Arkadaşlar herkese merhaba şimdiye kadar hep motorsiklet kullandım bu yüzden araç bilgim çok fazla değil sizlere danışmak istedim.Genellikle şehir içi kullanacağım gün içinde kullanırsam eğer hep kısa mesafelerde 3-5km arası olucak.Pazarlıksız maks 435 olup 400e falan düşebileceğim segmentte bir araç arıyorum.Tercihim daha çok Hatchback olarak ama daha iyi seçenekler varsa onları da değerlendirebilirim.Genel olarak arayışım yaşından dolayı manuel vites olucak. Genel olarak baktığım etraftan duyduğum i20,Clio,Fiesta(2009 üstü olan kasa daha güzel geldi gözüme),corsa,megane 2,g.Punto(daha önce kullandım rahat gelmişti),focus Genelde kısa mesafelerde benzin+LPG önerisi var o yüzden bu yakıt şeklini düşünüyorum tabi dizel mantıklı bir seçenekse değerlendirebilirim. Çok fazla sanayi ile uğraştırmasını istemiyorum maddi manevi yormayacak bir araç arıyorum. Araçlara baktığımda çok fazla değişen ve boyalı var bunlarda özellikle nelere dikkat etmeliyim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |