Şimdi Ara

hem doktor hem mühendis hem de siyasetçi olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün aklıma "önce başka bölümden mezun olup sonra üstüne tıp okuyan var mıdır acaba?" sorusu düşünce bi araştırayım dedim. maksadım "vayyyy bee millet kaç kez okuyor, bide kendine bak pelin" demek, o insanı idol almaktı. sonra aile ve sosyal politikalar bakanı fatma betül sayan kaya'nın biyografisine denk geldim. sizce bu doğru mu? doğruysa cidden helal olsun

hem doktor hem mühendis hem de siyasetçi olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCCE282B6 -- 29 Mayıs 2018; 4:8:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aslinda bende dusunuyorum ozellikle mv olmak cok cezbediyor. 10bin liram olsa bagimsiz aday olup sokak sokak gezerek oy isterdim. Sadece 10 bin tl secime girebilmek icin en az extra 10 bin tl daha lazim :(

Ozellikle her davulcuyla anlasirdim kendi rrklamimi yaptirtirdim.

Tip okuyorum 22 yasindayim gencim yakisikliyim halktan biriyim bulundugum yerden 40bin oy alsam mv secilebilirim. Bu ozellikler halki cezbedebilirdi. Meclise girsem 2 yil emekli olana az konusur cok dinlerdim. Sonra fark edilmek icin halktan gelen konulari meclise sunardim. (Akk , internet sansuru vs hepsini tekrar gundeme getiritdim)

Ilerde hobi niyetine hukuk okumayi dusunuyorum. Cv uzman dr, ve hukuk olunca bir partiye girip beni secerler diye dusunuyorum.

Tum bunlari dusundum ama 20bin tl harcamak mantikli gelmedi okul bitince zaten 40 bin tl borcla baslayacam. Bir de bunu borc ekletmek istemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Ağzınız iyi laf yapıyorsa kesinlikle başarabilirsiniz bence.

• Pelin derken ...

Selam ve dua ile

• pardon? pelin işte.

• tıp okuyup bilkente ee okuyup üzerinede bakan olmak iyiymiş ne diyelim :))
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    40bin tl borç neden hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

40bin tl borç neden hocam?
    Aklıma KYK kredisi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz020

tıp okuyup bilkente ee okuyup üzerinede bakan olmak iyiymiş ne diyelim :))
    En yuce seyleri yapip mok cukuruna baliklama atlamak gibi. Cok merak ediyorum dunyada siyasetten daha bos bir is var mi

• Şu anda chp milletvekili aday adayı olan Ömer Akel'i incelemenizi öneririm.

• 28 yasinda iken il yonetim kurulu uyesi secilmek nasil bir istir merak ediyorum

Ben 27 yasindayim cv kagidim da iyi ama ipleyen yok neden diye dusunur insan

Ha agzimda iyi laf yapiyor oyle pof biri degilim

• bronzlarla oynamiyorum kusura bakmayın

• Beyefendi ateistim.

Darwin ve Dawkins ile

• NoNickMan kullanıcısına yanıt
    ben hem bilkent ee hem cerrahpaşa tip mezunu olsam hayatımı bilime adarım açıkcası

• Easx E kullanıcısına yanıt
    cidden harika bir insanmış. insanlar bu kadar çalışma isteğini nerden buluyor merak ediyorum

• Hem Bilkent Ee, hem de tıp fakültesi bitirip en büyük başarım 5 yıldızlı otelde halkın parasıyla iftar açtırmak olacağına simit satmayı yeğlerim.

• Dediğine katılmıyorum dostum. Bana göre önemli olan öğrenme tutkusu bak da vinci reise hem felsefe hem resim hem matematik hem fizik hem tarih hem astroloji hem heykeltıraş, Bunun gibi bi çok adam sayabilirim
  • Bana istek atmışsın,sormak istediğin soru varsa özelden yardımcı olmaya çalışırım.Kusura bakma tanımadığım için kabul etmedim,ilk kez 1 konunu şimdi gördüm.
  • Konudaki gibi olmasa da odtü iktisat mezunuyum,mühendislik okuyorum. Uluslararası ilişkilere geçebilirim Galatasaray'da . Tabi bunlar gibi tıp,hukuk okuyamasam da gene ismi olan üniversitelerde okudum. Mühendislik bitince gs'ye gitmeyi düşünüyorum 3 üniversite mezunu olarak

• teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.