Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (236. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.702
Cevap
641
Favori
1.805.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
173 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: colsart

Teşekkürler bilgi için en uygun Garanti bankası şu an sanırım.

Hocam ben bir kere bankamatik garanti kullanıyordum habersiz sigorta yapıyordu. İçinden para kesiyordu. Şikayetvar.com da çok şikayet var. Emeklilere böyle birşey yapmaz dimi. Garanti bankasına taşıdık dün. Şimdi aklıma geldi habersiz sigorta falan yapmaz dimi.
    ilk başvuruda promosyon için imza atmanız gerekiyor. bu esnada görevliye dersiniz. sigorta vs istemiyorum. sadece 3 yıll taahüt ile promosyon istiyorum demeniz yeterli. bende dün annemin maaşını garantiye taşıdım. bugun imzaya gidecek annem.

İşbankası ile devam kredi kartım 10 yıllık. 1000 tl ye kadar promosyon veriyor. 3 eft ücretsiz. Bana 1 yetiyor. Enparaya oradan devam. Şart şurt yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben mart ayında emekli maaşımı akbanka taşımıştım, 1nisanda 1000 tl promosyon yattı...sonraki aylarda ücretsiz olduğu söylenen kredi kartının yıllık aidatlı olması (almadım tabii ki), eft ve havalelerden ücret alınmaması ama birkaç ay önce aylık 3 eft sınırının getirilmesi vs bankadan soğumuştum zaten. Bugün başka bir hesabımın bulunduğu işbankasından arandım promosyon miktarı aynı ancak ilave 100 maxipuan veriyorlarmış, zaten işbankasında başka hesabım da var ve maximum kartını aidatsız olarak kullanıyordum, bahanesi oldu ok dedim... şubeler karşı karşıya idi.. akbanka gidip promosyon iptali ve banka değişiklği için blokenin kaldırılmasını istedim, hesabımdan 861,19 tl promosyon için para aldılar ve bloke kaldırıldı. Ardından karşı taraftaki işbankasına gittim ve bireyselden maaş taşıma işlemini gerçekleştirdim...edevlette şu an işbankası görünüyor ancak yarınki maaşımın hangi bankaya yatırılacağını merak ediyorum

• condemned890 kullanıcısına yanıt
    mart ayında akbanka taşımıştım ben de. ücretsiz dedikleri kredi kartını teslim almaya gittiğimde imzalayacağım formda yıllık aidatı görünce tartıştım hem banka görevlisi hem 444lü numaradan görüştüğüm temsilci aidat alınmadığını söylemişti...neyse kredi kartını almadım öyle bi soğumuştum zaten ardından geçen aylarda ücretsiz eft için de sınırlama getirince bugünde işbankasından maaş taşıma ile ilgili aranınca köprüleri yıktım. akbanka gidip maaş promosyonunu iptal ettirdim.861 tl hesabımdan geri alındı, ardından işbankasına geçtim ve maaş taşıma işlemini hallettim...bugün öğleden sonra 1 st içinde hepsini hallettim...
    aynen marttan ağustos kadar olan kısmını düştü, zaten sözleşmede de öyle bi madde var...taahhüt bozulduğunda yevmelkıst (kalan gün dikkate alınarak) hesabı yapılıyor...mart ayında maaşımı taşımıştım. emekli maaşım 2500 tl üzeri olöduğundan 1 nisanda 1000 tl promosyon yatırılmıştı hesabıma...bugün banka görevlisi 861 tl promosyon için iade aldı... işbankası ilk maaş ödemesi ile birlikte 1000 tl promosyon+100 maxi puan verecek
    benim hali hazırda işbankasında başka bir hesabım ve yıllık aidatsız kullandğım maximum kredi kartım zaten vardı...3 gün önce bireysel müşteri yöneticisi aramıştı ve emekli maaşımı işbankasına taşımam halinde 1000 tl promosyon ve extra olarak 100 maxi puan verileceğini iletmişti, aynı gün bankaya gidip form imzalama aşamasında, promosyonun hesabıma yatırıldığında (ilk maaş ödemesi olduğunda) maxi puanın kartıma tanımlanacağını söylemişti. 100 maxi puan bana mı özel genel bir kampanya mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 2 Eylül 2020; 8:31:16 >
  • Babam tebe maaşını taşımıştı fatura ödeme talimatı istemişti verdi ama faturalar için faiz kestikleri için iptal ettirmiş. Promosyonu geri aldılar. Tebde kredisi var başka bankaya maaşını taşıyabilir mi. Kredisi olması engel midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İnsanlar Ay'a benzer.Herkesin kimseye göstermediği bir karanlık yüzü vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özket

Bilgi için teşekkürler hocam.Maxi kampanyaları ne alemde acaba..
    Denizbankta maaş var 1500 neryee taşısam bilemedim..
    İng kampanyayı uzatmış yine Eylül sonuna ama maaş promosyonu 31 eylüle kadar yatanlar ek promosyon alabilir diyor. İyide ay başında kampanyayı uzatırsa nasıl alacaz? Ekim'de yatacak maaş kampanya 31 Eylül de sona eriyor. Ekim başı bu sefer Ekim sonu der yine ek yatmaz bu şekilde ay başı alanlar için.

