Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.168
Cevap
234
Favori
539.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BilimseL Maymun

Merhaba arkadaşlar 2 defa sigara yı bırakmış biri olarak tecrübelerimi sizinle paylaşmak isterim belki 1 insanoğlu bu illetten kurtulur. Sigara içtiğimizde bir miktar nikotin vücudumuza yerleşir ve icmedigimizde vücut bunu Tahliye eder yerine başka bir şey koymak çözüm değildir mesela Nikotin sakızı elektronik sigara Niko bandı vs. Bunlar zorlu süreci sadece uzatır. Ne yaparsanız yapın 15*20 yıl boyunca içtiğiniz sigaranın nikotin in vücut tan tahliye olması gerek . Bunun en mantıklı ve basit yolu bir sabah son verip bir daha içmemek . Sabah olması önemli çünkü uyurken 8-9 saat nikotin den uzak durmuş oluyorsunuz. Evet 5_6 günlük zorlu bir süreç bu şiddetli baş ağrılarınız olacak sonra tamamen gecer. Şunu asla unutmayın : SİGARAYI BIRAKMANIN 1 HAFTA SÜREN İŞKENCE GİBİ BİR SÜRECİ VAR . Tamam . PEKİ BUNU NEDEN ERTELİYİM? 80 YAŞINA GELDİGİNİZDE O ZORLU SUREC YİNE AYNI. Diş çekmek gibi düşünün istediğiniz kadar erteleyin kaçın ama o dis çekilecek o acılara katlanacaksınız. Zaten sigara içen herkese sorun kimse ben ölene kadar içiçm demez herkes BIRAKACAĞIM der. Ertelemeyin...... Bende bırakırken çok zorlandim ama asla BİRAKMAYİ DENEMEKTEN VAZGECMEDİM...kendimce şöyle bir çözüm buldum . Sigara isteğimi terbiyeledim mesela kahvaltı yaptıktan sonra 40 dk dayanıp öyle içtim . Yemeklerdede aynı çünkü bu sinsi sigara kan şekeri yükseldiginde cok saldırıyor. 2_3 gün böyle terbiyeledim sonra sonra marka model degisrltirdimben dandik ucuz paketlerden aldım her gün farklı marka maksat tat değişim tiksinme ve. Sonra bir sabah içmemeye ve dayanmaya direnmeye karar verdim.

Birileri derki bu irade isi . Yok işte beyinde biter vs vs yalan inanmayın. Rüya gibi fırt diye beyninden atamazsin. Bunun fiziki sonuçlarında var vücudun dan tahliye oluyor ve bu işkence gibi sürüyor dayanabilir sen 1haftada tertemiz oluyorsun . Yeni doğmuş bir bebek gibi

Paylaşım için teşekkürler

Bende 3 sene içmeyip tekrar başlamış biri olarak farklı bir yöntem izledim.

Öncelikle vücudun nikotin ihtiyacı 1 dal sigaradaki kadardır. Yani hayatınız boyunca ihtiyacınız sadece 1 dal sigara. Peki nasıl oluyorda müptela oluyoruz?

Bu sorunun cevabı sigara içindeki bağımlılık yapan muhteviyattır. Birçok farklı madde kullanılmaktadır. Bu da bizi sigaraya mahkum etmektedir. Bu işin %40'ı , geri kalan şey ise sadece alışkanlıklardır. Bırakmayı en zorlaştırıcı durum yoksunluk ve korkudur. Yani, içemezsem, şunu yaparken ki zevki alamazsam gibi düşünceler sigarayı bırakmada en büyük zorluktur. Bu taktiği uygulamanızı isterim. Mesela ben sabah ofise gidince kahvaltıdan sonra bilg. başında hemen sigaramı yakardım. Sigara çay ile haberleri okur 1 saat çok keyifli bir zaman geçirirdim, Arabaya bindiğimde, evin balkonunda, maçta, en fazla keyif aldığım zamanlardı. Sigarayı bıraktığım ilk an evde kahvaltı yaptım ve ofiste sabah bilg. başına geçmedim, Evin balkonunu 3 sene boyunca kullanmadım ( Zaten sadece sigara için çıkıyordum) Arabayı 1-2 ay ben kullanmadım ( genelde toplu taşıma ) bu sayede bırakıp ve yoksunluktan kolayca sıyrıldım.

