Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WinteR

quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Sigarayı bırakanlar ve aranıza yeni katılanlardanım. Araştırmalarım sonu yeni başlayan biri olarak Joyetech EGO AIO ile başladım. Bir kaç sorum olacaktı.

1- kafamdan bir türlü şu patlama muhabbetini çıkaramıyorum
    2- kaç saat şarj etmeliyim? telefon şarjı ile prize mi bağlayacağım yoksa laptopa mı?
    3- pilini kaç zamanda bir değiştirmeliyim? + nasıl değişiyor? söküp takma yeri göremedim.
    4- coil nereden alabilirim güvenilir ve kaç günde bir değiştirmeliyim?
    5- nereden güzel likit alabilirim? bizim burdaki tütüncüden 15 liraya joyetech likit aldım elmalı falan ama bunlar sahte midir? makineye zarar verir mi?
    6- üç-dört çekişte makine ısınmaya başlıyor, korkup bırakıyorum zararı olur mu?

çok sordum yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden

1- kafamdan bir türlü şu patlama muhabbetini çıkaramıyorum
    Üstünde ni-cad pil bulunan bütün cihazlar patlama riskindedir. Harici pil kullanıyorsanız kutup başlarının aşınmamış, ezilmemiş ve görüntü olarak bozulmamış olması gerekyior. Orjinal ürün olması da şart.

2- kaç saat şarj etmeliyim? telefon şarjı ile prize mi bağlayacağım yoksa laptopa mı?
    Harici pil için şarj cihazları var. Otomatiktir. Laptop, bilgisayar, telefon şarjı gibi cihazlar kesin olmamakla birlikte sağlıklı değil.

3- pilini kaç zamanda bir değiştirmeliyim? + nasıl değişiyor? söküp takma yeri göremedim.
    AIO cihazgların pil değişimi çok çok zordur, pil performansı düşünce makinenin ömrü dolmuş demektir, değiştiremezsiniz.

4- coil nereden alabilirim güvenilir ve kaç günde bir değiştirmeliyim?
    Aliexpress, Fasttech en uygunu. Max. 10 gün kullanın tabi kullanıma göre kısalabilir. Tadındn anlarsınız.

5- nereden güzel likit alabilirim? bizim burdaki tütüncüden 15 liraya joyetech likit aldım elmalı falan ama bunlar sahte midir? makineye zarar verir mi?
    Kendiniz yapın. Keyf, ilke kimya gibi üreticiler en iyileri.

6- üç-dört çekişte makine ısınmaya başlıyor, korkup bırakıyorum zararı olur mu?
    Pil bölümünden kaynaklı bir ısıysa fazla zorlamayın, bırakmanız yerinde olmuş.

Tavsiye, harici pilli bir mod, tekrar sarılabilir bir atomizer, orjinal pil ve şarj cihazı. 1,5 yıldır sorun yaşamadım.

çok çok teşekkürler
  • W kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işin pratiğini yapamadılar ne yazık ki. Yok atomizeri değiştir yok coil değiştir yok çok ısındı yok buhar çıkmıyor likit akıttı, pil patladı derken işin esprisi kalmıyor. Hiç bir nane yapmana gerek kalmadan cebinden çıkarıp buharlanacağın, akarı kokarı, değiştirmeye gerek olan parçası olmayan bir zamazingo yapmak neden bu kadar zor ki.

2 altta random duyar kasanlar yukarıda dediğim gibi bir cihaz yapsa da kanser olmadan buharlansak Ne kadar basit kas boş duyarı git ohh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 22 Şubat 2018; 19:9:31 >
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum biyerden sonra uğraşmak yoruyor sıkıyor e bir yanda da çok basit paketten çıkart iç daha pratik kolay ve çekici gelmeye başlıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RaiTaR0 kullanıcısına yanıt
    haklısınız, sigaranın yanında, kanser vb. hastalıklar da bonus olarak bedavaya geliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HankMoodies

Hocam bu işin pratiğini yapamadılar ne yazık ki. Yok atomizeri değiştir yok coil değiştir yok çok ısındı yok buhar çıkmıyor likit akıttı, pil patladı derken işin esprisi kalmıyor. Hiç bir nane yapmana gerek kalmadan cebinden çıkarıp buharlanacağın, akarı kokarı, değiştirmeye gerek olan parçası olmayan bir zamazingo yapmak neden bu kadar zor ki.

