Şimdi Ara

En cok kronik sorunu bulunan araçlar hangiler. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tartışmalara açık ucu açık bir konu. Amacım tüm marka ve modeller hakkındaki kronik sorunları bir başlık altında toplamak ve bu sayede forumdaşları bilgilendirmek. Kendi deneyimleriniz ve sağdan soldan duyulan bilgilerlede paylaşımda bulunabilirsiniz

Kronik sorunsuz araç olşmadığını önce kabullenmek gerek
    İlk olarak ben başlayayım.

Opellerdeki her yerden gelen ufak telefek lakırtılar tıkırtılar, on panelden gelen cızırtılar, sensör arızaları vs.

Dizel Toyolardaki yağ yakma sorunu.

FD6 civiclerin yuksek hızlardaki frenlemede direksiyon titremesi ve balata ve disklerin çabuk aşınması/ bazulması

wv = dsg

benim bildiklerim bu kadar.

• tofaş serisindeki apaçiler bence kronik bir sorun ..
  • Peugeot 307 lerde de iç mekan tıkırtısı boldur.
    Bazı Renault larda da aynı durum var.
    Honda ların çoğunda direksiyondaki H logosu soyuluyor bir zaman sonra.
  • Polo GTi: yağ yakma
  • Megane II benzinli modellerin bobin sorunu
  • Vectra A: Kapı döşemelerinin zamanla gerilip yırtılmaya başlaması, rölanti ayarlayıcısı

Vectra B: Egzantirik sensörü sanırsam.

Megane II: Aracın kapı kollarının, torpido kolunun, daha doğrusu tutulacak şeylerin() soyulması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 2 Kasım 2013; 19:30:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 ye kadar üretilen punto ve G.puntoların "city" elektrik destekli direksiyon arızaları kroniktir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk seri Peugeot 307'lerin elektronik anlamda çok sorun vermesi
  • astra g korna tuşları
  • fabia ve polo :direksiyon açı sensörü,direksiyon kutusu ve direksiyon pompası(bizzat ben de yaşadım)
  • vectra c bitmeyen elektronik aksam sorunları
  • laguna 2 cam kaldırma halatlarının ve/veya makaralarının 3 ayda bir mütemadiyen bozulması
  • 2001-2006 model arası corsa c lerdeki direksiyon kutusu kronik sorunludur. Bozuk yolda ses yapar, boşluk varmış gibi hissettirir, arabayı sattırır insana. 2006 modellerde düzeltilmiş sanırım.
  • Clio symbol iç plastik aksamdan tıkırtının eksik olmaması, direksiyon ve vites topuzunun soyulması, rot kollarının ve fren kaliperlerinin arızalanması ve katalizör sıkıntısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo 6N2 ve bu motoru kullanan VAG grubu araçlarda boğaz kelebeği arızası kronikmiş.
  • Bir ara megane2lerde durduk yere arıza lambası yanıyordu galiba.Kronik sorunu olmayan araba yok olsa zaten kusursuz araba olur öylede kusursuz bir araba yok.
  • 2007-2008 model grande puntolarda Servo direksiyon motoru arızası (city fonksiyonu )

2010-2013 evolarda tahtit yayı ( kapıların gıcırdaması hatta resmen bağırması diyelim ) bu sorunu punt evo aracımda 2 kez yaşadım ve garantiden değiştirdim.

Honda civic fd6 Yol sesi rüzgar sesi

Getz 2004 --- 10 yılda sıfır sorun yaşattı sadece bakıma girdi hatta ilk aküsü üzerinde 10 yıldır.

benim kullandığım araçlar ve yaşadıklarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.