Bildirim
En ucuz espli araba hangisi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Benim bildiğim Nissan Micra var 26 bin TL + 6 hy da standart -
Nissan Micra doğru. Birde Fiat Panda var. Ama opsiyonlu Esp. 23,500 TL gibi bir fiyata geliyor. -
eğer ki ikinci el düşünürse Vectra C kasalarda ESP var kardeşim. -
Micra -
2.el dusunurseniz citroen c4 olarabilir
ben 2005 1.6dizel espli cruze controllu falan full araci 23.500 e aldim gecen sene -
İkinci el olarak 01-03 arası toyota avensis 2.0'lar var. LPG takılamadığı için 15 bine bile bulunur. -
quote:
Orijinalden alıntı: tashtan
2.el dusunurseniz citroen c4 olarabilir
ben 2005 1.6dizel espli cruze controllu falan full araci 23.500 e aldim gecen sene
hocam aracınız kaçbin km'de? -
quote:
Orijinalden alıntı: cemoki
Benim bildiğim Nissan Micra var 26 bin TL + 6 hy da standart
MICRA 1.2 PASSION 80 PS M/T
28.708
MICRA 1.2 PASSION 80 PS CVT
31.360
MICRA 1.2 TEKNA M/T
31.360
MICRA 1.2 TEKNA CVT
34.012
MICRA 1.2 TEKNA PACK M/T
35.603
fiyatlar böyle, peki bayan arabası olmayan var mı yada dizel ucuz espli -
Nisanda en baz donanımında bile standart ABS, ESP ve 6 hava yastığı olan Era muadili Accent Blue lar gelecek. Bekle biraz.
-
Bildiğim kadarıyla punto evonun üst donanımlı modellerinde esp var fiyatlarıda uygun evoların -
Bundan 4 ay önce 33.000 liraya 9 hava yastığı ABS-ESP BA destekli gren sistemi ve çekiş kontrol düzenliyicisi bulunan tüm donanımlarında standart olan Lancer vardı o kampanya bitti maalesef. -
güncel eraların modellerindede esp var. -
Tüm modellerinda ESP standart olan benimde bildiğim sadece Micra var. Yakıt tüketimide benzinli araçlar içinde en düşük değerlerden birisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX
Nisanda en baz donanımında bile standart ABS, ESP ve 6 hava yastığı olan Era muadili Accent Blue lar gelecek. Bekle biraz.
bunun dizeli sanırım 30 35 olur. -
Accent era 27 bin tl. -
Putno evo da 600 tl gibi bir fiyatla alınabiliyor, diye hatırlıyorum. -
29.900 pesın(dosya falan ıvır zıvır ıcınde)
1.5 dızel 110 beygır era.ama nedense ıc kalıtesı kotu.plastık falan ıyı degıl.aynalar otomatık degıl ya kol ıle ayarlanıyoralumoınyum alasımlı celık jant yok
-
micra -
Dahiatsu Sirion'da standarttı bir ara şu an ne durumda bilmiyorum.
Benzer içerikler
- 205 55 r16 lastik basıncı
- ankara belek hangi yoldan gidilir
- 1.5 dci motor yağı hangisi
- volvo s40 1.6d yorumları
- volvo s60 1.5 t3
- mini countryman elektrikli
- tok araba fiyatları
- mg3 özellikleri
- togg servis noktaları
- peugeot 504 lakabı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X