Şimdi Ara

!!! En İyi Kablosuz Modemler !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
11.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • airtes 205 model modem veya linksys modem

- Adsl ilk çıktığında zoom X4 modeli bir modem aldım.Nispeten sorunsuz bir modemdi.Daha sonra laptop u her seferinde lan dan bağlamak zor gelmeye başlayınca bir adet Belkin kablosuz access point aldım.2 si beraber fena değildi (Belkin biraz sorunluydu yazılım açısından.Ayarları vb çok uğraştırmıştı)
    Neyse ilk çıktığında da hem ayar parametreleri daha basit hemde x4 den edindiğim nispeten pozitif deneyimden dolayı bir tane zoom x6 alayım (hemde 2 cihazı tek alete düşürümü diyede) dedi.Demez olaydım.
    Ne yazılım güncellemesi (inglizce ve Türkçe) yaptıysamda stabil bir x6 ya sahip olamadım.
    Aldığım yer tanıdıktı gittim bir tane denemek amacı ile aldım (benimkinde tespitedemediğim bir arızamı var diye.) o arada benimki ni servise gönderdim.Yeni x6 da aynen gönderdiğim ile aynı tepkileri verdi :

- Kendi kendine bağlantısı kopuyor yada bağlanamıyor cihazı resetlemeye başlıyorum. (bu haftada 5-6 defa oluyor)
    - Birden fazla cihaz bağlanınca çoğu zaman stabilitesini yitirebiliyor.
    - Kapsama alanının az ığı (ki çok iyi bir yere konuşlandırdım)
    vb

Bir arkadaşımdan da Robotics ödünç aldım.O da pda gibi cihazlar ile (desteğe rağmen) tam bir uyum sağlamadı.Roboticside almaktan vaz geçtim.

Bu arada zoom X6 servisten geldi.Hiç bir problemi olmadığına ilişkin bir rapor ile.

En sonunda geçen hafta zoom la baş edemiyeceğimi anlayıp bir adet : AirTies RT - 211 aldım.

Ben bunca zaman kendimi boşuna yormuşum ve sıkıntıya katlanmışım.

- Zoom a göre biraz daha iyi kapsama alanı
    - Aynı anda kaç bilgisayar ve pda bağlandı isede göçme kilitlenme vb yok
    - x6 ya göre çok daha 'ılık' çalışıyor. (+ 7/24 destek hattı)
    - Denediğim her cihaz ile hiç bir problem çıkarmadı (pda lar,dektop,laptop (osx ve windows),cep telefonu,Xbox 360,Ps3 vb vb)
    - Komik ama gerçek : Bağlantı hızım x6 ya oran ile hissedilir biçimde arttı.Aynı şey download hızım ilede alakalı .4mbit bağlantı kullanıyorum.Aynı ayar parametrelerinde olduğu halde Airties gerçekten hem speed testte hemde realitede %15-20 artış sağladı. (web,download)
    - Arayüzü ve web konsoluna bağlanması x6 dan daha iyi (ilk ayarlamalarda x6 yı ethernet üstünden bağlayıp ayarlamaları yapmak zorundasınız.Bunda direkt olarak web konsolundan yapabiliyorsunuz) ayrıca yapılandırmadaki gerekli açıklamaları da beğendim.İnsan da hemen telefona sarılma isteği yaratmıycak türden basit ve anlaşılır bir dilde yazılmış.
    - Henüz reset düğmesi ile beni tanıştırmamış olması ;)

Bunlar başlıcaları.

Gerçekten çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 19 Ağustos 2007; 9:35:13 >

• linksys ve usrobotics en iyileri bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 19 Ağustos 2007; 2:14:22 >

Son driverları kurdum ama nafile bu durum desktop pc içinde geçerli o kadar para verdim ama memnun değilim...

Belki evin duvarları kalın ve aradaki mesafe biraz uzak olduğu için olabilir ama eskiden kablolu zyxel kullanıyordum keşke yine zyxel alsaydım diyorum.
  • rt 211
  • 3com 4 port kablosuz modem kullanıyorum.Modemle aramda bir mutfak ve bir oda var.Performansı harika rahatça internette hızlı sörf yapıp dosya indirebiliyorum.Modemin malzeme kalitesi güzel.Ayarları kolay ve basit.Üstelik web filtreleme olayıda var modemin içinde.Hep bir markaya takılmamak lazım.Modem alacaklara 3com'u tavsiye ediyorum.

• zoom x6 sürekli bağlantı bağlantı kopuyor ve inanılmaz ısınıyor tavsiye etmem.Roboticsler sorunlu çıkabiliyor vatan bilgisayar artık satmıyor.
    Aklımda iki tane marka linksys ve airties.
  • ben bunu kullanıyorum... hiçbir sorun yok, ev icinde heryerden cekiyo, hatta 7. kattaki evimizde olduğu halde en alt kattaki bakkalda çekiyor iddia üzerine laptopla bakkala inmiştim ne kesilme yasadım, n de sorun
    quote:

Orjinalden alıntı: KoRn_a

AIRTIES RT 205 nasıl sizce?
    Acer Aspire 5740G
    P4 [email protected] Gigabyte 8IG1000MK 512*2 Twinmos DUAL DDR Radeon 9550 256MB 200GB Seagate LG DVD-RW SkyStar2

Astra 1.3 CDTI Cosmo
  • airties kesinlikle.

