En iyisi memur olmak
-
-
haftada 2 gün iş, sabah 9:30 mesai, 12'de paydos, 5'te çıkış.
-
10 sene dolana kadar izin 20 gün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum, Turkiyede en mantıklı şey. En az stres, en rahat çalışma, ömür boyu is garantisi, 0 kendini geliştirme kaygısı, en az çalışma süresi. Yaptığın işe görede maaşlı mesleklerde en iyi parayı alırsın istisna azınlık milletvekili vs harici
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 11 Ocak 2024; 0:36:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle, fabrikalar dan iyidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gençlere hep diyorum türkiyede ya kendi işin ya devlet. el kapısında ırgat olmayın . ne hakkın vardır ne hukukun . patronun karısının fino köpeği kadar değerin olmaz. maaşını düzgün vermez zamanında vermez verdiği zaten bi halta yaramaz.
-
Hocam artık insanlar emekli olunca da çalışacakları için devlet memurluğuna sıcak bakmıyorlar emekli olunca çalıştıklarında emekli maaşları tamamen kesildiği için
valla kendileri bilir . özelde 1 hafta hasta olsan adam kapının önüne koyar. bi safra kesesi ameliyatı olamazsın. 40 dan sonra hastalıklar gelmeye başlıyor. memurun emekli maaşı yine karnını doyurur şuan 15bin maaş alıyorlar %40 da zam yapılacak . ev kendinin olur büyük ihtimal . kimseye muhtaç olmaz.
-
Kendi evi yoksa emekli olduğunda çok zorluk çeker memur
Maaşıylada en az 10 15 bin kira vereceği için para sadece geçinmesine yeter
Özel sektörün halide ortada
İmkan varsa en iyisi yurtdisina gitmek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Askerlik borçlanmasını tamamladım, sigorta başlangıcım Eylül 1999 öncesine çekildi.
EYT' den emekli olmak için başvuru yaptım:
"Sen 4c' lisin ve 4c' liler askerlik borçlanmasıyla EYT' li olamaz, bu yüzden altmış yaşından evvel emekli olamazsın" dediler.
İlk fırsatta Birleşik Devletler' e döneceğim bir daha da gelmem buralara...
-
cemal sen de bi karar veremedin.
-
Sence hangi cemil'e inanalım?
-
Hocam özel sektör hakkındaki yorumunuza katılıyorum ama memurun evi yoksa emekli olunca çok zor geçinmesi. Kirasına bile ancak yeter emekli maaşı belki. Kestirmesi zor. Şu anda evin varsa öyle ya da böyle geçinip gidersin işte belki bir araba alırsın biriktirdiğinle kârın o olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmaca. -- 11 Ocak 2024; 16:13:26 >
65 e kadar bi kaza bela olmazsa illa bi birikimi de olur evi de.
-
65 yaşında emekli olsa ne olacak ki?
-
Kendi evi yoksa gecinemezki
Emekli olup kirada oturmak imkansız 65 te olsa bile 85 e kadar yaşasa 20 sene mümkün değil dayanamaz
85e kadar kim yasiyor?
65e kadar is gucunde tutulan insan tükenir max 75i görür
Ola ki yaşadı o zaman ne olacak diyor kısaca…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Katılıyorum, Turkiyede en mantıklı şey. En az stres, en rahat çalışma, ömür boyu is garantisi, 0 kendini geliştirme kaygısı, en az çalışma süresi. Yaptığın işe görede maaşlı mesleklerde en iyi parayı alırsın istisna azınlık milletvekili vs harici
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X