oyunları oynarız o kadar.

ürün linki:
http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5520-s37f45-8gb-notebook-urun8621.html

Bu bağlamda sormak istediğim bir kaç konu var cevap verirseniz sevinirim.

- İşletim Sistemi (Yazılım) :Linux olarak geçiyor sitede buna windows 7 kurmada sıkıntı çekermeyim driver, uyumluluk vs. konularında.

- pcdepo.com güvenirliği nasıldır zira bu kadar yüksek limitli kart kullanmıyorum havale ile alacağım, malum para tek kalemde sitenin hesabına aktıralacak.

- Varsa bu cihazdan daha iyi bir cihaz önerilerinize açığım. Bütçem maksimum sınırlar zorlandığında 1.100 TL.

Kullanımı şöyle özetliyeyim size internet kullanımı yüksek olmakla birlikte, yeni çıkan simülasyon ve fps oyunları (ancak yukarda da belirttiğim gibi ultra grafik, ultra ayar gibi bir takıntımız yok), hd film vs. izlemek de mutlaka olacaktır 720p ağırlıklı. Ve alacağımız ürün oyun hariç kullanımlar göze alındığında 3-4 yıl idare etmeli.

Yukarıda linkini verdiğim ürünün özellikleri:

Notebook Markası : Dell
Ürün Kodu : S37F45
İşlemci Markası : Intel
İşlemci Modeli : 2370M
İşlemci Tipi : Intel Core i3
İşlemci Hızı : 2.40 Ghz
İşlemci Cache : 3 MB
Ekran Boyutu : 15.6
Ekran Tipi : HD Widescreen 200-nit 720p Parlak Ekran
Ekran Çözünürlüğü : 1366x768
Ekran Kartı : AMD Radeon
Ekran Kartı Belleği : 1 GB
Grafik İşlemcisi : AMD Radeon HD 7670M 128Bit
HDMI : Var
Sistem Belleği : 8GB
Bellek Tipi : 1333 MHZ DDR3
Max Bellek : 8 GB
Disk Kapasitesi : 500 GB
Disk Hızı : 5400 RPM
Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive
Modem : Yok
Ethernet : Ethernet LAN 10/100
Wireless : 802.11b/g/n
Bluetooth : Bluetooth 4.0
FireWire : Yok
Usb Portu : (3) USB 3.0 + (1) USB 3.0 PowerShare
Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü
Klavye : Standart Q TR
Hoparlör : Waves MaxxAudio 3 işlem gücü ile stereo hoparlör Yerleşik dijital mikrofon
Kart Okuyucu : 8 in 1 Card reader
Kamera : 1.0 Mp Widescreen HD (1280 x 720)
Arkadaşlar amcam için bir pc toplamam gerekiyor aşağıdaki konfigürasyon nasıl sizce bütçe maksimum 1600 tl..Çoğu zaman internet vs.. için kullanılacak..Oyun az da olsa oynanır işte crysis2'yi full ayarda çalıştırması gerekiyor gibi bir takıntıları yok.açsın takılmasın yeterli gelir düşük ayarda bile.

seçtiklerim bunlar ne dersiniz neler eklenmeli/çıkarılmalı/değiştirilmeli sizce ? birde önerilerinizi exa üzerinden yaparsanız sevinirim, pc haricinde alacağım bir iki parça daha birşeyler var hepsini birlikte alacağım.

Arkadaşlar merhaba,

Bir yakınım yeni tv almak istiyor benden yardım istedi.aklımda bir iki model vardı ama kendim şu an için tv almayı düşünmediğim için adam akıllı incelemedim hiçbir ürünü birtek lglw4500/5500 hoşuma gitmişti onlarda tandığın bütçesini aşıyor maalesef..

40-46" tavsiye ederseniz sevinirim

Kullanım alanına gelirsek

-Tv alındıktan sonra HDsmart alınacak ve %90 oranında bu izlenecek.Hd kanallar tabi mecburiyetten sd yayınlarla birlikte

-Herhangi bir konsol bağlanmayacak

-Hd filmler + normal çözünürlükteki DVD filmler, divxler vs. izlenecek elde bir divx playerı var ama tv oynatsa hiç fena olmaz yer işgal etmez..şimdilik herhangi bir amfi + hoparlör bileşimi bağlanmayacak alete ileride ne olur bilmem bir ara orta yollu birşeyler almak istiyordu..

-Ara sıra Laptop bağlanabilir benim laptobun aynısından var kendisinde de beraber almıştık..Resimler, videolar, filmler için ama dediğim gibi tüm bunlar tv kendisi yapsa daha bi güzel olur..

-en önemli nokta ise futbol maçları aşırı derecede izlenecek diyebilirim tek sevdiği şeydir.

aman efendim 3d olsun yok internete bağlansın facebookk'a girsin vs.. gibi bir derdi yok..Sadece saydığım kaynaklarda sıkıntı yaratmasın yeter..

