Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: heredotolga , tanrınınkırbacii Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
36.036
Cevap
1.131
Favori
3.520.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11001101110211031104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: educationist

Anlaşması yapılmış kaporası alınmış bir mal için fazla teklif etmek ne bileyim çok doğru değil. Eğer satıcı bunu kabul ederse zaten hiç hiç doğru değil. Zamanında başıma geldi de oradan biliyorum anlaşması yapılan kaporasını verdiğim malı satıcı 3 kuruş fazla için sattı.
    Hocam benim dini inançım ve ahlaki duygularıma göre bende kesinlikle olan işi bozmam.Bir eve girerken kimsenin hakkına girmeden girmek o yastığa başını koyduğunda rahat uyumak önemli Allah bize nasip etmemiş o neyi yazarsa güzel o neyi silerse güzel. Allah burada ev arayan eski evini satmaya çalışan herkese yardım etsin hayırlısını nasip etsin.Sağlıklı ve mutlu yuvası olsun herkesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Helal olsun adam gibi adamsın. İnşallah istediğin gibi bir ev nasip olur.

• Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim sizi olması gereken şey bu ama günümüzde bu şeklide anlayış tebriki hak ediyor.

• Diricans_RM kullanıcısına yanıt
    ben akbanktan yapmıştım adı evden eve krediydi yanlış hatırlamıyorsam. ama telefon acıp sorun ınternette bulamazsınız bunu
  • Müteahhitten aralık 2019 da iş karşılığı alınmış kat irtifaki olan bir daire var. Henüz inşaat halinde. Bu daireye 0,64 kredi çıkmaz mı? Tapu Fotokopisini filan aldım pztsi başvuracaktım.

• konyalım K kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle allah gönlünüze göre versin 250bin kredi çekip, 15 senede 0.64 den 2340 civarı ödemesi oluyor. 1400 de tüketiciniz var. Ayda nerden baksanız 3750 lira yapar. Bu ödemeyi yapmanız için nerden baksanız en az 6.5-7k maaş almanız lazım ki kalan para size hayatınızı idare ettirsin. Bu maaşları veren kurumlar bi elin parmağını geçmez. Peşinat olmadan çok zor. Tabi gelirinizi vs bilmediğim için kabaca hesap yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

Tebrik ederim sizi olması gereken şey bu ama günümüzde bu şeklide anlayış tebriki hak ediyor.
    Allah razı olsun cümlemizin ne zaman dara düşsem ve umutlarımı kaybedecek olsam. Yusuf'un kardeşleri tarafından kuyuya atıldığı aklıma gelir ve kendi kendime derim Yusuf'u kuyudan alıp onu mısıra sultan yapan güç bizide elbet doğru insanlarla karşılaştırıp her iki taraf içinde hayırlısını nasip eder bir ev daha beğendim yarın ona bakacağım.

Allah hepinizden razı olsun dualarım tüm ev arayanlarla...

• görünüşe göre evi olan ev alıyor, veya eski evini satıp yeni ev alma peşinde çoklarıda,,, kirada olanlar devam gibi kiraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhand28 kullanıcısına yanıt
    Maaşım 5000 ve zaten 7 ayda kiram %10 gibi zamlanacak ve konut kredisi 12 ay sonraya ödemeye başlayınca zaten ozaman ben tüketici kredisini kapatırım o sorun değil benim sorum için ne dersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GM alırken bir miktar peşinat olmazsa olmazdır....Bankalarda el konulmuş onbinlerce konut olduğunu unutmayalım....
  • konyalım K kullanıcısına yanıt
    Hocam peşinat bir yana 250k daire için tapu harcı 10k, nakliyesi var, emlakçısı var... Peşinat olmadan kredi çekme tamamına olur oda exper ile anlaşman lazım daha onun içinden de masraflar kesilir.

• omerkartalfb O kullanıcısına yanıt
    ayni durumdayim. birine sordum 01.01.2019 dan sonra islem gormus tapulara 0,94 cikiyor dedi ama be kadar dogru bilmiyorum. siz pazartesi gidince neticeyi yazarmisiniz.

• papkide P kullanıcısına yanıt
    Ne zaman işlem gördüğüne bakılmaksızın Kuveyt Türk 0.76 ile veriyor zaten.

• Başka bankaya transfer konusunu konuşan görüşen oldu mu ?

• papkide P kullanıcısına yanıt
    . 2.el lere 0.74 açıklandı

• tufancantr kullanıcısına yanıt
    Bana ziraat katılım 300.000 0.74 ten 120 ay 3780 tl
    1 yıl ödemesiz 120 ay 4076,
    400.000 tl 0.64 ten 4784 tl 120 ay,
    1 yıl geri ödemesiz 5112 tl dedi.

• okirgil O kullanıcısına yanıt
    1 yıl ötelerseniz 296 tl x120 ay 35.520 tl faiz mi koyuyor ?

• Özel bankalarda inceden inmeye başlıyor tabi puanı yüksek olanlar öncelik düşük faizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

75 yaş risk hocam banka vereceği krediyi kesinlikle garanti altına almak ister taşınmaz ipoteki ile anca verirler + alınan evde ipotek olur
    hocam selam ,

ikinci el 6 gecikmeli taşıt kredisinde ,

yaşlı biri çekebilir mi peki ?

sonuçda banka rehinliyor arabayı bitene kadar borç.
  • Bana ziraat katılım 300.000 0.74 ten 120 ay 3780 tl

1 yıl ödemesiz 120 ay 4076,

--------------------------------------

Arkadaşın yazdıgına göre hesaplıyorum.

120*3780 = 453600 - 10 yıl ödeme

108*4076 = 440208 - 1 yıl erteleme

Aradaki fark 13392 fark var

----------------------------------------

Acaba degermiki 1 yıl erteleme. Fakat ilk yıl için çok iyi bir imkan.

Birde bankalar bunun hesapını nasıl yapıyor, internette hesap makinası varsa bizde çekecegimiz krediye göre hesaplasak.
  • 
Sayfa: önceki 11001101110211031104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.