Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sirnova , jayjay_83 , ender , ender Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36.042
Cevap
1.131
Favori
3.521.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11081109111011111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Marketten aldığınız domatesin kilosu 5 liradan 4 liraya düşünce, aradaki 1 liranın iadesi için dava açıyor musunuz?
  • XII kullanıcısına yanıt
    Hadi ya bu iyiye haber aslında hocam. Demekki yavaş yavaş kıvama geliyorlar
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Serbest piyasada istediği fiyatı çeker. Muhtemelen o arkadaşın da almak istediği ev 40-50 bin zam yemiştir.
  • masmawi83 M kullanıcısına yanıt
    Bankaya dilekçe vermeniz gerekiyor yapılandırmak için ve red cevabı verilirse bu bu cevap ile bağlı bulunduğunuz adliyenin tüketici mahkemesine dava açabilirsiniz diye biliyorum. Yinede daha iyi bilen birine sorabilirsiniz.
  • eyeshot E kullanıcısına yanıt
    Eğer size 1,1 TL'den doğal gaz satan firma, gazı 1,5 lira yapıp aradaki farkı ben aslında sana ucuz satmışım diyerek sizden 6 ay sonra isteyebildiği bir ülkedeyseniz, kredi yapılandırma içinde dava açabilirsiniz hocam.
  • Hayır web tapu’da randevu tarihini erkene alamazssınız çünki ciddi yoğunluk var. Wep tapu sadece başvuru yaptırır ve tarih verir belgeleri yüklerseniz harç yatırılır ve tam saat’inde orada olmanız gerekir, imza atılır sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 9 Haziran 2020; 17:14:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyeshot E kullanıcısına yanıt
    Siz konuya baya alakasiz bir pencereden bakiyorsunuz.Kredi dedigimiz sey bize bankanin sattigi bir ürün degildir.Finansman aracidir.Halkin parasi gene halka kredi olarak finanse edilir ve karsiliginda faiz odenir.Sayet faizler düşer ise bu finansmani kullanan kredi müsterileri haksiz bir bedel ödemeye başlar.Bunun adıda banka rantıdır. Normal işleyen bir ekonomide (ki bunun örnekleri çogu avrupa ulkesinde mevcuttur) yapilandirma beklemeye bile gerek yoktur.Saglikli bir finans sisteminin otomatik olarak sizi düşen kredi oranlarina dahil etmesi gerekir.Şoyle dusunun bankaya 1 aylik bir mevduat hesabi aciyorsunuz faiz orani yuzde 8 olsun.Bir sonraki ay mevduat faizleri düştuğunde örneğin yüzde 7 otomatik olarak düşen orandan mevduat geliri elde edersiniz.
    Neyse tek ögrenmek istedigim bu konuda örnek bir dava olup olmamasiydi.Saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah korusun başınıza bir şey geldiğinde ağlamayın, üzülmeyin bişey değişmeyecek nasılsa, 5 Liralık kolonyayı 20 Liraya satanlar neden ceza yedi o zaman? Adamların yaptığı yanlışı da mı dillendirmeyelim? Normal mi karşılayalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 9 Haziran 2020; 17:41:5 >
  • Arkadaşlar 500.000 bin liralık bir ev almayı düşünüyorum. Evin tek geliri var, 3600 lira. Evin %20 sini peşin vereceğim 100.000 lira yani. Kalan 400.000 lirayı da 120 ay taksit ile 4800 lira olarak ödeyeceğim. Bankada 100.000 liram daha var, taksitleri belli bir yıla kadar o bankada kalan paradan takviye yaparak ödeyeceğim.belli bir yıldan sonra bende çalışacağım ve taksitleri rahatlıkla ödüyor durumda olacağız Ayrıyetten 3200 küsür geliri olan dedemi de aynı evde yaşayacak gibi göstererek banka da kredi çekerken gelir olarak gösterebiliriz diye düşünüyorum. Yalnız dedem 75 yaşında, yaş sıkıntısı olursa diye söylüyorum.

Bu şartlar altında Sıfır konut için yukarıda belirttiğim krediyi alabilir miyim?

• XII kullanıcısına yanıt
    Ben de 0.79a düşmesini bekliyorum.
    Şuan 1.17den bitmesine 100 ay kalan kredim var
    Eylüle kadar bekleyeceğim,olmazsa yapılandırıp vadeyi 3 yıla düşüreceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Allah korusun başınıza bir şey geldiğinde ağlamayın, üzülmeyin bişey değişmeyecek nasılsa, 5 Liralık kolonyayı 20 Liraya satanlar neden ceza yedi o zaman? Adamların yaptığı yanlışı da mı dillendirmeyelim? Normal mi karşılayalım?
    cok guzel demıssınız kolonya krızde elzem hale geldı su gıbı ekmek gıbı. yasamak ıcın sart ama ev oyle degıl almazsınız kıralarsınız. 5 lıralık kolonyanın 20 lıra olması ıcın 220 bın lıralık evın 700 bın olması lazım.cok fazla ev var fıyatı artırmanında bı sonucu var satamayabılır. baskası fıyat artırmaz hatta belkı ındırır evını satar. mal sahıbı sonucta yaptıgının karsılıgını alır. tum evlerı 3 5 kısı alır. fıyat artırır tamam o zaman mudahale etsın. Ama su an 2 mılyon ev satısta en az 500 bını farklı kısılerın. tum bunlara ılaveten cok pahalı olmaya baslarsa ev muteahhıtler emın olun 6 ayda yenısını yapar bıtırır. ınsaat malıyetlerı cok fazla arttı. ıscılık ve hammadde den dolayı. ocak ayında 1089 du m2 malıyet
    150 m2 ev için 160 mılyar demek. arsa payı yarı yarıya olsa yenı ev 320 bın demek. bakın bu sadece malıyet karı nerede bunun, para yatırıp para kullanamama malıyetı veya batma rıskı, bulursanız daha ucuza bıde boyle bakın derım ev alma olayına.

