Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (359. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • fofer kullanıcısına yanıt

    görmemiştim hocam esf konuşmaları. safir de kargo anlaşmalarında problem varmış. bear kimyaya baktım yine saçma fiyat farkı var. direkt 2.5 kat var fiyatta. safirden değil bear kimyadan alırsak



    Elektronik Sigara - ANA KONU-


    Elektronik Sigara - ANA KONU-
  • KcRasco K kullanıcısına yanıt

    Ucuz etin yahnisi meselesi hocam. Arada neden bu kadar fiyat farkı var onu sorgulamak gerekiyor.

  • merch le chimnovac desek anlarım hocam ikisi de merch diyor %99. dün de bunu söylemek istemiştim aralarında fiyat farkı var. pahalı satıyor diye üzeri çizildiyse bear'da pahalı. ucuz etin yahnisi dediniz yine tutarsız oluyor :) o zaman ilke niye tercih dışı kaldı. evet kalite saflık farkı varsa bear'dan alayım ama safir ucuz diğerleri pahalıysa idarelik likit alayım hiç kalmadı :)


    ilke kimyada da 2500 civarı. üzeri çizildi dediniz o yüzden bear'a baktım. neden üzeri çizildi acaba ilke'nin.

  • KcRasco K kullanıcısına yanıt

    Orijinal diye klon aroma sattığı için ilke forumdan atıldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu safir, bear, ilke kimya arasında da bu nbase lerde bir sıkıntı olabilir. ya pahalı olan orijinal ya da birileri çakıyor pahalı fiyattan

  • Yaklaşık 1 yıldır safirden alıyorum chemnovatic saltnbase veya ağlıklı olatak vampire vape heisenberg ve pinkman DIY kit herhangi aksi bir durum yaşamadım. Ama elbette neticede kimyager değilim firmada babamın firması değil😀 orjinal demelerine güvenmekten başka çarem yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki hocam. ben de 4-5 yıldır ilke den alıyordum aroma + nbase - mixle'den de menthol alıyordum 100 ml lik. arkadaş ilke esf den kovuldu gibi söyleyince safir ve bear'a baktım. fiyatlar farklı hangisi doğru yanlış kafa gitti o yüzden. safir çok daha ucuz ilke ve bear'dan.


    safir kargo anlaşmasında problem yaşamış likit ürünler olduğu için 1 hafta 10 güne çözeriz dediler. sipariş verecek varsa bilgisi olsun

  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.