Bildirim
en iyi cakma iphone marka ve model önerisi yapabilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Taklit telefonların hiçbirinin dokunmatiği iyi değildir baştan onu ele bir kere. Aynı şekilde şarj süresi de iyi değildir. İlla ki alıcam derseniz de gidin alın bir tanesini, hepsi birbirinin aynısı zaten. -
En iyi çakma iphone markası pinphone diye biliyorum
http://www.yarinkapinda.com/PINPHONE-4G-TEK-HAT,PR-219.html -
Pinphone'ler iyi diye biliyorum
http://www.pinphone3gs32gb.com/ -
alayım deme cep telefonlarından soğursun. -
çakma iphone istiyorsan dokunmatiği ve şarjı iyi olsun diyemezsin. çünkü dokunmatiği 2 ay sonra bozulur 3. ayda batarya elinde patlar. ona vereceğin para ile android işletim sistemli adam akıllı bir smartphone almanı tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: _blackmamba_
çakma iphone istiyorsan dokunmatiği ve şarjı iyi olsun diyemezsin. çünkü dokunmatiği 2 ay sonra bozulur 3. ayda batarya elinde patlar. ona vereceğin para ile android işletim sistemli adam akıllı bir smartphone almanı tavsiye ederim.
+1 -
önce bi bayii ye gidin myphone m47 yi alın elinize dokunmatiğine bakın hocam :) emın olun nokianın butun modellerınden iyi dokunmatıgı var o telefonu alıcaktım ama batarya modelı bıraz dandık gibi ondan almadım -
quote:
Orijinalden alıntı: ultiMance
En iyi çakma iphone markası pinphone diye biliyorum
http://www.yarinkapinda.com/PINPHONE-4G-TEK-HAT,PR-219.html
saglam mıs bu bayagı hocam tesekkurler
@nova.6 bu da guzel hocam tesekkur ederım -
abicim şaka heralde hiçbir çakma telefondan dokunmatık kalitesi ve şarj uzunlugu bekleyemezsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: [TR]Collector
abicim şaka heralde hiçbir çakma telefondan dokunmatık kalitesi ve şarj uzunlugu bekleyemezsın.
siz anca kendınızı avutun :) elındekı telın bataryasının gucune bak git bide pinphone 4 un batarya gucune bakın :D -
Bildigim kadariyla en iyi iPhone u apple uretiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: sucvceza
Taklit telefonların hiçbirinin dokunmatiği iyi değildir baştan onu ele bir kere. Aynı şekilde şarj süresi de iyi değildir. İlla ki alıcam derseniz de gidin alın bir tanesini, hepsi birbirinin aynısı zaten.
Arkadas cok iyi bir aciklama yapmiş -
İllede alıcaksan Trident T1000 al.Ekranı kapasitif olması lazım.görünüş olarakta 1e1 iphone 4 En azından azda olsa garantisi var
-
pinphone kapasitif multi touch muç -
2.el 2g iPhone al zaten aynı para derdın ne ya -
meizu m8 al bulabilirsen -
vay abicim olmaz diyorduk o da oldu. adam çakma telefonları orjinallere karşı savunuyor -
quote:
vay abicim olmaz diyorduk o da oldu. adam çakma telefonları orjinallere karşı savunuyor
valla yapar türk halki -
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
vay abicim olmaz diyorduk o da oldu. adam çakma telefonları orjinallere karşı savunuyor
valla yapar türk halki
ya biz orjinal iphone 4 le sgs2 nin falan kıyasını yapanlara aradaki farklı anlatmaya çalışıyoruz. Utanmasa adamPinphone 4 ezer sgs 2 yi diyecek
Benzer içerikler
- taksitli telefon alma
- kamerasız internetli telefon
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- samsung türkiye garantili ne demek
- küçük telefon
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X