Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kyspsc , komoxti Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
36.036
Cevap
1.130
Favori
3.520.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11021103110411051106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar, bence bir yıl ödemesizin pek bir cazibesi yok çünkü faiz çok yükseliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uur324

Aynen salı basvurdum Çarşamba eksper gitti bekliyorum benim mutahitle anlasmama göre tapu onlara ait bakalım ne zaman arayacaklar
    Selamlar, ben de salı sabah başvurdum anında ön onay geldi ve çarşamba sabah ekspertiz geldi evi gördü ama sonrası için hala bekliyorum. Sizde durum nedir acaba?

• konyalım K kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun, dilerim isteğinize kavuşursunuz. Ben de memurum bu yüzden sorunuza cevap vermek istedim. Salı günü konut kredisine başvurdum ve halihazırda ihtiyaç kredim vardı. Hesaplama yapılırken mevcut bütün kredileriniz dikkate alınarak talep ettiğiniz kredinin taksiti ile birlikte toplam aylık taksit ödemeniz ortaya çıkıyor ve bunun da maaşınızın maksimum %70'ine tekabül etmesi gerekiyor. Mesela halihazırdaki kredinizin aylık taksiti 1000 tl; başvuruda bulunduğunuz konut kredisi taksiti 3000 tl olsun. Bu banka nezdinde aylık 4000 tl ödemeniz olduğu anlamına geliyor. Bu miktarın beyin ettiğiniz gelirinizin yüzde kaçına tekabül ettiği önemli oluyor. Tabi bu oran ne kadar düşük o kadar iyi. Ben sırf bu yüzden 1 yıl kalmış ihtiyaç kredimi kapattım o şekilde başvurdum. 12 ay sonra taksitlere başlayacak olmanız belki farklılık yaratabilir ama sanırım en azından kalan taksitlerin 12 ay içinde biteceğine dair bankanın elinde bir gösterge olması gerekebilir. Hakkınızda hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 8 Haziran 2020; 8:47:36 >

• Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Aynı bence eksperler yoğun raporlar biraz gecikiyor olabilir benimde daha ses yok her hangi bir hareket olursa yazarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat arttırımı yapan firma/müteahhitlere sinir olup, ağzına geleni söyleyen arkadaşlar; bunları şikayet etmezseniz elinize bir şey geçmez. Almak istediğim evin fiyatını 40 bin TL civarı arttıran müteahhit için geçen hafta itibariyle 4 bloklu konutlarına kredi çıkmama kararı geldi. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevivaL -- 8 Haziran 2020; 9:27:20 >
  • selam beyler,

yapılandırma konusunda gelişme yok sanırım.
  • Kredi indi ev fiyatlarına en az yüzde 20 zam geldi ne anladık bu işten.. Bi de yüzde 70 kredi çıkar yazanlar var, ben bunu şöyle anlıyorum o ev ederinden pahalıya iteleniyor, doğru mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClockerTr28

selam beyler,

yapılandırma konusunda gelişme yok sanırım.
    Evet yapılandırma sesi yok henüz. Mecburen beklemeye devam. Haziran taksidinden önce çıkar diye ümitlenmiştim halbuki.

• Uygulamadan şikayet oluşturulabilir.

En Uygun Konut Kredisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fictionpulp -- 8 Haziran 2020; 11:33:46 >

• bilkan B kullanıcısına yanıt
    aynen bende ... cevap için teşekkürler
  • artemisbd kullanıcısına yanıt
    Mütahittler vergiden kaçmak için yapıyorlar, örneğin 500 binlik ev alacaksınız ama 300 kredi çıkar diyor aslında eve 450 de çıkar exper onay verir ama evin satışını kredi oranından az gösteremez ceza gelir.

• Ev 10 yillik falan ama muteahit yapmis mal sahibine tapusunu yapmis sonrasinda bir daha satilmamis 0.64 orandan kredi cekilebilirmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Bu çok iyi olmuş emsal olur umarım diğerlerine.

• TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    0.74 olur hocam.

• 1.13 ten daha önce konut kredisi çekmiş arkadaşıma başka bankadan 0.87 ile yapılandıralım diye mesaj gelmiş.
  • educationist E kullanıcısına yanıt
    Açıklama için teşekkür ederim.

Exper evi 30 bin tl değerinden düşük mü göstermiş öyle ise rapora itiraz edin başka exper gider experlede görüşün.

• Benim sicil pek iyi değil, puanım 1.250 6 yıldır çalışıyorum annemde benim evde ikamet ediyor emekli kendisi... Ziraat bankasında tanıdık bi arkadaş var 500.000 tl ye kadar banka referansında onay veriyorlarmış sicilden çekiniyordum inşallah kendi üstüme çekebilirim.

• Görüştüm, evin terası çok büyük. Müteahit araya alçıpan koyup bölmüş bu da yapı belgesinde yok diye 30 bin tl düşülmüş. İtiraz edebiliriz ama sonuç olumsuz da çıkabilir. Bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 8 Haziran 2020; 12:40:41 >
    Evi çok beğendiyseniz düşük faizli ihtiyaç kredisi deneyebilirsiniz aradaki tutar kadar.

• 
Sayfa: önceki 11021103110411051106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.