Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan737

merhabalar;

vaporesso gt8 coil kullanıyorum ancak likiti su gibi çekiyor

bunun yerine gt4 veya gt2 kullanmak istiyorum

gt2 alsam nasıl olur

yorumlarınız nelerdir

tabi ki olur. Ancak GT8den aldığınız aroma ve buhar performansını alamazsınız.
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Ama aldıktan sonra yazdınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

quote:

merhabalar;

gt2 alsam nasıl olur

yorumlarınız nelerdir

likit tüketimini azaltır mı peki?
  • quote:

quote:

quote:

merhabalar;

gt2 alsam nasıl olur

yorumlarınız nelerdir

Ben çok bir fark göremedim açıkçası.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

merhabalar;

gt2 alsam nasıl olur

yorumlarınız nelerdir

Ben çok bir fark göremedim açıkçası.

bu arada bende gt8 gt4 ve gt2 deneme şansım oldu

kısaca bahsetmek gerekirse dediğiniz gibi gt8 on numara

gt4 ideal buhar ve aroma

ama gt2 kullanılmayacak kadar kötü bence çekerken bile hissedebilyorsunuz onu
  • Beyler selam,

Konu daha önce dikkatimi çekmemiş nedense biraz araştırınca yeni gördüm.

8 aydır sigarayı bırakmış durumdayım, sadece elektronik kullanıyorum.

Önce pico ile başladım, sonra smok alien e geçiş yaptım.Bu arada tabi pico kullanırken serpent rdta alıp makineyi keyifli bir hale getirmiştim.Sıkıntım, serpent in camını kırdım ve bayadır öyle yatıyordu.Sonra şu camcılardan birine tam ölçüleriyle sipariş verdim.Tekrar göndermem gerekiyor atomizer ile birlikte ayarlarız falan dediler.Sonra tekrar serpent i kullanmaya başlayacağım smok mod ile birlikte.

Ancak kafama takılan birkaç şey var.MTL ye geçmeyi düşündüm ama sanki çok az hava geliyormuş hissi verdiği için emin olamıyorum.Bir de smok u aldığımda kullandığım coil tek delikli olandı ve inanılmaz aroma/duman veriyordu.Çok sık değiştirmeye başladım bu aralar ancak n11 den ve dışardan nereden aldıysam 3 haftayı geçmedi coil in rezalet bir hal alması.Ohm ayarı vs değiştiriyorum, otomatik olanı da deniyorum ama bir türlü olmadı.

Bir diğer konu da hanım yabancı olduğu için gidip gelmeden önce gearbest üzerinden sırbistan a sipariş verip orda ailesinin evine gittiğimde ürünlerimi teslim alabileceğimi düşünüyorum.Bu aralar mekanik modlar çok ilgimi çekiyor.Özellikle sürekli likit aldığım arkadaş Vgod pro mech 2 kit getirmiş, fiyatını bilmiyorum ancak netten baktığım kadarıyla yorumlar baya iyi ve şık görünüyor.Maliyeti yüksek değilse gearbest ten sipariş verip kayınvalideye gelirken getirtmeyi düşünüyorum.Tavsiye edebileceğiniz mod-atomizer var mı?

Pamuk-tel ne ararsan evde, smok a coil almaktan bıktım cidden.Önerebileceğiniz daha üst seviye mod varsa incelemek isterim.

Bu arada premium likit konusunda önerebileceğiniz ( sahte ürün satmayan ) biri varsa pm den iletebilirseniz güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Beyler selam,

Önce pico ile başladım, sonra smok alien e geçiş yaptım.Bu arada tabi pico kullanırken serpent rdta alıp makineyi keyifli bir hale getirmiştim.Sıkıntım, serpent in camını kırdım ve bayadır öyle yatıyordu.Sonra şu camcılardan birine tam ölçüleriyle sipariş verdim.Tekrar göndermem gerekiyor atomizer ile birlikte ayarlarız falan dediler.Sonra tekrar serpent i kullanmaya başlayacağım smok mod ile birlikte.

Ancak kafama takılan birkaç şey var.MTL ye geçmeyi düşündüm ama sanki çok az hava geliyormuş hissi verdiği için emin olamıyorum.Bir de smok u aldığımda kullandığım coil tek delikli olandı ve inanılmaz aroma/duman veriyordu.Çok sık değiştirmeye başladım bu aralar ancak n11 den ve dışardan nereden aldıysam 3 haftayı geçmedi coil in rezalet bir hal alması.Ohm ayarı vs değiştiriyorum, otomatik olanı da deniyorum ama bir türlü olmadı.