2 altta random duyar kasanlar yukarıda dediğim gibi bir cihaz yapsa da kanser olmadan buharlansak Ne kadar basit kas boş duyarı git ohh.

Cok sigara icen birisiyim.Yaklasik 1 Yildir 700,800 TL doktum .Sigara yaninda para degil tabi.

Ama kendimi en kotu elk.sigaraya alistirmak icin cabaliyorum.Elbet bununda zarari var ama hic yoktan damarlari tikamiyor, nefesimi daraltmiyor, dislerimi mahvetmiyor, uzerimi kultablasina çevirmiyor, buz gibi havada disarda icmek veya arabanin camini sonuna kadar acip hasta olmami saglamiyor.

Cok pratik duruma geldim acikcasi.Mesela Joyetech Aio en pratiği, tek aroma az olur bazi likitlerde, Smok Baby Kit Keyif icin nargile tadinda. Bunlar Coili en az 20,25 gun giden cihazlar.Simdi Mod aldim ondan da memnunum.Sarma Coil pamukla gibi seyler ile bende ugrasmiyor 1 dk da yeni Coili takip yürüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duyar kasmak nedir ? anadilini bilmeyen adamlar bana ders veriyor gibi yazı döktürüyor. sen okuma kardeş, sen duyar falan kas. tövbe tövbe. sigara kanser yapar diyorum, bir şey kasmıyorum. neyse bu kadar.
  • 5 aydır kullanıyorum memnunum vaporesso revenger
  • Fantazi yaptım hcigar vt75 aldım. Değmez ama parasına

Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 24 Şubat 2018; 14:5:54 >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    tcr ayarında kullanmayacaksanız doğru. kanthal a1 için çok da gerekli değil dna chip. ama incelikli içimler peşindeyseniz iyi seçim olur bu mod.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 25 Şubat 2018; 0:10:55 >
  • Herkese merhaba arkadaşlar.

Aranıza katılmak isteyen yeni bir amatöre bakıyorsunuz

Size bir kaç sorum var.

Hastalandığım için yaklaşık 2 haftadır sigara kullanmamaktayım fakat canım içmek istiyor. Bu nedenle önceden de deneyip çok kullanmak istediğim Smok Alien'ı satın almak istiyorum. Fakat bildiğiniz üzere bu ürünlerin sahtesi piyasada bolca bulunuyor.

Şahsi olarak internetten satın almayı planlıyorum. Sizler tecrübeli olduğunuz için danışmak istedim. Smok Alien'ı internette nerden güvenli ve orijinal şekilde satın alabilirim. Ayriyetten likit satın almak için de hangi siteyi önerirsiniz ?

Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar !

• quote:

Orijinalden alıntı: ChrisKyle

Herkese merhaba arkadaşlar.

Aranıza katılmak isteyen yeni bir amatöre bakıyorsunuz

Size bir kaç sorum var.

Hastalandığım için yaklaşık 2 haftadır sigara kullanmamaktayım fakat canım içmek istiyor. Bu nedenle önceden de deneyip çok kullanmak istediğim Smok Alien'ı satın almak istiyorum. Fakat bildiğiniz üzere bu ürünlerin sahtesi piyasada bolca bulunuyor.

Şahsi olarak internetten satın almayı planlıyorum. Sizler tecrübeli olduğunuz için danışmak istedim. Smok Alien'ı internette nerden güvenli ve orijinal şekilde satın alabilirim. Ayriyetten likit satın almak için de hangi siteyi önerirsiniz ?

Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar !

