Şimdi Ara

en iyi cakma iphone marka ve model önerisi yapabilir misiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

vay abicim olmaz diyorduk o da oldu. adam çakma telefonları orjinallere karşı savunuyor

valla yapar türk halki

ya biz orjinal iphone 4 le sgs2 nin falan kıyasını yapanlara aradaki farklı anlatmaya çalışıyoruz. Utanmasa adamPinphone 4 ezer sgs 2 yi diyecek

Meuize m8 mi ne vardiya millet iphone killer felan diyordu ne yariliyordum bizim halkımız malesef böyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

vay abicim olmaz diyorduk o da oldu. adam çakma telefonları orjinallere karşı savunuyor

valla yapar türk halki

ya biz orjinal iphone 4 le sgs2 nin falan kıyasını yapanlara aradaki farklı anlatmaya çalışıyoruz. Utanmasa adamPinphone 4 ezer sgs 2 yi diyecek

Meuize m8 mi ne vardiya millet iphone killer felan diyordu ne yariliyordum bizim halkımız malesef böyle

aynen iphone un çok anti fanı ve fanı var ondan olsa gerek. Her çıkan ürüne iphone killer deniliyor. bkz. 5800

• Hiçbir artısı yok.

Biraz zorla 3g almayı dene.

Korsan telefonun sar değerini düşün..Sağlığının hiç mi önemi yok ? Bence biraz zorla adam akıllı bir iphone al derim.Tabii sağlığına savaş açmaya karar verdiysen eyvallah.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla yapar türk halki

aynen iphone un çok anti fanı ve fanı var ondan olsa gerek. Her çıkan ürüne iphone killer deniliyor. bkz. 5800

5800 a dendiginde zaten her gördügümde kendimi yerler atiyordum gülmekten hocam

• kardeşim bi telefona sırf marka dıye 1600 lira vermenin manası yok piyasada her konuda ondan ustun bi suru telefon mevcut orneğin samsung i8910 veya samsun m8910 pixon ikisini ozellıklerıne bi bakın sonra i phone ile karsılastırırsınız sadece ozellık dıyorum bak fıyatı katmadım fiyat olarak da gayet iyi telefonlar ama bizim turk halkı ayranı yok ıcmeye tahtarevalli ile gider s.çmaya derler ya he ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: #WhyHiOneWhy#

kardeşim bi telefona sırf marka dıye 1600 lira vermenin manası yok piyasada her konuda ondan ustun bi suru telefon mevcut orneğin samsung i8910 veya samsun m8910 pixon ikisini ozellıklerıne bi bakın sonra i phone ile karsılastırırsınız sadece ozellık dıyorum bak fıyatı katmadım fiyat olarak da gayet iyi telefonlar ama bizim turk halkı ayranı yok ıcmeye tahtarevalli ile gider s.çmaya derler ya he ondan

birincisi o tahtarevalli değil tahtırevan.
    ikincisi ben sana iphone u al demiyorum. çakma alacağına git adam akıllı düzgün bir telefon al. Aldığın telefonla hem sağlığına hem parana yazık edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 17 Ağustos 2011; 18:49:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: #WhyHiOneWhy#

arkadaslar en iyi cakma iphone önerilerinizi beklıyorum telden bekledıgım 2 ozellık var dokunmatıgının ıyı olması ve pil omrunun bıraz uzun olması baska hıc bı beklentım yok yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler

kardeş hiç alma derim parana yazık olur daha kullanışlı düz bir marka al yani taklitlerden sakın
  • birader sen çin malı telefon alsan sar değerinden kanser olursun
  • Paranı Çöpe Atmaya meraklıysan buyur al
  • Bırakın lütfen.
    Pinphone 3g 1 senedir kullanıyorum. Sadece dokunmatiği iyi ( ilk günkü gibi ) gerisi
    Lanet olsun aldığım güne, hayatımda yaptığım en büyük hatalarım sıralamasını henüz kaptırmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Bırakın lütfen.
    Pinphone 3g 1 senedir kullanıyorum. Sadece dokunmatiği iyi ( ilk günkü gibi ) gerisi
    Lanet olsun aldığım güne, hayatımda yaptığım en büyük hatalarım sıralamasını henüz kaptırmadı

oh be!
  • Cakma alma 3310 kullan daha ıyı cok fazla sar yayıyorlar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Bırakın lütfen.

• buyrun arkadaşlar piyasada göremeyeceğiniz gerçeğinden ayırt edemeyeceğiniz gerçek 32 gb hafızası olan taıwan malı ıphone 4 fazla söze gerek yok sım kartı kırılarak takılıyo ... link attım bakın

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-bu-urun-hicbir-yerde-yok-iphone-4-gercek-32-gb-hafiza-57594321/detay/
  • en onemli ozelligi sim kartin kirilarak takilmasi herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 26 Ağustos 2011; 3:15:19 >
  • pinphone 300 tl mi ? wtf ama yani. başka bir telefon al boşver :D
  • yuhh be ne sallamıs ilana bak

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-bu-urun-hicbir-yerde-yok-iphone-4-gercek-32-gb-hafiza-57594321/detay/

Multitouch ve Kapasitif Dokunmatik ekran özelliğine sahiptir. Parmağınızın et kısmıyla hafif dokunduğunuzda bile çalışır hassasiyeti çok yüksektir orjinal iphone'dan daha üstün özelliklere sahip bile diyebilirim, piyasadaki ucuz çin mallarında bu özelliklerin çoğu yoktur zaten kapasitif ekran apple'da bulunmaktadır. Bu kadar kaliteli yüksek özellikli bir telefon kısacası harika diyebilirim.

Compass(pusula) özelliği vardır. 4 sensörlü muhteşem bir üründür. Mesaj yazarken telefonu yan çevirdiğimizde klavyede yan çevrilir ve dokunmatik tuşlar büyük ve kullanışlı hale gelir bu özellik sadece orjinal iphone'da bulunmaktadır.
    3D SENSÖR : Sadece telefonu hareket ettirerek oynayabileceğiniz oyunların yanı sıra arama geldiğinde ters
    çevirince otomatik sessize alma gibi radyo veya müzik dinlerken sallayınca şarkı değiştime gibi kullanımı
    kolaylaştıran hareketli sensörler

DAHA NE OLSUN ANİMASYONLUDUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 26 Ağustos 2011; 13:09:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.