Bir diğer konu da hanım yabancı olduğu için gidip gelmeden önce gearbest üzerinden sırbistan a sipariş verip orda ailesinin evine gittiğimde ürünlerimi teslim alabileceğimi düşünüyorum.Bu aralar mekanik modlar çok ilgimi çekiyor.Özellikle sürekli likit aldığım arkadaş Vgod pro mech 2 kit getirmiş, fiyatını bilmiyorum ancak netten baktığım kadarıyla yorumlar baya iyi ve şık görünüyor.Maliyeti yüksek değilse gearbest ten sipariş verip kayınvalideye gelirken getirtmeyi düşünüyorum.Tavsiye edebileceğiniz mod-atomizer var mı?

Pamuk-tel ne ararsan evde, smok a coil almaktan bıktım cidden.Önerebileceğiniz daha üst seviye mod varsa incelemek isterim.

Bu arada premium likit konusunda önerebileceğiniz ( sahte ürün satmayan ) biri varsa pm den iletebilirseniz güzel olur

Mtl ye bende geçmek istedim ama bana göre olmadıgını görüp bıraktım yani arada çekiyorum gene ama keyif almıyorum. Dl atolarda sigara içimine yakın hava kanallarını kısıyorum daha tatlı oluyor. Herkese göre değil ama mtl bence.

Likit konusunda ise Facebook da gruplarda kaliteli insanlar var %100 güvenemesemde büyük ihtimal orjinal premium satıyorlar isersen özelden yollarım. lakin anlamak çok zor adamlar smok coilleri bile bire bir yapıyor geçen baskın haberi vardı. Diğer sorunu bilemiycem.

Bu arada sırbistanda e sigara olayları nasıl fiyatlar ve tedarik mesela geçen yıl gittiğimde hiç görmemiştim satan eden yerler falan bu sene yine gidicem bulurmuyuz bişeyler.

Son bişey daha hazır coillerde 3 hafta iyi bir süre. Yüksek watta 45ve üstü ömrünü kısaltır. Daha önemlisi likit premium likitler öldürüyor coili çok şekerli ve katkı maddeli oldugu için 3 haftayı ucuz likitlerle gördüyseniz premiumlar la 2 haftayı zor görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 18 Şubat 2018; 23:57:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Beyler selam,

Mtl ye bende geçmek istedim ama bana göre olmadıgını görüp bıraktım yani arada çekiyorum gene ama keyif almıyorum. Dl atolarda sigara içimine yakın hava kanallarını kısıyorum daha tatlı oluyor. Herkese göre değil ama mtl bence.

Likit konusunda ise Facebook da gruplarda kaliteli insanlar var %100 güvenemesemde büyük ihtimal orjinal premium satıyorlar isersen özelden yollarım. lakin anlamak çok zor adamlar smok coilleri bile bire bir yapıyor geçen baskın haberi vardı. Diğer sorunu bilemiycem.

Bu arada sırbistanda e sigara olayları nasıl fiyatlar ve tedarik mesela geçen yıl gittiğimde hiç görmemiştim satan eden yerler falan bu sene yine gidicem bulurmuyuz bişeyler.

Son bişey daha hazır coillerde 3 hafta iyi bir süre. Yüksek watta 45ve üstü ömrünü kısaltır. Daha önemlisi likit premium likitler öldürüyor coili çok şekerli ve katkı maddeli oldugu için 3 haftayı ucuz likitlerle gördüyseniz premiumlar la 2 haftayı zor görürsünüz.

Yanıtlar için teşekkürler

Likit daha önce kullandığım birkaç tanesi cidden çok iyiydi.Ancak dediğin gibi coil ömrünü muhtemelen onlar etkiliyor.Hep premium kullanmaya çalışıyorum likitte çünkü cidden tehlike yaratabileceğini düşünüyorum, hele ki denediğim bazı evyap likitlerden sonra.

Sırpta Umbrealla shop var, fiyatlar gearbest le karşılaştırılınca arada atomizer lar için 15TL falan oynuyor.Örnek olarak Siren2 gearbest ten alırsan 85TL ye geliyor güncel kur ile.Orada 100TL, burada 180TL ye satıyorlar.Likit konusunda bana göre vasatlar, kullandıkları likitlerin çoğu tütün ağırlıklı ve neredeyse herkes MTL kullanıyor.

Bana kalsa gearbest ten sipariş geçip anne gelirken valize 3 atomizer 3 mod koydurup getirticem.Yazın da kendim giderim ya da arkadaşları geldikçe paket teslim alırım artık
  • Arkadaslar Smok Baby kullaniyorum.Aroma tadi ve Duman harika.Ama gel gelelim nargile tarzi oldugu icin normal sigarayi birakamiyorum.Bana bunun pili ile kullanabileceğim ve aroma tadindan odun vermeyecek Mtl icimi hazir coil kullanabilecegim MTL icimi ne başlık onerirsiniz?

• aspire nautilus 2 hazır coilli olup aroması en üstte olan bu, tabi dl kadar aroma vermez.
  • BD911 kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler.

Cihazim bu, bunun pili ile saglikli kullanabilirsem hemen sipariş ederim.