• Arkadaşlar tweetter da #konutkrediyapılandırma tagıyla gündem oluşturuldu desteklerinizi esirgemeyin.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Exper istenilen kredi tutarını verdi mi yoksa daha mı az verdi acaba?

• Arkadaşlar biliyorsunuz ki banka kredili konut satın işlemlerinde avukat da geliyor..

Şimdi ben perşembeye tapu için randevu aldım banka avukat bilgileri verdi, arayın diye...

Neyse bugün aradım yok hocam pandemi nedeniyle işler durdurulmuş felan dedi yok öyle bir şey dedim işler durdurulmuşsa ben tapudan nasıl randevu alıyorum dedim bu sefer acelesi var mı diye soruyor var tabi ki dedim ben hemen hemen 20 gündür bu işle uğraşıyorum, neyse sonra şu arkadaş ilgilenir ben sana telini verecem onu ararsın dedi ben de tmm dedim ama tel mel yollamadı...

4 saat sonra fln aradım teli meşgule aldı şu an konuşamıyorum otomatik mesajı geldi neyse ben de mesaja karşılık tel yollayacaktınız bana şu ev tapu işi için dedim gene ne cvp geldi ne bir şey:)

Şimdi bu adam babasının hayrına tapuya gelmeyecek sonuçta bankanın avukatı demek ki işi niye böyle başından savıyor ve ben napabilirim yarın bankaya gidip onların mı iletişime geçmesini söyleyeyim, çünkü tapu günü gelmezse satış da olmaz ve süreç silbaştan başlar gene tapudan randevu al v. s...

Bir de şöyle bir soru sorayım ola ki tapu günü bu arkadaş gelmedi onun yerine de kimse gelmedi benim bankadan tüm ücretleri geri alıp kredimi iptal etme hakkım var mı yasal olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    Doğru toplam ödeme hakkınızda hayırlısı olsun ben bugün aldım tapuyu 8800 harç bedeli çıkti

• quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

Arkadaşlar biliyorsunuz ki banka kredili konut satın işlemlerinde avukat da geliyor..

Şimdi ben perşembeye tapu için randevu aldım banka avukat bilgileri verdi, arayın diye...

Neyse bugün aradım yok hocam pandemi nedeniyle işler durdurulmuş felan dedi yok öyle bir şey dedim işler durdurulmuşsa ben tapudan nasıl randevu alıyorum dedim bu sefer acelesi var mı diye soruyor var tabi ki dedim ben hemen hemen 20 gündür bu işle uğraşıyorum, neyse sonra şu arkadaş ilgilenir ben sana telini verecem onu ararsın dedi ben de tmm dedim ama tel mel yollamadı...

4 saat sonra fln aradım teli meşgule aldı şu an konuşamıyorum otomatik mesajı geldi neyse ben de mesaja karşılık tel yollayacaktınız bana şu ev tapu işi için dedim gene ne cvp geldi ne bir şey:)

Şimdi bu adam babasının hayrına tapuya gelmeyecek sonuçta bankanın avukatı demek ki işi niye böyle başından savıyor ve ben napabilirim yarın bankaya gidip onların mı iletişime geçmesini söyleyeyim, çünkü tapu günü gelmezse satış da olmaz ve süreç silbaştan başlar gene tapudan randevu al v. s...

Bir de şöyle bir soru sorayım ola ki tapu günü bu arkadaş gelmedi onun yerine de kimse gelmedi benim bankadan tüm ücretleri geri alıp kredimi iptal etme hakkım var mı yasal olarak
    Avukat şart değil hangi banka bu , artık entegrasyon var tapu da banka senin kredi bedelini bildiyor tapuya. Banka sorar nakit mi havale mi diye ona göre de hazırlar parayı tapu da imzayı atıp gidersiniz bankaya

• quote:

Orijinalden alıntı: masmawi83

Arkadaslar internette biraz arastirdim ama bulamadim belki bilgi sahibi olan vardir.Şayet bankalar son kredi paketinde yer alan tutarlardan yapilandirma yapmaz iseler bu konuda dava acabilirmiyiz merak ettim.Bir örnegi varmidir bulamadim.
    Min 1 sene devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

Avukat şart değil hangi banka bu , artık entegrasyon var tapu da banka senin kredi bedelini bildiyor tapuya. Banka sorar nakit mi havale mi diye ona göre de hazırlar parayı tapu da imzayı atıp gidersiniz bankaya

Alıntıları Göster
    Avukat şartmış
    Kuveyttürk bankası

Diğer avukatı aradım o da Ankaradayım perşembeye yetişirim diyor da

Ne derece yetişir bilemem:)

• quote:

Orijinalden alıntı: XII

İşbank sms atmış 0,84'den yapılandıralım diye ama konuşmadım henüz.
    Şuanlık beklemedeyim.
    Güzel gelişme AR rasyosunu tutturmak için kredi vermek zorundalar . Ama ek masraflar a dikkat edin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

Avukat şartmış
    Kuveyttürk bankası

Diğer avukatı aradım o da Ankaradayım perşembeye yetişirim diyor da

Ne derece yetişir bilemem:)

Alıntıları Göster
    Katılım ya o yüzden onlar aldım verdim yapıyor. Normal bankadan yaparsanız gerek yok. Aslında banka satıcıdan alıp size taksitli satıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 11081109111011111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.