Ama enteresandır ki 3 sene boyunca hergün canım sigara çekti, başkalarının sigara dumanından keyif aldım hep, sonunda tekrar başladım. Şuan elektronik sigara ile bırakmayı düşünüyorum ve elek. sigara kullanıyorum. Öncelikle elek. sigaranın da zararlı olduğunu ve hayat boyu içilmeyeceğinin farkındayım. Ama kısa sürede oluşan pozitif fiziksel belirtiler ( Azalan öksürük, rahatlayan nefes, kardiyo olarak performans yükselmesi gibi) bırakmak için en ideal yolun bu olduğu düşüncesini destekliyor.

Umarım Ülkemizde Devlet Büyüklerinin izni ile serbest olur ve hem dışa bağımlılığımız azalır hemde sigara ile mücadele de daha kontrollü ve kolay yol olarak insanımıza katkı sağlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • layneth kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığınız modun üzerindeki atomizer ciğer çekimi coillere sahip sanırım. Yüksek watt a kullaniyorsunuz tahmin ediyorum. DL çekim dediğimiz bir yapısı var. Soğuk buhar mtl içinde olan bir şey. Mtl icimler için ise ohm değeri 0.7-1.8 ohm a sahip coiller kullanmanız gerekiyor. Tfv8 atomizere 0.6 ohm dan daha düşük coil bulamazsınız. Atomizer seçiminizi yanlış olmus.

• Arkadaşlar. yaklaşık 16 yıldır günde 1 1 buçuk paket sigara içiyorum. ancak azaltmayı ve nihayetinde bırakmayı istiyorum
    bunu elektronik sigara ile başarabilir miyim bilmiyorum ancak denemek niyetindeyim
    bu konuda da tavsiyelerinize ihtiyacım olacak
    iyi bir elektronik sigara arıyorum mümkünse aldıktan sonra ilk bir ay yedek parça coil likit vs beni uğraşmak zorunda bırakmayacak bir set arayışındayım bu cihazlardan pek anladığımı da söyleyemem. şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
    kullandığı cihazı elinden çıkarmak isteyen arkadaşlarda irtibata geçebilir tecrübelerinden istifade etmiş olurum
    iyi forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler biri bana lütfen kargoyla ya da elden İzmir'de alabileceğim, fiyat farketmeksizin premium likit alabileceğim bir yer söylesin.Adres, link vs.Kendim demleme ile cidden uğraşmak istemiyorum.

Gee - Cold Cloud - Papaw - Sinful Sweet vs birkaç likit kullandım ve bu kalitede ürünler arıyorum.One Hit piyasada çok var bunun haricinde olursa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 7 Mart 2018; 15:41:38 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    bir arkadaşımın da tavsiyesiyle elektronik sigaraya başladım çok nargile içen biriydim bırakmak niyetindeyim. Facebook gruplarında araştırma yaptım, youtubedan videolar izledim. AL85 bi hoş gibi. Buhar performansı benim için önemli, Vaporesso Revenger gibi cihazlar da var. Siz ne önerirsiniz? Revenger mini, al85 veya 2 hafta daha para biriktir düz revenger veya alien. Ne önerirsiniz?

• Vezhack2 kullanıcısına yanıt
    Smok alien kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Ama ekran sorunu yaşayanlar olmuş. Vaporesso revenger güzel bir cihaz. Tavsiye ederim. Ben de alacağım bugünlerde. Hazır coil kullanacaksanız zaten smok ile uyumlu coilleri bildiğim kadarıyla.

