Binbaşı
15 Kasım 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme
Toplam: 994 (Bu ay: 0)
Gönderileri

2.sınıfım. Başvururken yanda hazırlık bilgisi diye bir şey var. İngilizce hazırlığı okuyup geçtim ama - yazıyor sanki bilgi girilmemiş gibi. Dün öğrenci işlerine gittim güncelledim dedi bana.


2 asma kilit aldım. Kettle almadım. Buharlı ısıtıcı ( pişirici değil ) bu var alayım mı bunu yumurta falan haşlayabiliyorsun veya yemeği ısıtabiliyorsun hatta vakumlama aparatı da var. Buna bir şey derler mi :/


Normalde sistemde otomatik yerleştirme var herkesin yeri belli ama bizim yurt gelenleri üst kattan başlayarak rastgele yerleştiriyorlar şu an. Sisteme göre yerleşme olsaydı daha iyiydi galiba aynı bölüm vb yapıyormuş neyse bana tavsiyeniz var mı?

Arkadaş bulup eve çıksam fatura ne kadar gelir?

5 dk sonra bankayı iptal için aradık ama para karşıya geçmiş çoktan. Bu dolandırıcılar bizi sonradan sahibinden den arıyoruz diye aradılar şu ürün karşılğında para gönderdiniz onaylıyor musunuz diye bizde hayır dedik dolandırıldığımızı düşünüyoruz dedik kapattılar 1 dk sonra.


sahibindeni aradık öyle bir numaramız yok dediler. Para gönderme işlemi incelemeye alınmış

Kredi 400.000 tl yazıyor internette en fazla. Adamlar 1 milyonluk arabaya biniyor e nasıl oluyor bu iş?

notebookumda klavye aydınlatması yok. Bu yüzden ona usb ile bir klavye takmak istiyorum ne önerirsiniz? Abartı bir şeye gerek yok aslında fakat küçük klavyeler var ışıklı rgb falan onlarda hep mekanik. Sessiz olmalı

Ben bunu aldım 1 haftadır kullanıyorum. Valla baya işime yaradı daha dinç falan kalkıyorum uykumu da getiriyor, uykuya hazırlıyor. Şimdi bunun şişesine baktım 2 aydan uzun süre kullanılmamalıdır diyor. Ben hep kullanırım diyordum içimden.


Bu arada mesela gece 12 de yatmama rağmen 6 da falan kalktığım oluyordu tekrar kapatıyordum gözümü hiç telefona falan bakmadan o niye oluyordu bilmiyorum.

Hiç kredi kartı kullanmadım. Şimdi dışarıda yediğim yemekleri kredi kartı ile ödesem sonra o borcu faizi ne ise taksitle ödesem olur mu? Böyle bir şey var mı? Ortalık çok pahalandı ve bende çözüm olarak böyle bir şey düşündüm. Yani üstüne başına bir şey alamıyorum öbür türlü para artmıyor.


Alacağım kıyafetleri de taksitle yapabilirim onu kesin biliyorum da yemek yeme olayını da oluyor mu merak ettim.



Bunu mağazadan gidip alabileceğim bir yer var mı? Beyoğlunda var ama 40 numaradan küçükler satılmıyor bana küçük numara lazım


Çok kötü olmuş hiç tadı yok nolmuş buna bir de zam gelmiş 3 tl olmuş

Hakkında
Konum: Kocaeli, İzmit
Forum İmzası:
Oo\SKYLINE/oO
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Mesaj Sayısı: 1.187
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.417
İkinci El Bölümü Mesajları: 94
Konularının görüntülenme sayısı: 101.588 (Bu ay: 2.146)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.516 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.