Elektronik Sigara - ANA KONU-

• Merhaba

Sigarayı bırakmak için Kangertech protank 3 mini almıştım 1 ay kadar kullandım atomizer bozuldu galiba kullanamıyorum. Şimdi de biraz daha çok para verip Joyetech Ego Aio aldım ama bu da yine 1 ayda bozulur mu? Öyleyse sigaradan daha masraflı oluyor bu e-sigara işi. Benim amacım sigara yerine vakit geçirmek nikotin almak, nargileymiş ciğer çekimiymiş büyük modlarmış ilgimi çekmiyor. Cebime koyup taşımak önemli Kangertech'in pro 3'ü işimi gayet görüyordu ama çok çabuk bozuldu.
  • Natilius 2 atomizer kullanıyorum. Hazır coillerin sarımı ile ilgili video izledim. Pamuk ve tel siparişi verdim. Bakalım bu akşam eski hazır coillerden kendim sarıp deniycem sonucu buraya yazarım.

• e sigara alabileceğim güvenli bi site varmı acaba
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Sigarayı bırakanlar ve aranıza yeni katılanlardanım. Araştırmalarım sonu yeni başlayan biri olarak Joyetech EGO AIO ile başladım. Bir kaç sorum olacaktı.

1- kafamdan bir türlü şu patlama muhabbetini çıkaramıyorum
    2- kaç saat şarj etmeliyim? telefon şarjı ile prize mi bağlayacağım yoksa laptopa mı?
    3- pilini kaç zamanda bir değiştirmeliyim? + nasıl değişiyor? söküp takma yeri göremedim.
    4- coil nereden alabilirim güvenilir ve kaç günde bir değiştirmeliyim?
    5- nereden güzel likit alabilirim? bizim burdaki tütüncüden 15 liraya joyetech likit aldım elmalı falan ama bunlar sahte midir? makineye zarar verir mi?
    6- üç-dört çekişte makine ısınmaya başlıyor, korkup bırakıyorum zararı olur mu?

çok sordum yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden
  • Elektronik Sigara - ANA KONU-

• Edit: Yanlış konu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BD911 -- 27 Şubat 2018; 14:27:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Sigarayı bırakanlar ve aranıza yeni katılanlardanım. Araştırmalarım sonu yeni başlayan biri olarak Joyetech EGO AIO ile başladım. Bir kaç sorum olacaktı.

2- kaç saat şarj etmeliyim? telefon şarjı ile prize mi bağlayacağım yoksa laptopa mı?
    3- pilini kaç zamanda bir değiştirmeliyim? + nasıl değişiyor? söküp takma yeri göremedim.
    5- nereden güzel likit alabilirim? bizim burdaki tütüncüden 15 liraya joyetech likit aldım elmalı falan ama bunlar sahte midir? makineye zarar verir mi?

çok sordum yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden

Üstünde ni-cad pil bulunan bütün cihazlar patlama riskindedir. Harici pil kullanıyorsanız kutup başlarının aşınmamış, ezilmemiş ve görüntü olarak bozulmamış olması gerekyior. Orjinal ürün olması da şart.

Harici pil için şarj cihazları var. Otomatiktir. Laptop, bilgisayar, telefon şarjı gibi cihazlar kesin olmamakla birlikte sağlıklı değil.

AIO cihazgların pil değişimi çok çok zordur, pil performansı düşünce makinenin ömrü dolmuş demektir, değiştiremezsiniz.

Aliexpress, Fasttech en uygunu. Max. 10 gün kullanın tabi kullanıma göre kısalabilir. Tadındn anlarsınız.

Kendiniz yapın. Keyf, ilke kimya gibi üreticiler en iyileri.

Pil bölümünden kaynaklı bir ısıysa fazla zorlamayın, bırakmanız yerinde olmuş.

Tavsiye, harici pilli bir mod, tekrar sarılabilir bir atomizer, orjinal pil ve şarj cihazı. 1,5 yıldır sorun yaşamadım.
  • WinteR W kullanıcısına yanıt
    e-sigara ürünlerinde nikel-kadmiyum vb. pil kullanılmaz. lityum-ion piller kullanılmaktadır. dizüstü, cep telefonu, power bank vb. aletlerde de li-ion piller kullanılmaktadır. bu piller bilinçsizce kullanılırsa çok tehlikeli olabilir. nette pillerle ilgili bir dünya bilgi vardır, okuyun araştırın. e-sigara özelinde yazmak istediğim şu, imr ve inr li-ion pilleri kullanabilirsiniz. sony vtc serisi , q30 samsung veya lg he-hb-hg serisi piller uygun olur. bilmediğiniz markalara karşı uyanık olun, kullanmayın. bir de bu pillerin şase-artı kutup arası kısa devre olmasını engelleyin. gövdesindeki kaplamada yırtık vb. oluşursa ya kaplatın, ya atın pili.(pil atık kutusuna tabi ki)
  • Li-ion olacak doğru.
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.