Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.170
Cevap
234
Favori
539.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde orijinal Dinner Lady Lemon Tart var, iki tane aldım tadını sevemediğimden diğerini aldığım fiyatın altına bırakıyorum... İlgilenen PM atabilir.:)
  • Sıkı içim sevenler için sigara içimi MTL atomizer tavsiyesi (Alan arkadaşlara tavsiyem alttan dolum yapın)

Vandy Vape Berserker Mini RTA Tank 22mm 2ML

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 27 Şubat 2018; 23:16:31 >
  • Bugün smok vapepen 22 için sipariş verdim yanında kahveli ve çilekli likit var. Bunun tankını büyütebiliyormuyuz yeni atomizer alarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar vaporesso revenger kullanıyorum.atomizerin altından sürekli likit akıtıyor.
    kutusundaki bütün yedek contaları değiştirdim.
    tam anlayamıyorum ama sanırım coilin altındaki contalardan kaçırıyor.çünkü kaçak hava kanalına doluyor.
    n11 üzerinden orijinal vaporesso gt8 coil almıştım.kutusu bandrollü ve orinal coil ile hiç bir farkı yok.
    acaba bu coiller mi çakma?
  • Evyap konusuna adım attım ama yaptığım likitlerin tatları bir türlü istediğim gibi olmadı. En son Sigma-Merc karışımına (500ml) 5 farklı aroma demledim. Hiçbiri çok iyi olmadı. Mix aroma deneyeceğim son olarak bu da olmazsa tekrar tedarikçilerin kapısına 😔

• Hocam maalesef deneme yanılma ile çözüm bulunacak bir konu. Size tavsiye azar azar demleyin ve deneyin. Ben de yeni başladım öğreneceğiz ;)

• Aşağıdaki linkten coillerinizin orjinalliğini sorgulayabilirsiniz arkadaşlar.

http://buharcek.com/coil-orjinallik-seri-no-sorgulama/

• Kaliteli nbase kaliteli aroma özellikle tfa mix lerle çok güzel sonuç alırsınız.

Nbase Sigma/Carlo vg - Merck pg - Che nik
    1- ilkekimya
    2- Alevkimya

Aroma TFA
    1- Aromania
    2- Aromacıyızbiz

Solub ve molinberyden uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 1 Mart 2018; 14:21:47 >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    nBase için ilke ve alev kimya benim de favorim. Hatta ilkeyi daha çok beğeniyorum.

Mix aroma önerin var mı özellikle kuruyemiş ve tütün olanlardan.

• Aspire natilius 2 kullanıyorum. Hazır coillerin pahalı ve zor bulunur olmasından dolayı youtube da izlediğim bir videodan ilham alarak kendi coillerimi sarmaya karar vermiştim. 28 hazır sarım 0,8 ohm kantal tel ve biraz muji pamuk alarak ise başladım. Orijinal coilin içini çivi yardımıyla boşaltıp temizledim. Yandaki karşilikli iki deliği 3 mm matkap ucu ile genisletip diğer karşılıklı iki deliğe hiç dokunmadim.Bu şekilde biraz sıcak suda bekletip kendimce hijyen sağladım :) Sonrasında genişlettiğim deliklere denk gelicek şekilde hazır sarim telini yerleştirdim. Pamugumdan ince (4mm) uzun (30mm) bir miktar makasla kesip ucunu parmagimla iyice burarak sivriltip bu ince ucu genislettigim deliğin ve ona denk gelen telimin içinden sokup karşı taraftan çıkardım.Uc karşı taraftan çıkınca zorlamadan yavaşça çekip pamuğun tele iyice yerleşmesini sağladım.Burda püf noktası pamuk telden ne çok rahat ne de çok sıkı gecicek.Bunu zamanla oturtursunuz zaten.Fazla pamuğu keserken yanlarda çok az fazla saçak bıraktım ki likiti rahat emsin diye. Sonrasında alttan çıkan tel uçlarından birini plastik tapanin içinden geçirip plastik tapayi kapattim.diger tel ucu gövde ile temas halinde kalicak şekilde en sondaki çelik tapayida kapattım ve bittiiii... :) Hemen coili cihazima taktım. Hazır sarım 0,8 ohm denen teli cihazın 1,12 ohm gördü.. Likiti hiç beklemeden ekleyip beş dakika kadar bekleyip pufflamaya başladım.. ilk bir kaç pufda zor gelen buhar sonrasında açıldı.. Bu ilk yaptığım coilde pamuğu oldukça sıkı geçirdiğim için buhar az ve zor geliyordu. Hemen ikinci coili sarıp biraz daha rahat gecicek şekilde pamuğu yerleştirdim. İkinci coili cihaz gene 1,13 ohm gördü.. Bu ikincisi çok çok iyi olmuştu.. Su anki durumu anlaticak olursam evdeki hazır iki coili bozup kendim sardım, zira kendi sardigim coiller performans olarak hazır coillerin önüne geçti.. En yakın zamanda resim ekliycem, karışık gibi gözükse de inanın çok basit 5 dk bile sürmeyen bir uygulama.. Oturup yarım saatte 6-7 tane coil sardım en az iki ay arkama bakmam.. İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukaan -- 2 Mart 2018; 9:18:44 >
  • farukaan kullanıcısına yanıt
    Bende Nautilus2 kullanıyorum hazır coil pahalı nasıl yaptığnızı resimlerle görelim bizde faydalanalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Eleaf I just S aldım yaklaşık 6-7 ay önce. El Turco nun bebek adlı 3 mg nikotinli likitini kullandım (neli olduğunu bile bilmeyerek almıştım hiç anlamam likitten).

