Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.702
Cevap
641
Favori
1.805.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
173 oy
Giriş
  • Bence yatan 450 SGK nin verdiği sabit rakam üzerini TEB ekliyor alınan maaşa göre verecektir yakın zamanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 55_42

Bence yatan 450 SGK nin verdiği sabit rakam üzerini TEB ekliyor alınan maaşa göre verecektir yakın zamanda
    925 yattı az önce, referanslar daha yatmadı.

Amd FX 8350@5Ghz Sapphire 3GB HD 7950 Oc Vapor-X Gddr5 384 Bit Asus Crosshaır V Formula-Z Seageta 2tb Barracuda 64MB 7200Rpm Samsung 120gb 840 Evo GSKILL 16GB (2X8GB) DDR3 2000 Mhz FSP Aurum Pro Gold 1200w Corsair H110 Corsair 760T Asus ML238H 23" 1920 x 1080 2ms Logitech G430 7 1 Dolby Headset
  • Bizimde 550 tl yi yatırmışlar. Toplamda 1.000 lira promosyonu almış olduk. Haber veren, konuda detayları paylaşan herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55_42

Siz de yeni mı tasidiniz yani ayın 28 inden sonra felan yani maaş çektiniz mi yoksa ilk defa promosyon mu yattı TEB e
    Ayın 25 inde taşıdık maaş günü geçmişti zaten geçen ay.

Amd FX 8350@5Ghz Sapphire 3GB HD 7950 Oc Vapor-X Gddr5 384 Bit Asus Crosshaır V Formula-Z Seageta 2tb Barracuda 64MB 7200Rpm Samsung 120gb 840 Evo GSKILL 16GB (2X8GB) DDR3 2000 Mhz FSP Aurum Pro Gold 1200w Corsair H110 Corsair 760T Asus ML238H 23" 1920 x 1080 2ms Logitech G430 7 1 Dolby Headset
  • quote:

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

Arkadaslar babam yeni emekli bu teb kampanyasi bitti mi yararlanabilir miyiz
    Kaç para baglandi maas teb kampanyasi bitti bu arada

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Kaç para baglandi maas teb kampanyasi bitti bu arada

Alıntıları Göster
    Ogretmen emekli maasi hocam detayli miktarini bilmiyorum ama 2500-3000 arasidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erwinsmith06 -- 9 Ağustos 2019; 13:53:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

925 yattı az önce, referanslar daha yatmadı.

Alıntıları Göster
    Otomatik ödeme talimatı vermiş miydiniz verdiyseniz fatura hiç ödendi mi acaba. Bana banka talimat ödenmeden promosyon yatmaz demişti hala da yatmadı dün ikramiye teb e yattı

Bizde biraz önce ikramiyeyi çektik bizdede promosyon gözükmüyordu daha sonra mı yatar maaş yattıktan sonra mı yatar yada otomatik ödeme vermiştik o odenince mı yatar bilemedim otomatik ödeme de taşa Eylül 5 gibi ödenecek

Orijinalden alıntı: rush10

Otomatik ödeme talimatı vermiş miydiniz verdiyseniz fatura hiç ödendi mi acaba. Bana banka talimat ödenmeden promosyon yatmaz demişti hala da yatmadı dün ikramiye teb e yattı

Alıntıları Göster
    Hayır ödenmesi şartı yok.
    Ayrıca bu kampanya acaba katılım istiyor mu biz zaten şubeden verdik talimatı.
    https://www.teb.com.tr/sizin-icin/faturalarinizi-otomatige-baglayin/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 9 Ağustos 2019; 17:3:48 >

• Eşimin maaşını 29 temmuz da TEB e taşıdık,dün ikramiye yattı.Bugün de mesaj geldi ''375 tl promosyon hesabınıza yatmıştır''diye.Hesaplara baktığımda,toplamda 925 tl yatırmışlar.Şimdi bana yatacak 100 tl yi bekliyorum

Orijinalden alıntı: clls

Eşimin maaşını 29 temmuz da TEB e taşıdık,dün ikramiye yattı.Bugün de mesaj geldi ''375 tl promosyon hesabınıza yatmıştır''diye.Hesaplara baktığımda,toplamda 925 tl yatırmışlar.Şimdi bana yatacak 100 tl yi bekliyorum
    Ben 375 tl için devlet bankasını bırakıp teb yönelmem 1000 tl iken geçmedigime pişman oldum ama bu sizin aldıgınız parayı devlet bankasıda veriyor. yandan 100 tl içinde degmez.
  • Tebe emekli maaşını taşımak için edevletten banka kısmından tebi seçmiştik sonra şubeye gidince taşıyamayız dediler tebe taşımadık. Ancak edevlet üzerinden bankayı teb olarak sectiğimiz için bayram ikramiyesi sanırım tebe gitti, eski bankada yatan para gözükmüyor. Daha önce başına böyle bişey gelen var mı nereye başvurmamız gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: NewsTR

Hayır ödenmesi şartı yok.
    Ayrıca bu kampanya acaba katılım istiyor mu biz zaten şubeden verdik talimatı.
    https://www.teb.com.tr/sizin-icin/faturalarinizi-otomatige-baglayin/

Alıntıları Göster
    Halen ödenmedi promosyon umarım taşıyan temsilci bi hata yapmadı

• TEB kampanyası yine gelir mi ?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.