|
Elektrikli Volvo EX30 Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri

-
-
Bence piyasadaki araclara çok güzel bir alternatif olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heisenberg____ -- 25 Haziran 2025; 15:38:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1800 e ex 30 1900 ex 40 satması lazımdı çok küçük b sınıfı boyutunda araca volvo logosu takmışlar menzilde yok togg Tesla mantıklı küçük boyutlu araç aranıyorsa 700 km menzilli kia ev3 bile bunu yener klasık volvo Türkiye hataları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyata togg Tesla ev3 varken alınmaz
Gene mi 1900
Ev3 övenler hiç binip test sürüşü falan yaptılar mı acaba? Ben hiç beğenmedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İoniq 6 5 i bundan 50 bin ucuza veriyorlar tank gibi arabalar
Ben de hiç beğenmedim ama en yüksek menzil ev3 de elektrikli araçda en önemli maliyeti batarya ev3 ün yarısı batarya var bunda 700 km varken 400 km volvo logosu var diye alınmaz yada krediyle togg yada Tesla. volvo Türkiye çok kötü bir yönetimi var ex 40 yüzde 10 sokmadılar.Utanmasalar bunu da yüzde 40 ÖTV den satardı.
Tesla alma VOLVO al en azından Premium arabaya binersin aynı paraya
2-3 temmuzda son kez teslayı almayı deneyeceğim. Olmazsa ionic 5 düşünüyorum.
Mercedes e den başlar derlerdi şu araca volvo mu yani çöpden geri dönüşdürülmüş kalitesiz adı premum rezalet ötesi
Tablet tutucu hediye olarak mı geliyor? Ekranı evden kendiniz getiriyorsunuz gibi bir tasarımı var.
Tesla da dahil olmak üzere kadranların olduğu sürücü ekranının bulunmamasını anlayamıyorum. Ben hıza, anlık tüketime vs bakmak için kafamı sağa mı çevireceğim sürekli?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 25 Haziran 2025; 16:06:51 >
-
Ev3 long range 604 km, standardı 430. Ex30 475 km. Yani ev3un standardından daha fazla.
ben bu arabayı tip olarak çok beğendim ancak küçük bir araba.
hatta carsized ta kia ev3 ile karşılaştırdım, ondan bile küçük bir araba. ev3 ile test sürüşü yaptığımda beni basmıştı iç hacmi, bu daha da dar sanırım.
küçük araba almayı düşünenler için güzel araba ancak
1913k fiyat pahalı malesef, benim öncelikli tercihim olmazdı.
tesla-togg-byd seal u düşünülebilir şimdilik.
-
Sitesinde fiyati 1831 bin tl gozukuyor
Mühendis bey çoluk çocuğun yok mu senin. Hiç mi seyahat etmedin. 300 litre bagaj nedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidGame -- 25 Haziran 2025; 16:10:51 >
Fiyatı ev3 long range ile aynı şehir içi 772 km diyor
Kaplamalar pet şişeden yapılmış:) Geri dönüşüm yapıyoruz ayağına dolandırıyorlar milleti.
