Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (237. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.047
Cevap
653
Favori
1.702.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GARANTİ bankasında Emekli Promasyonu 875 TL ve 125 TL parakarta bonus yatmış idi geçen ay.

Garanti Emekli maaş promasyonu İPTAl etme işlemi prosedürü nasıl. Yakın zamanda yapan var mı?

Ben mobil şubeden başvurmuştum. İPTAL ile ilgili bir başvuru göremedim.

Süreç nasıl oluyor acaba. Malum bazı bankalar şubeye gidip promasyonu gveri ödeseniz kıstel üsül ile genede İPTAL için genel merkezden aranacaksınız deyip 1 hafta 10 gün bekletebiliyorlar.

Garanti Bankası ile ilgili Emekli prmomasyonu ile alakalı mobil ve internet bankacılığında biraz acemisiyim bulamadım. İlla şube ve/veya Müşteri Hizmetlerinden nmi oluyor tereddüt ettim.
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Siz geçen ay TEB ten garantiye geçmemişmiydiniz Bu ay da başka bankaya mi geçiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Siz geçen ay TEB ten garantiye geçmemişmiydiniz Bu ay da başka bankaya mi geçiyorsunuz.
    Garanti bankası promosyon harici emeklilere çok faydalı değil. Eft ücrete tabi. Kredi karına vs birçok şeye aidat yıldat ücret masraf yansıtıyor.

Banka deliliği yapın gidin eft kredi kartı muafiyeti maaş ve promosyon yatınca isteyin dediler. Şubeye sorun size özel emekli maaş avantajı sunalım dediler. sadece kredi verme peşindeler birde bireysel yapalım. Sigorta satalım derdindeler.

Bana hitap etmedi.

• En iyisi Ziraat , tek geçerim. 100₺ az veriyor ama artıları çok. Kredi kartının da kampanyaları çok güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasabula

En iyisi Ziraat , tek geçerim. 100₺ az veriyor ama artıları çok. Kredi kartının da kampanyaları çok güzel.

100 TL eksik derken ek promosyon mü var ?

1900 TL maaş için diğer bankalar 1000 - 1250 TL veriyor. Ziraat bank sanırım sasece 625 TL

quote:

Maaşını Ziraat'ten Alan Emeklilerin Bir Artısı Daha Var! Emekli Maaşına Promosyon Ödemesi Ziraat'te!

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimize Bankamızca;

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,
    1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,
    2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı;

Şubelerimiz,
    İnternet Şubemiz,
    Ziraat Mobil,
    ATM'lerimiz,
    SMS
    Müşteri İletişim Merkezimiz

aracılığı ile yapabilirsiniz.

4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS gönderen müşterilerimiz, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından aranarak onayları alınmaktadır.

Detaylı bilgi için 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezimiz ile görüşebilirsiniz.​​​​​​​​​
    Ziraat Finans Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 6 Eylül 2020; 22:40:11 >

• Diğer bankalar masraf ve komisyonlardan aradaki farkın fazlasını alıyorlar o anlamda söylemiştim

• kasabula K kullanıcısına yanıt
    emekli olduğum 2008 yılından 2018 e kadar ben de sizin gibi düşünüyordum.Evet geniş bir atm ağı var filan ama 2017 deki promosyon taahhüdünden yaklaşık bir yıl geçmeden eft lerden ücret almaya başladılar, onu bırakın farklı bir ziraatbank şubesine havalelerde bile ücret alınması beni çileden çıkarttı. Yıllık aidatı vardı ama düşüktü onu önemsememiştim bile. Promosyon miktarı zaten standart rakkamlar...Nihayetinde mart ayında banka değişikliği yaptım ve o zaman öğrendim ki 12 yıl boyunca emekli maaşımı her ay 5 gün geç almışım. Kamu bankaları ile sgk anlaşması gereği diğer bankalarda ayın 1 inde yatan emekli maaşları kamu bankalarında hep 5 inde yatırılıyormuş. Öyle ya da böyle benim maaşım 5 er gün kullanıldı her ay...karşılığı??
    Mart ayında geçiş yaptığım akbankın da ücretsiz aylık eft sayısını azaltması ve ücretsiz axess kredi kartı söylemlerinin asılsız olduğunu kredi kartı teslim tutanağında aidatlı olduğunu görmem ve almamamla o banka ile de köprüleri attım ve 8 gün önce tekrar banka değişikliği yaptım..