Not: Revenger X almayın. Dokunmatiktir. Onunla ilgili şikayetler okudum. Düz olanı alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 8 Mart 2018; 1:31:59 >
  • Jeasme kullanıcısına yanıt
    1- Kemeraltinda eski konak sinemasının pasajinda en sonda.

2- Eski balık halinin orda ki, Alipaşa meydanında,Manisa kebapçısinin karşı çaprazında.

Buralara bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukaan

1- Kemeraltinda eski konak sinemasının pasajinda en sonda.

2- Eski balık halinin orda ki, Alipaşa meydanında,Manisa kebapçısinin karşı çaprazında.

Buralara bak.

Patlamış

• ikisi de mi? Geçen ay duruyordu ikisinde,hatta kocaman yanıp sönen led şeritlerle likit bulunur yazıları vardı da sasirmistim görünce

• Arkadaşlar aliexpressten aldığım joyetech coillerden birini kullanıyorum şuan (makine ile gelenler yandı) likit sürekli ağzıma geliyor, buna sebep coil midir başka bir şey midir? Makine daha yeni çünkü makinede bir şey olacağını düşünmüyorum ama zırt pırt geliyor ağzıma çok kötü bir durum, coillerde sıkıntı mı var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: reyes_19

quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

Arkadaşlar aliexpressten aldığım joyetech coillerden birini kullanıyorum şuan (makine ile gelenler yandı) likit sürekli ağzıma geliyor, buna sebep coil midir başka bir şey midir? Makine daha yeni çünkü makinede bir şey olacağını düşünmüyorum ama zırt pırt geliyor ağzıma çok kötü bir durum, coillerde sıkıntı mı var acaba?

Coili iyi sikmamis olabilirsin yada coilleri klon olabilir genelde 0.5 ohm olan coilleri bu durumu yapar

sıkma konusunda haklı olabilirsiniz tekrar bakacağım, coiller 0,6lık

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Revenger X kullanıyorum. Hiç bir sorununu görmedim.

• Maff kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda x in ekran sıkıntısı olduğu söylendi. Gerçi bu problemi Mod üzerinden şarj yapılmasına bağlayanlar da okudum. Açıkçası para iadesi olan bir siteden alacağım. Baktım revenger stokta yok. Olmazsa bir tane atomizer alacağım. İleride yihi nin modlarından alırım kaliteli duruyorlar. Yine de teşekkürler tavsiyeniz ve bilgilendirmeniz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Beyler biri bana lütfen kargoyla ya da elden İzmir'de alabileceğim, fiyat farketmeksizin premium likit alabileceğim bir yer söylesin.Adres, link vs.Kendim demleme ile cidden uğraşmak istemiyorum.

Gee - Cold Cloud - Papaw - Sinful Sweet vs birkaç likit kullandım ve bu kalitede ürünler arıyorum.One Hit piyasada çok var bunun haricinde olursa daha iyi olur.

nasty juice düşünürseniz güvenilir bir arkadaş var. Kargo ile kapıda ödeme de yapıyor. Düşünürseniz özelden mesaj atabilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba, elimde bir adet eLeaf iStick pico ve joyetech ego aio urun var. Bunlari satmak istiyorum. Kutularinda yollanacaktir. Iletisim dm.

Hocam mod üzerinden şarj ediyorum. Benim cihazda bir sıkıntı çıkmadı henüz :)

• Maff kullanıcısına yanıt
    Aman nazar değmesin hocam.

• Merhaba arkadaşlar bende smok g320 kullanıyorum. 7 ay boyunca hiç kullanmadm bugün açmaya çalıştım ama cihaz açılmadı sarjı bitmiştir diye sarja taktm yine açılmadı sorun ne olabilir??

• yurt dışından gelirken aldığım fazladan Philip Morris'in ürettiği 1 adet iqos marka cihaz var isteyen varsa özel mesaj atsın uygun fiyata bırakırım

Elektronik Sigara - ANA KONU-Elektronik Sigara - ANA KONU-

Eyvallah hocam

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.