Teb sözleşmesini iptal edip buna geçeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Vee 1500 TL rakamı da geldi. Hemde YAPI KREDİ bankasından.

Teb sözleşmesini iptal edip buna geçeceğiz.
    https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/odemeler-ve-hizmetler/emekli-maas-odemeleri
    Ücretsiz Havale diyor ücretsiz EFT yide kapsar mı Acaba ?

quote:

Emekli Maaş Ödemeleri
    Yapı Kredi Bireysel Bankacılık Ödemeler ve Hizmetler Emekli Maaş Ödemeleri
    T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak ve emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almak için sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın şubemize uğrayabilir, 444 0 444 / 0850 222 0 444’ten Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilir veya Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, ATM kanallarımızdan birini kullanabilirsiniz.

Başvurunuzu yaptıktan sonra, seçmiş olduğunuz Yapı Kredi şubesinden adınıza açılacak "Emekli Maaş Hesabı"nızdan, Yapı Kredi Banka Kartı ile emekli maaşınızı almaya başlayabilirsiniz.

1 – 30 Eylül 2020 tarihleri arasında emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 1.500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir.
    Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1500 TL'ye kadarsa 1.000 TL, 1500 TL-2500 TL arasındaysa 1.250 TL, 2500 TL'nin üzerindeyse 1.500 TL nakit promosyon ödenir.
    1.500 TL'ye varan promosyon kampanyası kapsamında maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi, ATM'lerimiz ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir.
    Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon ödemesi yapılır.
    Nakit promosyon ödemesi üç yıl için peşin olarak yapılır ve üç yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyonun hesaba yatırıldığı tarih esas alınır.
    Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra üç yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığın artması halinde ilave promosyon verilmez.
    Nakit promosyonun ödendiği tarihten itibaren üç yıl içerisinde; herhangi bir sebeple gelir/aylığın farklı kuruma taşınması ya da SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi durumunda Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın ödenen toplam promosyon tutarı şartın bozulduğu tarih esas alınmak suretiyle taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.
    Yapı Kredi Emeklilik Paketi avantajları
    Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden ücretsiz havale

Emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almaya devam ettiğiniz sürece Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden gerçekleştireceğiniz tüm Havale’ler ücretsizdir.

Yapı Kredi ATM’lerinden 3.000 TL günlük para çekme limiti

Yapı Kredi’nin geniş ATM ağından, günde 3.000 TL para çekme limitinden faydalanın.

Medline acil sağlık hizmeti üyeliği

Doktorlu kara ambulansı ve telefonla tıbbi danışmanlık hizmetlerinden 1 yıl boyunca ücretsiz faydalanma

TL vadeli mevduatınıza 6 ay boyunca hoş geldin faizi

13.01.2020'den önceki 2 ay içerisinde vadeli mevduatı bulunmayan mevcut SGK maaş müşterilerimiz ile SGK maaşını Yapı Kredi'ye taşıyıp Bankamızdan ilk maaşını aldığı tarihten önceki son 2 ay içerisinde vadeli mevduatı bulunmayan emekli müşterilerimiz kampanyadan faydalanabilmektedir.

