Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
36.158
Cevap
1.133
Favori
3.535.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 11091110111111121113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersin07

Katılım ya o yüzden onlar aldım verdim yapıyor. Normal bankadan yaparsanız gerek yok. Aslında banka satıcıdan alıp size taksitli satıyor :)

Alıntıları Göster
    Yo arkadaş halkbank tan çekti satışta avukat geldi dedi, Avukatız olmuyor dedi o da..

Yani diyelim ki avukat yetişmedi biz satışı gerçekleştirsek avukat sonra şerh koysa olmuyor mu illa avukat beklenecek mi:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Zaten koştur koştur iş yapmam araştıracağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E devlet üzerinden yönlendirilen sistemden randevu aldım akşam saat 18 de sabah evrak tarayarak yapmadığımdan elden 8.30 da tapuya rayiç bedel ve kimlik fot. Bıraktık saat 11.30 randevü verdiler randevu dan önce zaten mj la şunları şunları yatır öyle gel diyorlar. E devlete yönlendiren sistemle randevu alın.
    Bugun tapuyu aldım Allah herkese nasip etsin inşallah

• uur324 U kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank tapuya avukat göndermeyi kaldırmış. Kredi onaylanınca ipotek belgesi tapu sistemine düşüyor alıcı satıcı gidip tapu işlemlerini yürütüyor. İmzalar atılınca bankadan çekilen para tapudan bankaya gönderilen ipotek yazısıyla paradaki bloke çözülüyor. Alıcı hesabına eft yapabiliyorsunuz o an. İmzadan sonra yarım saat kadar bir süreç beklemek gerekiyor.

• Cuma günü eksper gitti eve halen ses yok bankadan aramadılar, bu kadar sürüyor mu? Eksper Çarşamba Perşembeyi bulur demişti. Yarın bir bankaya gidip sorsam mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Cuma günü eksper gitti eve halen ses yok bankadan aramadılar, bu kadar sürüyor mu? Eksper Çarşamba Perşembeyi bulur demişti. Yarın bir bankaya gidip sorsam mı acaba?
    Bu kadar sürmesi normal de belki bir ihtimal bankacı yoğunsa size dönmemiş olabilir.
  • Anladım. Yarın bir uğrayım öyleyse

• Arkadaşlar, Allah herkesin gönlüne göre versin. Bende bir ev alma niyetine girdim, 470-490 arasında kredi kullanma niyetindeyim. Tapuyu alıp bankaya gittim. (Ziraat) ve acı gerçeği o anda öğrendim.Benim gibi bilmeyenler ve şartları okumayanlar için hatırlatma yapayım. İstanbul, Ankara ve İzmir dışında ki evlerde Exper degeri 500.000 TL. Ye kadar olanlarda %90, 500.000 TL üzerine ise %80 kredi kullanılabiliyor. Yani Exper eve 500.000 TL, değer bicerse 450.000 ,,,, 501.000 TL. Değer bicerse 400.000 TL. Kredi kullanılıyormusuz. 1 TL.icin 50.000 TL. Daha az kredi kullanıyoruz. Ya da başka bir deyişle, 500.000 TL. Ve 562.500 TL. Tutarında ki iki eve de çıkan kredi aynı.... Benim gibi afallamayin. Bilginize

• Herkese merhabalar
    Bulunduğum ilde 1+1 daire 185bine anlaştım. Müteahhit 1 yıl kira garantisi veriyor. Sözleşmeye yazacağını söyledi. Kendisi tanıdık zaten garanti konusunda sıkıntı yok. Kira ise 1800 tl. Bu ilde bu kira normal bu arada. Yani o daire 1800e gider onda da sıkıntı yok. Daireyi eşyalı teslim ediyor. Kasımda bitecek inşaat ve aralık itibariyle kira başlayacak. Bunu da sözleşmeye yazacak. Sizce bu anlaşma uygun mu?
    30 peşin verip 155 kredi kullanacağız. İlk evim olacağı için karar veremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Searcher1 S kullanıcısına yanıt
    185 bin daire 1800 kira getirisi çok çok iyi bir getiri il neresi hocam.

• Şanlıurfa
    O şekilde garanti bir varsa kirada kaçmaz o ev. Ben 470 e anlaştım iki yıl kiraya verebilirim tayin çıkmazsa 2000 getirecek. Bu bile iyi benim için.

Urfa’nın neresinden hocam

• Urfa merkezde ilçe değil. Teşekkür ettim cevaplar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Searcher1

Urfa merkezde ilçe değil. Teşekkür ettim cevaplar için.
    Hocam başka daire var mı arabayı satıp hemen daire alayım ordan :) 525 e ev aldık 2 bin kira alıyoruz . Biz mi düşük alıyoruz bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilisimci1903

Hocam başka daire var mı arabayı satıp hemen daire alayım ordan :) 525 e ev aldık 2 bin kira alıyoruz . Biz mi düşük alıyoruz bilemedim

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    Arkadaş mesajında belirtmiş eşyalı şekilde o fiyata sanırım :) Merkezde sıfır 1+1 ve eşyalı, hangi il olursa olsun bu tutardan aşağı gitmeyecektir.

• Merhaba Arkadaşlar,babama ait ama benim satılık dairem var kadıköyde merkez 1+1 net 65m2 ayrı geniş mutfak ve balkonu var genişçe kira getirisi 2000 tl boğaya,marmaraya,metroya,rıhtıma,metrobüse,acıbademe, vapurlara,boğaya,saraçoğlu stadına 5er dakika mesafede fiyatım oldukça makul az biraz masrafı var düşünen olursa yatırım için kaçırmayınız.

özel mesaj atmanız yeterli
    https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-son-fiyat-1-plus1-net-65m2-kadikoy-rasimpasada-ayri-mutfakli-761581823/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marto1 -- 10 Haziran 2020; 0:24:27 >

• Ziraat'ten 1,03'ten 66 ay kredi çekmiştim, 34 ay kaldı. Yeniden yapilandirma yapılıyor mu, bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi false6 -- 10 Haziran 2020; 0:26:9 >
  • Bir soru daha ekleyeyim, arada 50 bin lira gibi balon ödeme yapabiliyor muyum taksitlerimin azalması veya vadenin azalması için? Ve kredi kartı borcunda olduğu gibi Ziraat dışında daha uygun faizli bi bankadan mevcut Ziraat kredimi yeniden yapilandirabiliyor muyum?

Teşekkürler.

• Başka ev var aynı binada. yaklaşık 63 daire var. 27 adet de arsa sahibinin. 63 dairenin 30u satılık. kalanı kendine ayırdı kiralıcak. valla ben 400bin versem dükkan alırım kira için. Eşyalı daire bu arada boş değil.
    Karışıklık olmasın :) 84 daire var toplam. 27 adet arsa sahibi. 30 adet satılık var müteahhitin. Kalanı kendine ayırmış kiralayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Searcher1 -- 10 Haziran 2020; 0:48:21 >
  • 
Sayfa: önceki 11091110111111121113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.