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Garanti Mobil Bankacılık da
    başvurular
    emekli bankacılığı
    Promosyon başvurusu

Tıklayınca BAŞVURUNUZ VAR. ŞURDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZE tıklayıp
    Taahhüt bitim süresini görüp.
    İPTAL EDEBİLMEYİ gördüm. İptal kıstel Rakam yok. Bitiş tarihi 11.ağustos.2023 . Paranın çekileceği şube.

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

Sadece sgk 3yıllık garantinin verdiği 875 TL yi gördüm. 125TL ek garanti paramatike yatan bonus promosyonu görmedim.

Parayı yatırıp iptal başvursam. SÜREÇ nedir bilen var mı ? Garanti bankası için

• arkadaslar bugun deniz banka gittim.
    850 lira dedi.eft havale ucretli dedi.direkt cıktım subeden.
    sonda fiba ile telde gorustum.eft havale ucretsiz onlarda ancak rakam cok dusuktu.
    300-375-450. maas aralıgına gore tabandan yukarı rakamlar çöp.

garanti guzel odeme yapıyor ancak eft ucretli...havaleyi bilmiyorum incelemedim henuz.
    işbanka bakıp yazacagım.
    ziraati oldum olası pek devlet bankasına yaklasmam. yalnız sunu merak etmekteyim.bilenler yazarsa sevinirim. emeklilere 10 maas kredi veren bankalar devlet bankaları mı.bir de haberlerde 3 avans ikramiye gibi soylemler vardı.aslı astarı var mıdır.bu haklar sadece devlet bankaların da mı var acaba arkadaşlar?

yapıkredinin de teklifi cazip ama eft ucretliyse kotu.acaba kendi hesapların arası eft yapınca masraf yine aynı mıdır
  • www.isbank.com.tr
    Emekliye Promosyon Ödemeleri 2020 | Türkiye İş Bankası
    https://www.isbank.com.tr/sgk-emeklilerine-ayricaliklar

Promosyon uygulamasından bağımsız olarak SGK emekli maaşını İş Bankası'ndan alıyorsanız 31.12.2020 tarihine kadar aşağıdaki ayrıcalıklardan ek bir işlem yapmanıza gerek olmadan yararlanabilirsiniz.*

Maximum Kart ve ek kartları için yıllık ücret ödemezsiniz. Bu kartlar haricindeki kredi kartlarımızın güncel ücret bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.
    İnternet Şubesi, İşCep ve Telefon Şubesinden ücretsiz ve sınırsız olarak havale (İş Bankası hesapları arasındaki para transferi) gönderebilirsiniz.**
    İnternet Şubesi ve İşCep'ten aylık 3 adet ücretsiz EFT (İş Bankası hesaplarından diğer banka hesaplarına para transferi) gönderebilirsiniz.
    Emekli maaşını İş ​Bankası aracılığıyla alan müşterilere özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

(*) Söz konusu ayrıcalıklar 31 Aralık 2020 tarihine kadar devam edecektir. İş Bankası, ayrıcalıkların süresini ve içeriğini değiştirme hakkına sahiptir.

31122020 DE DEĞİŞTİRME OLASILIĞI NEDİR ACABA? İŞ BANKLA CALISAN VAR MI.BU TUR TARİHLERDEN SONRA UCRET ALMAYA MI BASLADI DAHA EVVEL?