Dostum bende alien kullanıyorum 1 seneden fazla. Hiçbir sorunu yok maşallahı var hatta kendim de sattim kimseden şikayet almadim. Alip yere düşürüp ekrab gitti dersen gider yani :)

Internet sitelerinden ve instagramdan kesinlikle alma iyi fiyat bindiriyorlar. Facebookta gruplar var oralarda gayet uygun.

Likit içinde pm atarsan işin hakkını veren dürüst ve kaliteli bir yer biliyorum. Sitenin ismini atarim. Ben sahsen bir kac kere internet sitelerinde dolandırıldiktan sonra (likit yerine bir adet ağırlık yapsın diye havuc göndermeler mi dersin) buldum siteyi. Gayet memnunum. Paylasabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqurk -- 25 Şubat 2018; 17:59:56 >
  • Arkadaşlar boğaz yakmayan yerli likit tavsiyesi olanlardan yardım rica ediyorum. Özel mesaj yoluyla tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Esigaram ismiyle bir forum var. Orada bu işi yapan arkadaşlar var. Hem daha uygun hem de sürekli bu işi yaptıkları için sahte almamış olursunuz. Üye olup inceleyin derim. Çok güzel incelemeler ve bilgiler mevcut.

Smok alien kullanıyorum. Alien daha çok dl içim için kullanılıyor ben mtl olarak kullansamda.

Not: Ben üye oldum ama "modaratör onayı bekleniyor" deyip duruyor. Ne mesaj yazabiliyorum ne adminlere mesaj atabiliyorum. İnşaallah sizde problem olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Esigaram ismiyle bir forum var. Orada bu işi yapan arkadaşlar var. Hem daha uygun hem de sürekli bu işi yaptıkları için sahte almamış olursunuz. Üye olup inceleyin derim. Çok güzel incelemeler ve bilgiler mevcut.

Smok alien kullanıyorum. Alien daha çok dl içim için kullanılıyor ben mtl olarak kullansamda.

Not: Ben üye oldum ama "modaratör onayı bekleniyor" deyip duruyor. Ne mesaj yazabiliyorum ne adminlere mesaj atabiliyorum. İnşaallah sizde problem olmaz.

Üye oldum aynen kaldım öyle nasıl geçicez o aşamayı forumda satış bölümlerine bile girilmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

tcr ayarında kullanmayacaksanız doğru. kanthal a1 için çok da gerekli değil dna chip. ama incelikli içimler peşindeyseniz iyi seçim olur bu mod.

tcr min avantajları nedir peki? Nasıl kullanıcam hatta diycem de sizde o cihaz yok bilmezsiniz herhalde..

Hocam forumun en altında bize ulaşın diye bir bölüm var. Ben oradan 2 defa yazdım ama henüz bir ses çıkmadı. Siz de şansınızı deneyin. Forum yöneticisine özel mesaj atacaktım ama ona da izin vermedi. E sigara konusunda en faydalı yer ama böyle bir sorunu var. Nedendir anlamış değilim.

tcr vb. ısı kullanım şekillerdir kabaca. coilin sabit bir ısıya ulaşması ve aynı tadının devamlı alınabilmesi de denebilir. kanthal tellerle olmaz ss, ti, nife vb. teller ile olur. güvenli ve stabil desteği de en iyi dna chipli modlar veriyor. ben kullanıyorum. dna chipli modum yok ama özel yazılımlarla tcr, tfr desteğini iyi şekilde vermeye çalışan modlarla da olabiliyor. ss316-ss317 tellerle yapabiliyorum şimdilik. ti, nife vb. teller için dna chip şart gibi.

ilgilenelere bilgi: http://www.buharlab.com/2016/03/28/sicaklik-kontrolu/
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisusSardonicus -- 15 Nisan 2018; 16:54:5 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisusSardonicus -- 15 Nisan 2018; 16:54:44 >
  • Elimde fazladan IJOY Solo V2 Pro var, ilgilenenlere.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.