Avantajlı faiz oranıyla Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanımı
    Ücretsiz Düzenli Ödeme avantajı
    Yapı Kredi Emekli Maaş Müşterilerine Özel İndirimler
    Migros mağazalarından Eylül ayı içerisinde yapılacak toplam 400 TL ve üzeri alışverişlerin %3’ü tutarında indirim olacaktır. Alışveriş tutarının 400 TL’yi geçmesi durumunda ödeme esnasında indirim gerçekleşecektir. Ay içerisinde toplamda en fazla 25 TL indirimden yararlanılabilir. Kampanya tüm Migros ve Macrocenter mağazaları ile Migros Sanal Market’te geçerlidir. Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TL kartlar dahildir. Kampanyaya kayıtlı Money Kart kullanılarak yapılacak alışverişlerde Yapı Kredi’nin Eylül ayında SMS ile göndereceği kampanya koduyla dahil olunabilecektir. Kampanya kodu kişiye özel olup ay boyunca aynı kod kullanılarak toplam ödülden yararlanılabilecektir. Kampanya kodu, kasada işlemlere başlanmadan önce kayıtlı Money kart numarası veya kayıtlı cep telefonu ile birlikte kasalardaki yetkililere verilmelidir. Kasada işlemler başladıktan sonra verilen kampanya kodları geçerli olmayacaktır. İndirimin gerçekleşmesi için Migros Mobil Uygulaması üzerinden Profilim sekmesinde yer alan “Kartına Kampanya tanımla” alanına kod girişi yapılması ya da Mağazaların kasalarında alışverişten önce kodun kasiyere iletilip müşterinin kartına tanımlatılması gerekmektedir. Sanal markette kodların kullanılabilmesi için öncelikle kodun kasadan giriş yapılması veya Migros Mobil Uygulaması üzerinden kodun kaydedilmiş olması gerekmektedir. Money Kart sahibi olmak için Money’e Nasıl Üye Olunur? sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Kart’lar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya alkol, sigara, kontör ve kurban ürünleri dahil değildir.
    Toyzz Shop mağazalarından yapılan tüm harcamalarda %10 indirim uygulanacaktır. Kampanya süresince her müşteri aylık olarak kampanyadan maksimum 2 kere faydalanacaktır. Kampanyadaki harcama tutarlarında alt limit / üst limit olmayacaktır. İndirim gün sonunda kart hamilinin ekstresine + bakiye olarak yansıtılacaktır. Kampanya 30 Eylül 2020 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyaya katılmak için iOS veya Android işletim sistemli cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmelidir. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için için "Fırsatlarım" menüsünden Toyzz Shop Emekli Bankacılığı Kampanyasına "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılım yapılmalıdır. SMS ile kampanya katılım için TOYZZSHOP yazıp bir boşluk bırakıp, kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.
    Yapı Kredi Yayınları Kitapevleri ve İnternet Mağazası’ndan yapılan tüm harcamalarda %10 indirim uygulanacaktır. Tek sefer alışverişlerde maksimum 25 TL indirim, her müşteri kampanya süresince maksimum 250 TL indirim kazanabilecektir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamalarda, yalnızca ilk harcamadan indirim kazanılacaktır. İndirim gün sonunda kart hamilinin ekstresine + bakiye olarak yansıtılacaktır. Kampanya 31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyaya katılmak için iOS veya Android işletim sistemli cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmelidir. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için "Fırsatlarım" menüsünden YKY Emekli Bankacılığı Kampanyasına "Hemen Katıl" butonuna tıklayarak katılım yapılmalıdır. Kart sahiplerinin kampanya katılımı için alışverişten önce YKY yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454'e gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
    Yukarıdaki indirimlerin geçerli olması için tüm harcamaların Yapı Kredi Bireysel Kredi Kartı veya Banka Kartı aracılığı ile yapılması gerekmektedir.

Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir. Kampanya kapsamındaki işlemler mutlaka World Üye İşyerleri'ndeki Yapı Kredi POS Sistemi üzerinden geçmelidir.

İptal ve iade durumunda karta yansıtılan artı bakiye otomatik olarak geri alınacaktır.
    Herhangi bir ekonomik ilişkiye taraf olan kişilerin asimetrik bilgiye sahip olmaları, bir başka deyişle bir tarafın bildiğini karşı tarafın bilmemesi ya da yeteri kadar bilmemesi, iki ayrı sonuca neden oluyor. Bunlardan biri, ters seçim diğeri ahlaki tehlikedir. Ters seçim, yatırımcıların yanlış bilgilenmeleriyle yanlış tercihlerin ortaya çıkması ve fiyatlamaların daha da bozulması. Ahlaki tehlike ise kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 "Salomina Kashish"

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    geçmişte merak edip sormuştum kapsamıyor eft yi. sadece havale ücretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Garanti Emekli maaş promasyonu İPTAl etme işlemi prosedürü nasıl. Yakın zamanda yapan var mı?

Ben mobil şubeden başvurmuştum. İPTAL ile ilgili bir başvuru göremedim.

Süreç nasıl oluyor acaba. Malum bazı bankalar şubeye gidip promasyonu gveri ödeseniz kıstel üsül ile genede İPTAL için genel merkezden aranacaksınız deyip 1 hafta 10 gün bekletebiliyorlar.

Garanti Bankası ile ilgili Emekli prmomasyonu ile alakalı mobil ve internet bankacılığında biraz acemisiyim bulamadım. İlla şube ve/veya Müşteri Hizmetlerinden nmi oluyor tereddüt ettim.
    Herhangi bir ekonomik ilişkiye taraf olan kişilerin asimetrik bilgiye sahip olmaları, bir başka deyişle bir tarafın bildiğini karşı tarafın bilmemesi ya da yeteri kadar bilmemesi, iki ayrı sonuca neden oluyor. Bunlardan biri, ters seçim diğeri ahlaki tehlikedir. Ters seçim, yatırımcıların yanlış bilgilenmeleriyle yanlış tercihlerin ortaya çıkması ve fiyatlamaların daha da bozulması. Ahlaki tehlike ise kısa vadeli kâr hırsıyla hareket edenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.Yanıldığı ve yanılttığı her şey insanın makûs kaderidir.
    - “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. "Alimle görüş bulursun mertebe, cahille uğraşma dönersin merkebe." BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 "Salomina Kashish"
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.