EFT 3 ADET İZİN DEVAM EDİYORSA BİLE 875 Mİ 1250 Mİ :) 375LİRA FARK.EFT ÜCRETLERİ HAKKINDA HİC BİLGİM YOK AMA...BU FARKA DEGER Mİ ANLAYAMIYORUM...3 YIL ICIN DEGER BELKİ .İŞ BANK EFT Yİ KALDIRIRSA ANLAMI YOK BU DEFADA.,

• yapı kredi 1500 veriyor ama her atmden çekim yok sanırım.

her atmden çekime izin verip en yüksek veren banka hangisi acaba?
  • arkadaşlar ykb ye gittim.fiba bloke koymus maası tasıyamıyoruz dedi.
    fibadan bloke kaldırma hakkın var dedi.bu iş neden oldu...nasıl olabilir.yeni sözlesmemiz yok ki fibayla.Devlet otomatik yenileme yaptırdı pandemi nedenli dediler.acaba fiba bloke kaldırırken sorun yaratır mı bana? bilen yazabilir mi ?

diger yandan ykb.
    otomatik odeme talimatı istemedi.fatura ver otomatik odeme talimatı ver demişti fiba bize...
    1250tl verecek.
    eft ucretli mlsf.ama atm si yakın.duzenli maası cekerim.eft de gerekmez.
    havale ucretsiz ama havalelik bir işlemim olmaz 40 yılda bir olur......o bile belki..
  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt
    1.Fiba bloke kaldirmaniza engel olmaz, hemen yapar siz istiyorsaniz.

2.Yapi kredi otomatik odeme talimatı istemiyor.

3.Yanis bilgi 300-375-450. Bu degisti artik 500-625-750 ayrica bunu size Fibabanka vermiyor o zaten SGK nin verdigi tutar. Bunun uzerine verilen rakamlar bankalarin verdigi tutardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 7 Eylül 2020; 20:29:13 >
  • quote:

1.Fiba bloke kaldirmaniza engel olmaz, hemen yapar siz istiyorsaniz.

2.Yapi kredi otomatik odeme talimatı istemiyor.

3.Yanis bilgi 300-375-450. Bu degisti artik 500-625-750 ayrica bunu size Fibabanka vermiyor o zaten SGK nin verdigi tutar. Bunun uzerine verilen rakamlar bankalarin verdigi tutardir.
    çok tesekkur ederim.bloke kaldırma işlemi telefonda rica ile yapılabilir bir işlem mi acaba bilginiz var mı? sube bana epey uzak . fiba bana telde boyle bir bilgi verdi. 300 375 ve 450 dedi...yeniden sorayım yarın telde.çok sagolun
  • Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    Emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almaya devam ettiğiniz sürece Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden gerçekleştireceğiniz tüm Havale’ler ücretsizdir.

Şubeye gitmeniz gerekiyor kistelyevm uygulayarak yani blokeniz varsa kalan günlerin borcu bunu sizden hesabınızda olmasını talep ederler borcunuz varsa ödersiniz ve bloke kalkar ardından banka değişebilirsiniz.

• quote:

Şubeye gitmeniz gerekiyor kistelyevm uygulayarak yani blokeniz varsa kalan günlerin borcu bunu sizden hesabınızda olmasını talep ederler borcunuz varsa ödersiniz ve bloke kalkar ardından banka değişebilirsiniz.
    çok tesekkur ederim.gidelim yarıninş
    İş bank eft 3 defa ücretsiz. 3 yıldan beri alıyorum. Maximum kart ücretsiz.

1 defa eft yeterli oluyor. Enpara ya gönderiyorum. Orada istediğim kadar zaten ücretsiz. Atm de günlük sınır var maalesef. Benim nakit ile işim az olduğu ve enpara + cepteteb olduğu için problem olmuyor bana.

Güzel tarafı 1000 tl max. Promosyon. Herhangi bir şart yok. Eft sınırlı ücretsiz. Maximum kart aidatı yok. Hesap işletim ücreti yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    YKB Hesap işletim ücreti kredi kartı ücreti üzerine eft ücreti ile rahatça 3 yılda farkı kaparlar gibi duruyor. Bunlar olmasa süper ama bunlar olunca iş yaş.

İşbankası bunlar yok ama 1000 tl.

Kararsızlık diz boyu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YKB hesap işletim ücreti diye aratın Google da, SGK emekli hesaplarından alınmadığı bilgisi var. Hesap işletim ücreti alınmayan hesaplar içinde yer alıyor SGK emekli hesapları

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.