evet kardeş baktım sen haklıymışsın. bana satış danışmanı yanlış bilgi vermiş start'ta sadece sürücü hava yastığı varmış.
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
quote:
Orijinalden alıntı: baweraltunkanat
quote:
Cruze da Esp işe yarıyor muymuş?
quote:
Orijinalden alıntı: oquzdag
quote:
Orijinalden alıntı: newmonarch
Bu yeni Accent çok satacak ama, demedi demeyin.
baksana tipe, küçük c180 :)
en ucuz espli 2010 model cruze 29000 e bulursun
??
Hangisinde ESP işe yarıyor siz karar verin
kardeş birde esp açıkken videosunu koysan daha iyi karşılaştırma olabilirdi.ben mazda 3 sahibiyim.arkadaşın teki bir işe yaramadığını söyledi.ve bende esp kapatıp ve açıp buzlu havada farkını gösterdim.gerçekten ben faydasını bilmeme rağmen insan vaaay diyor.ve aynı şekilde direksiyonu tam tur çevirip start şeklinde kalkarsan yine basit bir şekilde anlayabilirz.havalar en fazla 2 hafta buzlu oluyor mağlum
quote:
Orijinalden alıntı: esesmaniac26
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baweraltunkanat
quote:
Cruze da Esp işe yarıyor muymuş?
quote:
Orijinalden alıntı: oquzdag
quote:
Orijinalden alıntı: newmonarch
Bu yeni Accent çok satacak ama, demedi demeyin.
baksana tipe, küçük c180 :)
en ucuz espli 2010 model cruze 29000 e bulursun
??
Hangisinde ESP işe yarıyor siz karar verin
kardeş birde esp açıkken videosunu koysan daha iyi karşılaştırma olabilirdi.ben mazda 3 sahibiyim.arkadaşın teki bir işe yaramadığını söyledi.ve bende esp kapatıp ve açıp buzlu havada farkını gösterdim.gerçekten ben faydasını bilmeme rağmen insan vaaay diyor.ve aynı şekilde direksiyonu tam tur çevirip start şeklinde kalkarsan yine basit bir şekilde anlayabilirz.havalar en fazla 2 hafta buzlu oluyor mağlum
zaten video hem esp kapalı hem açık ikisinide veriyor.videondan anlışılacağı gibi en başarılı lancer.
quote:
Tüm videoları sonuna kadar izler misiniz!!!!!!
quote:
quote:
Tüm videoları sonuna kadar izler misiniz!!!!!!
bakar kör
mitsubishi deki esp 1. kalite
mitsubishi pahalı ama....en ucuz espli olanı bulmak lazım...belki ek olarak sunanlar ne kadara ekliyor onları ortaya çıkarmak lazım.
Özellikle Mazda 3'teki ESP pek işe yaramamış gibi görünüyor..Tabi gerçekte yol şartları ne olur bilinmez,işe yaramıyor dediğimiz ESP savrulmamızı,takla atmamızı engeller daha doğrusu bizi hayatta tutar ve işini yapmış olur..Zaten önemli olan sistemin büyük bir kazaya sebebiyet vermeden kontrolü sağlamak için sürücüye zaman kazandırması ve yardımcı olması..Yüksek süratte giderken ESP'ye rağmen biraz savrularak hafif bir kaza meydana gelse de bence sistem işini başarıyla yapmış sayılır..
Videoda ilk araç Cruze'da ESP toparlamış aslında,çizgisinden fazla sapmasına müsade etmemiş..Zaten ESP'nin faydalı ol(a)madığı durumda araç tam bir daire çizerek spin atıyor..
2. araç Mazda 3'te açıkçası ESP pek bir fark yaratmamış gibi..Tamam araç spin atmamış belki ama çizgisinden sapmış yine de..Bana pek verimli çalışıyor gibi gelmedi..
3 araç Lancer'da ise tam olarak işini yapmış ESP..Açık ve kapalı durum arasında siyahla beyaz kadar fark var..
Bu da bir başka ESP videosu..Testi yapan ADAC..Araçlar ise Fiat Fiorino (videoda Cubo olarak geçiyor) ,Citroén Nemo..Sanırım Fiorino'da ESP açık durumda,Citroén Nemo'da ise kapalı..Fark zaten direk ortaya çıkıyor..Muhtemelen daha önce de izlemişsinizdir ama farkı çok net ortaya koyan bir video olduğu için eklemek istedim..
Bu videodan da anlaşılan nemo alanlar yanlış yapmış
Demek ki neymiş her arabanın ESPsi aynı değilmiş....
Bora_T
Teşekkürler üstad o videoyu arıyordum...
quote:
Bora_T
Teşekkürler üstad o videoyu arıyordum...
Rica ederim üstad iyi seyirler
Honda Jazz'larda standart. VSA olarak geçiyor..B sınıfında başka da bir araçta standart değil bildiğim kadarıyla..
Konuya eklenen videoların düzmece olduğu kanısındayım. Neden diye soracak olursanız, esc kapalıyken ile açıkken arasındaki direksiyon hareketi farkını görebilen herkes düzmece olduğunu hemen anlar.
quote:
Orijinalden alıntı: FIRAT_G_
Konuya eklenen videoların düzmece olduğu kanısındayım. Neden diye soracak olursanız, esc kapalıyken ile açıkken arasındaki direksiyon hareketi farkını görebilen herkes düzmece olduğunu hemen anlar.
Peki siz bu konunun 2011 konusu olduğunu neden anlamadınız?
quote:
Orijinalden alıntı: Stones_
quote:
Orijinalden alıntı: FIRAT_G_
Peki siz bu konunun 2011 konusu olduğunu neden anlamadınız?
Tarihe bakmamışım ama sorun değil faydalı bir kandırmacayı aydınlatmış oldum. En azından video içindeki araçları sürenler dürüst değiller.
Yıllar sonra bir aynştayn gelir "faydalı bir kandırmacayı"(bu da ne demekse,aynştaynın türkçesi yok ama gözlemleme yeteneği yeter) aydınlatır ve gider.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme