Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.049
Cevap
653
Favori
1.702.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavuzz42

YKB hesap işletim ücreti diye aratın Google da, SGK emekli hesaplarından alınmadığı bilgisi var. Hesap işletim ücreti alınmayan hesaplar içinde yer alıyor SGK emekli hesapları
    https://www.yapikredi.com.tr/memnuniyetiniz-icin-buradayiz/sikca-sorulan-sorular/mevduat-ve-yatirim-urunleri/genel/hesap-isletim-ucreti/6594
    sgk emekli hesabından hesap işletim ücret alınmayacagını dusundugum icin sormadım ykb de ...

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

YKB Hesap işletim ücreti kredi kartı ücreti üzerine eft ücreti ile rahatça 3 yılda farkı kaparlar gibi duruyor. Bunlar olmasa süper ama bunlar olunca iş yaş.

İşbankası bunlar yok ama 1000 tl.

Kararsızlık diz boyu.
    iş 875 ykb 1250 ... maas aralıgıma bu sekilde.ykb bana mantıklı geliyor atm si yakın.aylık cekeriz
    oradan en paraya yatırılır.
  • 238 sayfa olunca hepsini okuyamadım kusura bakmayın bir soruma cevap verebilen olursa sevinirim babam vefat etti onun emekli sandığı maaşını annem alıyor bunun için bir promosyon talebimiz olabilir mi birde annem vefat eden babasından da bağkurdan bir miktar alıyor bunlar için promosyon yapıyorlar mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt
    Ykb Hesap işletim ücreti kart ücreti vs diye bir sürü kalemden para kazanacağı için veriyor onu. Hepsi ücretli. Yıllık hesap işletim ücreti ne kadar misal.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Ykb Hesap işletim ücreti kart ücreti vs diye bir sürü kalemden para kazanacağı için veriyor onu. Hepsi ücretli. Yıllık hesap işletim ücreti ne kadar misal.
    (Emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almaya devam ettiğiniz sürece Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden gerçekleştireceğiniz tüm Havale’ler ücretsizdir.) Bu bilgi web sayfasında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drarter kullanıcısına yanıt
    Tek bir promosyon alma hakkı var sgk için. İki maaş ise toplamı kadar alabilir.

• drarter kullanıcısına yanıt
    Tek bir promosyon alma hakkı var sgk için. İki maaş ise toplamı kadar alabilir.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Hesap işletim ücreti zaten yok hic bir bankada. Danistayin 2018 de aldigi karar var.
  • Emekli Dul ve yetim maaşı ilk aylık kimlik kartı ile Halkbank tan alındı. Garanti bankasına gidip hesap açıldı Emekli Dul ve yetim maaşı olduğu söylendi. E devletten baktım Garanti bankası görünüyor. Bunu ayrıca sgk ya bildirmeye gerek var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Hesap işletim ücreti zaten yok hic bir bankada. Danistayin 2018 de aldigi karar var.
    emekli maas hesaplarında hesap işletim yok diye biliyorum ben de.ama bunu da sormadan tasımam maası.ykb ile cok uzun seneler once calıstım.en az 20 sene.ve memnun kalmadımdı.sonra bir daha ykb ile calısmadım.bu defa da promosyon cazip duruyor.sube evime yakın.epeyce yakın ustelık.300 metre var yok...ondan tercih etmeyi dusunuyorum tabi uyarsa.
  • rockclimber kullanıcısına yanıt
    Emekli maaş taşıma işleminden sonra sgk ya bildirim zorunluluğu yok. Zaten maaş taşımasını yaptığınız bankada ilgili formları imzaladıktan ve banka onayladığında edevlet ve sgk da anında değişiklik oluyor.
    Halkbanktan başka bir bankaya geçiş yaptığınız için, halkbank hesabınızı kapatmamışsanız hesap işletim ücreti tahakkuk eder mi onu öğrenin.
    Maaş hesaplarından alınmıyor (diye biliyorum).
    Maaş hesabı olmayan hesaplarda bazı bankalar işletim ücreti alınmaması ile ilgili (otomatik ödeme talimatı verilmesi gibi) bazı şartları olabiliyor. Bu şekilde (maaş hesabı dışında normal vadesiz) kullanılmayan hesaplara da işletim ücreti alınmaz ama hesapta para trafiği olduğu anda tahakkuk ettirebilirler...
  • Bireysel hesaplardan hesap işletim ücreti hiçbir bankada alınmıyor.maaş hesabı olup olmaması önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel değil sanırım Yapı Kredi 1500 lira promosyon veriyor ve internet, telefon, atm'lerden de promosyon ve taşıma başvurusu yapılabildiği yazıyor sitesinde.
    Benim merak ettiğim konu ise sadece başvuru mu yapılıyor bu kanallardan yani imza için tekrardan şubeye çağırıyorlar mı? Babam 66 yaşında ve virüs döneminde bankaya götürmek istemiyorum. İnternetten tamamen halledilse çok iyi olur.
    Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.
  • Ayrıca hiçbir banka hesap işletim ücreti almıyor çok eskide kaldı o şeyler. İstediğiniz bankada ücretsiz hesap açabilirsiniz. Yanlış bilgi vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Konu güncel değil sanırım Yapı Kredi 1500 lira promosyon veriyor ve internet, telefon, atm'lerden de promosyon ve taşıma başvurusu yapılabildiği yazıyor sitesinde.
    Benim merak ettiğim konu ise sadece başvuru mu yapılıyor bu kanallardan yani imza için tekrardan şubeye çağırıyorlar mı? Babam 66 yaşında ve virüs döneminde bankaya götürmek istemiyorum. İnternetten tamamen halledilse çok iyi olur.
    Bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.
    Dün garantiden ilk ay olmasına rağmen iptal ettim. Telefonla aradılar. Niye iptal ediyorsunuz diye. Garantione avantajlarını emekli hesabı diye iptal edip EFT ücreti alıyorsunuz dedim. 24 saat içinde bloke kalktı. Biraz önce internetten YKB taşıdım. Maaşın bağlanacağı şubeyi soruyor. Şubeye uğrayın diye bir mesaj gelmedi.

• Teşekkürler cevabınız için. Evet ben dayanamayıp yapı kredi müşteri hizmetlerini aradım. O da sizin dediğiniz gibi bloke yoksa internetten halloluyor dedi. Çok güzel, buna çok sevindim.

• Tamamen Yapı Kredi'ye geçtik. Teb'den farkı ödeyip blokeyi kaldırdık. İnternet şubeden başvuru yaptık. Şuan işlemlerin tamamlanmasını bekliyoruz. Diğer ay Yapı Krediye geçer maaş.

5 adet Otomatik ödeme ve HGS'ye de 100 TL puan gelecek. 6 ay süreli. Şuan için iyi oldu hem herşey tek yerde toplandı.
  • Goday kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama bankaya geçerken iyice araştırıp gecseydiniz keşke. Biz örneğin her ne kadar iyi para veren iki banka bulmanıza rağmen ısınamadık bankaya ve geçmedik. Sizin gibi müşteriler yüzünden bu promosyon işine el atacak bankalar. 1 ay sonra geçiş mi olurmuş.

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Haziranda Garanti Bankasına maaş taşıması yaptım. Temmuzda bayram ödemesini erken yaptıkları için Ağustos maaşı eski bankaya yattı. Ancak Garanti Bankasından bu ay yani 2 ay sonra alabildim maaşı ve promosyonda bu ay yattı doğal olarak. Daha önceki muafiyetlerini sildi banka. Kafama göre oradan buraya taşımıyorum. Bankanın uyanıklığına eyvallah diyip kalma tercihi sizin olabilir.
  • Geçen sene teb en yüksek verirken yapmıştık, bugün yapı krediye geçirdik.
    Aslında ing daha iyi ama toplu vermiyor parayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 15 Eylül 2020; 23:28:29 >
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.