-
Volvo 100bin daha ucuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
1800 e ex 30 1900 ex 40 satması lazımdı çok küçük b sınıfı boyutunda araca volvo logosu takmışlar menzilde yok togg Tesla mantıklı küçük boyutlu araç aranıyorsa 700 km menzilli kia ev3 bile bunu yener klasık volvo Türkiye hataları
|
Bizim bu forumda her şeyden önce, Premium üretici nedir Premium otomobil nedir Otomobil sınıfları, nasıl ayrılır ve bunu ne belirler? Bir otomobili veya üreticiyi "premium car manufacturer" olarak ayırt eden kriter veya kriterler nedir bunu acil bir kafalara zerk etmemiz lazım. Yazdığınız mesajın neden anlamsız olduğunu o zaman anlayacaksınız. Ben araba çok iyi, süper, Volvo çok kaliteli demedim. Müthiş araba tam f/p de demedim, nasıl bir araç haberim yok. Bana göre de 90'ların 2000'lerin klas Volvo'ları yok, farkındayım, zaten günümüz otomobillerini ekseriyeti bana göre çöpün çöpü. Ancak sonuçta bu bir premium markanın otomobili. Bu bizim dememizle, koltuğunu beğenmemekle, görünüşünü tutmamakla, göstergesini, bilmemnesini beğenmemekle değişmez. Premium marka premium markadır, pazar fiyatlamasını da buna göre yapar. Biz bir üreticinin premium olup olmadığını döşemesine ve tipine bakıp belirleyemeyiz, üretici kendisini pozisyonlar markette. Ayrıca şunu da söyleyim, duvar kağıdı veya klavye otomobilciliği yapmak kadar da anlamsız bir şey yok. Önce bir gidersin, incelersin, kullanırsın yani araçla vakit geçirirsin, sonra iyi-kötü denir. Bir kere Kia'dan farklı olarak bu araç tam ağırlık dengeli, sıfırdan elektrikli araç şasisine sahip ve arkadan itişli. Yani B sınıf olmasına rağmen gerçek orta, orta-üst ve üst sınıf elektrikli otomobiller gibi bir altyapısı var, Tesla-Togg-Ev9 vb.. burada bile bir ipucu veriyor zaten. Belki sürüş ayarları, süspansiyon kalitesi, koltuk rahatlığı, yol özellikleri, detay işçiliği, uzun dönem kalitesi, pil ve yazılım optimizasyonu daha iyi öbür araçtan? Kullansan adamlar yapmış diyeceksin? Neyse bu ayrı konu. Bu fiyata, bu ülkenin fiyatları baz alındığında, bilmem ne teşvikler almış, ne idiğü belirsiz bazı Çin'li markaların bile 2 küsur milyona elektrikli araç sattığı pazarda, Volvo'nun %10'a girmiş tam elektrikli Suv'umsu otomobiline pahalı diyorsanız, lütfen gidin o araçları alın hocam. Almayın Volvo zaten, anlamı yok. Benzer şeyi 230e Bmw'ye diyenler de oldu, adamlar bir şekilde %30'a 325hp BMW sokmuş.. yok Mpv imiş de, Mpv ölmüş artık da. Gerçek Bmw değilmiş. %10'da elektrikli Tesla varmış, countryman varmış da. Alma abi sen, git öbürünü al. |
Bence piyasadaki araclara çok güzel bir alternatif olacak
|
Allahınızı severseniz bırakın da Volvo marka araç azıcık, birazcık, bir tık pahalı olsun yahu. ki adamlar sokmuş %10'a işte bir şekilde. Bir tane premium model kalmamış bu bantta, yepyeni araç getiriyorlar, bunu da beğenmiyor millet. O araç Kia. Bu araç Volvo. Kia daha iyi olsa da bilmem ne olsa da algı ve marka farkı büyük. Bütün premium üreticiler bu farkı koyar, beğenmeyen aynı paraya daha çok iç mekan, alan, büyük kaporta, menzil falan sunan daha farklı markalar bakar. |
Bu fiyata togg Tesla ev3 varken alınmaz
|
Kaplamalar pet şişeden yapılmış:) Geri dönüşüm yapıyoruz ayağına dolandırıyorlar milleti. |
Tablet tutucu hediye olarak mı geliyor? Ekranı evden kendiniz getiriyorsunuz gibi bir tasarımı var.
Tesla da dahil olmak üzere kadranların olduğu sürücü ekranının bulunmamasını anlayamıyorum. Ben hıza, anlık tüketime vs bakmak için kafamı sağa mı çevireceğim sürekli? |
Mühendis bey çoluk çocuğun yok mu senin. Hiç mi seyahat etmedin. 300 litre bagaj nedir.
|
Katı hal batatya bekleyin diyenler torunlarına alırlar artık...
![]() |
Benzer içerikler
- instagram dondurma
- en iyi fotoğraf düzenleme programı ücretsiz
- biyografi sözleri
- instagram post gizleme
- mi box kumanda uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X