Şimdi Ara

400Bine alınabilecek en mantıklı araç nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba şimdiye kadar hep motorsiklet kullandım bu yüzden araç bilgim çok fazla değil sizlere danışmak istedim.Genellikle şehir içi kullanacağım gün içinde kullanırsam eğer hep kısa mesafelerde 3-5km arası olucak.Pazarlıksız maks 435 olup 400e falan düşebileceğim segmentte bir araç arıyorum.Tercihim daha çok Hatchback olarak ama daha iyi seçenekler varsa onları da değerlendirebilirim.Genel olarak arayışım yaşından dolayı manuel vites olucak.

Genel olarak baktığım etraftan duyduğum i20,Clio,Fiesta(2009 üstü olan kasa daha güzel geldi gözüme),corsa,megane 2,g.Punto(daha önce kullandım rahat gelmişti),focus

Genelde kısa mesafelerde benzin+LPG önerisi var o yüzden bu yakıt şeklini düşünüyorum tabi dizel mantıklı bir seçenekse değerlendirebilirim.

Çok fazla sanayi ile uğraştırmasını istemiyorum maddi manevi yormayacak bir araç arıyorum.

Araçlara baktığımda çok fazla değişen ve boyalı var bunlarda özellikle nelere dikkat etmeliyim?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 400Bine alınabilecek en mantıklı araç nedir?

Bu yıllarda egea ve sümbüllerde var ama onlarda taksi çıkması riski çok yüksek olduğu için ben olsam sandero bakarım. Clio egea sümbül i20 gibi araçlara kıyasla şirketlerin radarına daha az yakalandığından temizini bulma ihtimalinde yüksek. Alırken mutlaka radyatörden ve egsozdan duman atmadığından ve yağ kaçırmadığından emin ol. Paraya kıy adam gibi expertiz yaptır km orjinal olsun. Hayırlı olsun.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam bilgilendirmen için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 8 Ağustos 2025; 22:9:4 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.