Benim aklıma 40c650 geldi ilk baş ama o da piyasada sıkıntılı sanırım elimizde alternatif olursa güzel olur..Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar merhaba,

Hp G62-b01et notebook kullanıyorum ve bu cihazı ne yazık ki lcd kullanmadığım için odamdaki 70 ekran tüplü tv ye bağlamak istiyorum biraz araştırma yaptım çoğu kişi elektronikten anlayanlar kendileri kablo oluşturarak başarılı olmuşlar (okuduğum mesajların çoğu 2007-2008 yılına ait).O zamanlar aşağıda linkte verdiğim kablo Türkiye'de pek bulunmuyormuş o yüzden kendileri yapmışlar sanırım şimdi az da olsa bulunmakta sizce bu kablo işimi görür mü? Satan arkadaş frekans aralığından bahsetmiş doğal olarak çalışma garantisi veremiyor.

Bahsettiği ürün bu:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-vga-to-scart-pc-tv-av-baglanti-cevirici-kablo-54404910/detay/?

Not:laptopta sadece hdmi ve vga çıkış var.
Arkadaşlar 300-400 lira arası bir bütçem var ve bunun üzerine 1 lira dahi çıkamıyorum maalesef :) altta saydığım 3 model arasında kaldım yardım ve fikirlerinizi bekliyorum

1-Samsung i8320 vodafone 360 h1 (spot olarak satılıyor) 365 lira

2-Huawei u8230-2. elleri bütçem dahilinde

3-Samsung s8000 & s8003 Jet(s8000 yurt dışındaki model ismi s8003 ülkemizdeki satış ismi) spotları 250-260 civarında ikinci el garantili de aşağı yukarı bu fiyata 300 seviyesinde.

garanti açıkçası pek umrumda değil telefonun başına gelen bir çok durumda kullanıcı hatası dedikleri için ..
arkadaşlar,bir arkadaşım yeni bir kasa toplamak istiyor benden yardım istedi bende sizlere danışayım dedim.Kendisinde şu an lcd mınitör var ancak yenilense fena olmaz hani bütçe maksimum 1500 tl..monitörlü ve monitörsüz tavsiyelerinizi bekliyorum çok yüksek performanslı olmasa da oyun oynanacaktır..

şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar merhaba şu an şu sisteme sahibim,imzamda da mevcut

Anfi

Sony STRDE-495

uydu hoparlörler ve sub

Dvd olarakta

Sony DVP-NS15 DVD Player

şimdi sormak istediğim ben bu sistemden memnunum ancak değişiklik olması açısından bunları elimden çıkarıp z5500 alayım mı ne dersiniz ? bununla kıyasladığınızda - ve + ları ne olacaktır fikir verirseniz sevinirim...
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Başlıkta da belirttiğim gibi casper'ın bu ürünü ile ilgileniyorum.Fikirlerinizi almadan önce belirtmek istediğim nokta bilgisayarı bir alacak karşılığında alacağım yani durum biraz farklı bu kadar bütçem olsa düşünmez kendim toplardım.pc'yi alacak kişi ancak bu tarz alabileceğini söyledi(senetli alışveriş yapacağı için).Benim gördüğüm kadarı ile ram işlemci vs.. iyi ancak ekran kartı tırıvırı gibi geldi.Bu yüzden size danışmak istedim fikirlerinizi yazarsanız sevinirim...

ürün linki:

http://www.casper.com.tr/UrunDetay.aspx?intStockNo=1194

şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar lcd monitör almaya karar verdim ve dün biraz dolşatım mağazaları(bimeks,gol,mediamarkt vs..) baktığım ürünler içinde bu hoşuma gitti gold'da 296 lira kredi kartına vade farksız 12 taksit yapıyorlar sizce nasıl alınır mı ?

Ürün linki:

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=85130
Hakkında
Forum İmzası:
PSN: TURGAY26TR
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
DELL G3 17
Otomobil
Citroen C5 1.6 e-Hdi 2012
Mobil cihaz
iPhone 13 128 GB Black
Mobil cihaz
OnePlus 7 Pro 8/256
Operatör
vodafone
ISS
turkcell-superonline
Oyun Platformu
PlayStation 5
TV
LG 32LV3550
TV
LG 42LB620V
Ses Sistemi
SONY
Tablet
İpad 9
Notebook
Monster Abra A19.4.4
PSN ID
TURGAY26TR
Xbox Live GamerTag
TURGAY26TR
Game Center
trgy_26
Dünyadan Futbol
Eskişehirspor
Kulaklık - Amfi
Turtle Beach Ear Force x12
Basketbol
Chicago Bulls
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.292
İkinci El Bölümü Mesajları: 146
Konularının görüntülenme sayısı: 5.798 (Bu ay: 137)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 123 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.