Hiç bilmeyerek aldım ama gayet memnundum. İçimi çok güzeldi. Neyse o bitti uzun süre ara verdim şimdi de manhattan likitin paradise adlı 3mg nikotin lilikitini içiyorum. Dumanı çekerken sıkıntı yok ama verirken boğazımda yanma yapıyor. 2 şişe aldım bi de o kadar para verdim içemiyorum resmen. Coili mi yaktım diyerek coili değiştirdim hala aynı. Likitin oranları bu şekilde. Uyduruk bi likit mi sizce ?

• Vape pen 22 elime ulaştı. Kompakt boyutu, aroma ve buhar performansı beklemediğim derecede iyi. Kahveliyi denedim resmen kahve içer gibi bir his aldım. Çilek yerine karışık aldım, onda %6 nikotin yazıyor likit 30 ml. Kahveli likit 0 nikotin. 175 tl ye aldım hepsini. Cihazı incelerken yanlışlıkla coili likitsiz yaktım 2 saniyeliğine ama sıkıntı olmadı biraz duman ve koku çıktı o kadar. Aroma bozulmadı.

• Merhaba arkadaşlar 2 defa sigara yı bırakmış biri olarak tecrübelerimi sizinle paylaşmak isterim belki 1 insanoğlu bu illetten kurtulur. Sigara içtiğimizde bir miktar nikotin vücudumuza yerleşir ve icmedigimizde vücut bunu Tahliye eder yerine başka bir şey koymak çözüm değildir mesela Nikotin sakızı elektronik sigara Niko bandı vs. Bunlar zorlu süreci sadece uzatır. Ne yaparsanız yapın 15*20 yıl boyunca içtiğiniz sigaranın nikotin in vücut tan tahliye olması gerek . Bunun en mantıklı ve basit yolu bir sabah son verip bir daha içmemek . Sabah olması önemli çünkü uyurken 8-9 saat nikotin den uzak durmuş oluyorsunuz. Evet 5_6 günlük zorlu bir süreç bu şiddetli baş ağrılarınız olacak sonra tamamen gecer. Şunu asla unutmayın : SİGARAYI BIRAKMANIN 1 HAFTA SÜREN İŞKENCE GİBİ BİR SÜRECİ VAR . Tamam . PEKİ BUNU NEDEN ERTELİYİM? 80 YAŞINA GELDİGİNİZDE O ZORLU SUREC YİNE AYNI. Diş çekmek gibi düşünün istediğiniz kadar erteleyin kaçın ama o dis çekilecek o acılara katlanacaksınız. Zaten sigara içen herkese sorun kimse ben ölene kadar içiçm demez herkes BIRAKACAĞIM der. Ertelemeyin...... Bende bırakırken çok zorlandim ama asla BİRAKMAYİ DENEMEKTEN VAZGECMEDİM...kendimce şöyle bir çözüm buldum . Sigara isteğimi terbiyeledim mesela kahvaltı yaptıktan sonra 40 dk dayanıp öyle içtim . Yemeklerdede aynı çünkü bu sinsi sigara kan şekeri yükseldiginde cok saldırıyor. 2_3 gün böyle terbiyeledim sonra sonra marka model degisrltirdimben dandik ucuz paketlerden aldım her gün farklı marka maksat tat değişim tiksinme ve. Sonra bir sabah içmemeye ve dayanmaya direnmeye karar verdim.

