|
Bildirim
kalın çerçeveler telefonun tüm karizmasını siliyor. Arka kısımdaki kocaman HTC yazısı ayrı bir alem zaten. samsung-lg-htc arasında kalsam gidip ne LG nede HTC almam. Bu sene samsungun yılı olacak muhtemelen.
|
Home tuşu korsan telefonları andırıyor. Gerçekten kötü görünüyor.
Htc'nin kasa ve malzeme kalitesine laf yok. Gerçekten çok iyi. Ama o kalınlığa 3000 ma pil çok yetersiz. 3 milyar para ver 3.5-4 saat ekran süresi al... Burası olmamış. |
Mesut bey gayet hızlı ve açıklayıcı bir test videosu hazırlamış teşekkür ederim.
4 saat ekran süresi Ekranın düşük parlaklığı ve beyaz dengesinin sarımtırak oluşu Ses kalitesinin dış hoparlör olarak düşük olması (diğer htc ve markalara oranla) Kasa kalınlığın yüksek olması Kasa ekran oranının düşük olması Alttaki kapasitif tuşun neden ortalanmayışınıda anlamış değilim. Tüm amiral modellerde artık kamerada tam manuel modun olupda bunda olmayışı Böyle dezavantajları var iken neden +3000 tl verilsinki? Sadece 820 nin yarattığı hız,kasa kalitesi ve kulaklık sesinin iyi oluşu nedeni ile kusura bakmasın o kadar para verilmez. |
tasarımı çöp
|
Bu tiple mi?
Bu tiple en iyi amiral gemi olamazda bi 3 sene sonra falan 1000 lira alti f/p urunlerinde cinlilere alternatif olabilir oda belki.. |
M8 deki ses sistemi ve yerleşimi olsaydı şansı olabilirdi.
![]() |
Bu kadar saçma ve birbiriyle çelişen cümleler içeren inceleme yazısını ilk kez okuyorum. Bu nasıl iş telefonun video çekiminde odaklanma sorunu var yazıyorsunuz. Ardından hopalörden gelen sesin yeterli olmadığından bahsediyordunuz. Ardından telefonda htc nin kendine ait bir müzik çalarının bile olmayıp google ın dahili müzik çalarının kullanıldığından bahsediyorsunuz ve sonra çıkıp bu telefonda mükemmel olmayan tek şeyin pil kapasitesinin 3000 mah oluşu diyorsunuz. Hangisine inanalım.
|
hemen hemen tüm yorumları okudum. şunu gördüm ki htc kullanmayan yada eline almayan kişiler sürekli ben ötekini alırım buda neymiş diyor kullanan herkes ise kardeşim eline alınca yıllar geçse bile sanki kutusundan yeni çıkmış gibi duruyor demeye çalışıyor.
htc evet pahalı ama kullandığı malzeme kasa olsun içindeki devre elemanları olsun son derece dayanıklı. bir kac yorumda lg gördüm g4 kullanıcısı olarak soyluyorum: lg ne yazılım ne de donanım olarak kaliteli pil performansını geliştireceğiz diye yaptıkları güncellem ile aşırı ısınma sonucu telefonun anakartı yandı. ha çok aktif kullanmazsanız sorun yok ama o kadar para verdim zorlayacam derseniz daha once bir yorumda da geçti 6+-2 ay ömrü var. htc nin hd2 modelini kullandım resmen telefonu bozamadım defalarca düşmesi sonucunda 5 yıl sonra ekranındaki bozulma sonucunda elimden bırakabildim. sony derseniz anlarım apple derseniz o da tamam ama bir zamanların nokia fanları bugun samsung fanı olmuş. o test bu test şu test alın elinize kendiniz bi test edin bakalım. keske bu kadar pahalı olmasa da bi alıp kullansanız o zaman etrafta ne samsung ne de iphone görürdünüz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 14 Mayıs 2016; 20:37:31 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 14 Mayıs 2016; 23:51:28 > |
|
|
|