Şimdi Ara

!!! En İyi Kablosuz Modemler !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
11.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1- USRobotics USR209108 125Mbps KABLOSUZ ADSL2+ MODEM (Özellikleri Cakim Alanı Ağ Kullanımı Kurulumu Herşeyi ...) 200 YTL
    2- AIRTIES RT211 125Mbps WIRELESS 4 PORT ADSL2+ MODEM (Çekim Alanı Guzel Usrobotics Gibi Kaliteli Arayüzü Cok KOLAY) 166 YTL
    3- NETGEAR DG834GT 108 Mbps 4 PORT SUPER WIRELESS ADSL2+ MODEM (Aynen Mımo Teknolojisi Gibi Calısıyor Ama Arayüzü Berbat) 192 YTL
    4- PHILIPS SNA6500 4 PORT WIRELESS ADSL2 MODEM (Ben Bunu Kullanıyorum Gsl) 145 YTL
    5- ZOOM X6 5590 KABLOSUZ 4 PORT ADSL MODEM (Güzel Çekım Alanı Berbat AMA EV KULLANICILARI ICIN IDEAL) ?_YTL

Bence kullanımı kolay ve güzel bir modem

Orjinalden alıntı: owemya

Linksys WAG356G

Tarih oldu!.. Herhalde yenisi de olmayacaktır. Yerine (biraz daha pahalı olarak) WAG-200N çıktı ve harici anteni de var...
    Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • datron kullanıyorum memnunum.!! 100 lira fiyatı var.... ama paran varsa zyxell al pişman olmazsın!!
  • Tam olarak 3.5 yıldır ADSL abonesiyim.
    1,5 yıl zyxel 630 prestige modem, son 2 yıldır zyxel 660HW kullanıyorum. özellikle son 2 yıl bunun son 6 ayı 1mbit bağlantı hızlı olmak üzere ayda bir iki defa işim gereği kapatmak dışında sürekli 24 saat açık olan modemim de ne bir bozulma ne bağlantıda kopmalar yaşadım.
    modemlerimi çeşitli adreslerde kullandım ve sorunsuzdular.
    Bence fiyat olarak zyxel diğerleriyle aynı. Bundan 3 yıl önce 2-3 marka ADSL modem vardı, şimdi yirminin üzerinde.
    Zyxel 660HW veya 661HW öneririm.
    DATATEKNİK'ten telefonla yaşayabileceğin sorunlarda rahatlıkla destek alabilirsin.

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_102736046/f_//tm.htm]<
  • Neye gçre kime göre iyi.Zaten ekran kartı ya da işlemci gibi benchmark'a tutacağımız bir parça değiller.Çekim gücü iyiyse, bozulmuyorsa iyidir modem.Ben de Zoom X6 var.Daha hiç bir sorunla karşılaşmadım.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

en babası AirTies. başka sözüm yok...

+1. Neredeyse bir yıldır AirTies RT-210 kullanıyorum. Hem kablolu hemde kablosuz. Ne bağlantıda bir kopma, problem, aksaklık, vb. hiçbir şey yok. 4/4 luk bir modem. Şu anda kablosuz olarak iki kat hızlı olan RT-211 modeli daha iyi.

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Neye gçre kime göre iyi.Zaten ekran kartı ya da işlemci gibi benchmark'a tutacağımız bir parça değiller.Çekim gücü iyiyse, bozulmuyorsa iyidir modem.Ben de Zoom X6 var.Daha hiç bir sorunla karşılaşmadım.

bunun neye göre kime göreyle ne alakası var? arkadaş 5 tane modem yazmış oraya ve kullananların fikirlerini sorup ona göre birtanesi almayı düşünüyor. kullanan arkadaşlar da bu doğrultuda fikirlerini beyan ediyor.nasıl siz zoom x6 memnunsanız arkadaşlarda ona göre memnun olup olmadıklarını yazmışlar.
  • BELkin çift anten flm rahat 150 metre goruyo sapasaglam

Birçok konu var forumda. Genel olarak bunlar daha iyidir diğerlerine oranla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 29 Ocak 2007; 8:19:58 >

http://forum.donanimhaber.com/m_13932104/tm.htm

Orjinalden alıntı: alper14

KABLOSUZ MODEMLER
    4- PHILIPS SNA6500 4 PORT WIRELESS ADSL2 MODEM (Ben Bunu Kullanıyorum Gsl) 145 YTL

krds, bu modemi kullanıyosun memnun musun?
    çekim gücü nasıl kesilme oluyor mu?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.