Orjinalden alıntı: KoRn_a

arkadaslar 100ytl falan bütcem var..bu fiyata alabileceğim en iyi wireless modem hangisi?
    ben INCA IM-204WD bakmıştım..sizce nasıl?

bence 100 ytl yi geçmeyecek en iyi kablosuz modem zyxel 660HW-T1 60 usd+kdv fiyat var ben daha dün aldım .
    ama kullananlrın çoğu memnun
  • dün aldım vatan computer den..şu ünlü her daim sorun çıkartan philips sna6500 den..bayağı iyi ev için bence en ideal olanı ve uygun fiyatlı olanlarından..ben 12 ay card finans a taksitli aldım.%8 indirim de yaptılar..ayda 7küsür ödeyecem..modem bayağı yakışıklı ve şuana kadarda herhangi bir kesinti yaşatmadı bana..en azından wii mi güncellerken bir sorun çıkartmadı..umarım eski emektar kablolu datron modemim gibi hiç bir sorun çıkartmaz.ben memnunum şimdilik..öle 150 200 vermek istemeyen arkadaşlara tavsiye ederim..

edit: çok ısınıyor acaba bu normal mi??kullanan arkadaşlar soruma yanıt verirlerse sevnirim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 26 Ağustos 2007; 13:35:03 >

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

dün aldım vatan computer den..şu ünlü her daim sorun çıkartan philips sna6500 den..bayağı iyi ev için bence en ideal olanı ve uygun fiyatlı olanlarından..ben 12 ay card finans a taksitli aldım.%8 indirim de yaptılar..ayda 7küsür ödeyecem..modem bayağı yakışıklı ve şuana kadarda herhangi bir kesinti yaşatmadı bana..en azından wii mi güncellerken bir sorun çıkartmadı..umarım eski emektar kablolu datron modemim gibi hiç bir sorun çıkartmaz.ben memnunum şimdilik..öle 150 200 vermek istemeyen arkadaşlara tavsiye ederim..

edit: çok ısınıyor acaba bu normal mi??kullanan arkadaşlar soruma yanıt verirlerse sevnirim!

tam bunu al diyecektim bunda da ısınma sorunu var galiba olmadı
    AIRTIES RT211 almanı tercich ederim

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION

• quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

dün aldım vatan computer den..şu ünlü her daim sorun çıkartan philips sna6500 den..bayağı iyi ev için bence en ideal olanı ve uygun fiyatlı olanlarından..ben 12 ay card finans a taksitli aldım.%8 indirim de yaptılar..ayda 7küsür ödeyecem..modem bayağı yakışıklı ve şuana kadarda herhangi bir kesinti yaşatmadı bana..en azından wii mi güncellerken bir sorun çıkartmadı..umarım eski emektar kablolu datron modemim gibi hiç bir sorun çıkartmaz.ben memnunum şimdilik..öle 150 200 vermek istemeyen arkadaşlara tavsiye ederim..

tam bunu al diyecektim bunda da ısınma sorunu var galiba olmadı
    AIRTIES RT211 almanı tercich ederim

eyw da daha dün aldım modemi ya..1 yıl sonra bitecek taksitleri..hem önerdiğin makineyi dün almadan öncede önersen gene almazdım açıkçası..100 liradan fazla para çalışmaz bende..sonuçta aynı işi görecek alete 50kağıt daha vermem ben..sonuçta oturma odasındaki wii yi güncelleyecez..philips te aynı işi airties te aynı işi görecek..neyse tşk ederim önerin için..bu mesajını gören başka arkadaşlar dikkate alırlar artık..ayrıca ısınmadan ileride kaynaklanacak bir durum olmazsa ısınma çokta problem olmaz..sanırım modemlerin içinde fan olmadığı için ki ben öle düşünüyorum,, ısınmasıda normal..yeterki bu ısınma kendini imha edecek sıcaklıkta olmasın.ayrıca garanti belgeside bu günler için olsa gerek..sonuçta spot almıyoruz demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 26 Ağustos 2007; 14:28:35 >

• Bence en iyi adsl modem hangisini alın derseniz. Öncelikle referans bilgilerine bakarım. Zyxel HW 601 kullanıcısıyım. İstersenizwww.zyxel.com.tr adresinden referanslarına bakarsanız en iyi modem markasının hangisi olduğuna daha iyi karar verebilir siniz.
  • Airties RT211 4. yılını doldurdu. Bir defa bile kitlenmedi, performansı düşmedi.
    ACER Aspire 5920G Series
    Windows Vista TM Home Premium TR
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T8100 @ 2.10 GHZ
    4GB DDR2 RAM || NVIDIA GeFORCE 8600M GS || 160 GB SATA
    Western Digital My Passport Essential
    320GB 2.5" 5400RPM || USB 2.0 || Piano Black
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.