Birileri derki bu irade isi . Yok işte beyinde biter vs vs yalan inanmayın. Rüya gibi fırt diye beyninden atamazsin. Bunun fiziki sonuçlarında var vücudun dan tahliye oluyor ve bu işkence gibi sürüyor dayanabilir sen 1haftada tertemiz oluyorsun . Yeni doğmuş bir bebek gibi

• Dostlar, donanımcılar. 2 adet Sony VTC6 pil alacağım. Donanım’a sormadan alınmaz dedim. En ucuz nereden bulunur (internette)? Ölücüler derneğinden yardım bekliyorum 😅

• RisusSardonicus kullanıcısına yanıt
    en ucuz değil en güvenli .lityum pil bu. pilsitesi.com var .
  • RisusSardonicus kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş alacağınız yeri belirtmiş sadece ben de uyarmak istedim. Pil bu işin en tehlikeli noktası siz siz olun ucuz diye klon pillere kanmayin. Allah muhafaza e sigara patlamıyor pil patlıyor. ;) Biraz fazla verin ama güvenli yeri seçin.

• Tavsiye lütfen...

Merhaba arkadaşlar, konu içerisinde bir çok kez sorulmuştur ancak sayfa kalabalığından bulmam mümkün değil. Uzun süredir e-sigarya başlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle fiyat aşırı olmadıkça çok önemli değil yeterki bana sorun çıkarmayacak kaliteli ürünler tavsiye edin.

1) Acemiyim az çok araştırma yaptım ancak açıklamalarıyla birlikte tavsiye etmeniz yararlı olur.
    2) Günde 1-1.5 paket winston light sigarası içiyorum buna göre likit önerin lütfen.
    3) DL ve MTL iki çeşit içim varmış, sanıyorum mtl tercih edeceğim çünkü sigaraya en yakın his olması benim için çok önemli.
    4) Mümkün olduğunca ilk başlarda hazır kit kullanmak istiyorum sarma işlemi vs zaman geçtikçe öğrenirim.
    5) Cihaz için marka model, likit için marka çeşit ve güvenilir yurtiçi internet sitesi önerilerini bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
  • Bütçe belirtmemişsin? Bende günde 1 paket kadar Winston Slender içiyordum..Aralık ayından beri ağzıma sürmedim.. Başlangıç kitim eleaf aster mod natilius 2 atomizer 0,7 ohm hazır coil ile..300 civarı bir paraya elden aldım..likit cooook göreceli bir şey..Birinin mükemmel dediğini ben iğrenç buluyorum benim bayıldığım likiti o beğenmiyor gibi..Fakat piyasada tutulan aromalar tribeca, castle long, boss rezerv,dinner lady vs vs gibi..Bir markanın tribecasi sahaneyken diğer markanın leş çıkabiliyor..Coook likit çöpe attım bunu öğrenene kadar,coook kazık yedim..Ama tecrübe göte giren kazıkların bileşkesiymiş demi.. O yüzden tecrübe konuşuyor artık :D

• Arkadaşlar smok marka mtl tipi kalem gibi elektronik sigara aldım fakat içemiyorum. Smok stick x8 kit 3000mah. bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba? Cihazın düğmesine bastığım zaman likid koyduğum yer zaten oldukça ısınıyor, bir de içime çekmeye çalışırsam alev çeliyormuşum gibi sıcak oluyor. Bu normal mi acaba.

Hava girişinin olduğu bir açıklık var, açtım da kapattım da farketmedi. Sıvıyı 2/3 kadar doldurmuştum acaba yeterli mi değil. Lakin içime çekmesem de duman ağız kısmından biraz geliyor, görüyorum.

Yirmi senedir alev gibi sigarayı içime çekiyorum diyordum meğer o hiçbir şeymiş.

Tam da sigarayı bırakmak için gaza gelmiştim, elimde alet kalakaldım. Çalıştırmaya çalışırken yaktık mı acaba sağını solunu?_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 6 Mart 2018; 10:15:7 >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.