Şimdi Ara

Elektrikli Volvo EX30 Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
10
Favori
12.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kardeşim bu aracın her yeri premium olsa ne olacak söyler misin? Gittiği menzil ortada ve o menzillere ulaşmıyor araçlar zaten. 50 ila 100 arası km kaybı oluyor. Bu kadar yol giderken yemişim premiumunu yani :)

Sir Crocodile
  • elektriklide mantıken bu fiyat dolaylarında son sıraya yazılır. ama bizim millet ıd4 e bile atladı. ilk defa ucuza volvoya binme fırsatı doğunca kapış kapış gitme olasılığı da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kraix kullanıcısına yanıt
    Elektrikli arabaları türkler 1000 km durmadan köyüne gitsin diye değil avrupa'da şehir içi seyahatte kullanılsın diye yapıyorlar. Dolayısıyla 300 km gitmesi çok birşey ifade etmiyor.

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Şehir içi seyahat için boyle saçma fiyatlara ihtiyaç yok. Zaten elektrik üretimi için fazlasıyla doğa kirletiliyor. Bunun amacı zaten ileride ki akıllı şehir sistemleri için. Size 15 dk lik şehirlerde dolaşma imkanı sunsun diye bu menziller ve elektriğe mahkum olunda istedigimizde keselim elektriği sizleri de kontrol edelim diye var bunlar. İnsanlar koyun gibi peşinden gidiyor bu saçma sistemin ve 300km yi normal karşılıyor. Akıl tutulması yaşıyor insanlık resmen. İyidir hoştur ama bu fiyatlara saçmalıktan öte birşey değil.

Sir Crocodile
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Byd zaten 1600 km menzile sahip araclarini da bizim ülkemize özel yapıyor köyüne gitsin millet diye.
    Benzinli araç gibi değil bunlar verilen menziller klima kapalı ekonomik modda belki maks 50-60 km/s hız için veriler.Birde bu değerlerde kullanmayın da km düşüyor ayrıca batarya omrude azaldıkça menzil düşüyor o yüzden bu 400 kusur km Ler komik ve saçma geliyor insanlara.en azından standart olarak 600 km menzil olmalı araçlarda yukarı doğruda gitmeli.
    Benzinli araçların bı depo ile gidebildigi km kere bakin gorursunuz ki 200 km bile menzili olsa benzinlilerin yakın bı kstasyonda hemen durup depoyu dokdurma imkanın var elektriklide menzil az olup sürekli şarj da beklemek saçmalık olur.

Carviser tamamen reklam zaten. Adam arabayı anlatmıyor. Arabanın resmen reklamını yapıyor.

Doğan kabak ise eğlenceli ve değişik reklamları çekmeyi seviyor. En çok izlenen araba içeriğini yapayım kafasında. Top gear olacam diye uğraşırken arka planda markaların reklam yüzü olmuş durumda.

Otopark ı ise And ve Sinan ile eskiden çok severdim. And dobra konuşurken Sinan da konusu açılmış madem bende dobraca bir iki kelam edeyim diyordu önceden. And kanalı bıraktıktan sonra o da kurumsal moda geçiş yaptı. Şu an Sinan da aman kimseyi kırmayalım, ekmegimizden olmayalım. Çoluk çocuğun okul dershane, hanımın alışveriş masrafları çok kafasına girmiş iyice. Maalesef belli bir kitlenin üzerine çıkınca herkes içeriklerinde aynı şeyleri söyler oluyor. Yani verilen reklam metinlerini okuyup bize anlatiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, araç hakkında bayilerden geri dönüş alan oldu mu ? lansman öncesi ön kayıt açmıştım. Bayiyi bilgi için aradığımda sıra gelince arayacağız gelecek araç sayısı hakkında bir bilgi yok dendi. bu süreçte araç için geri dönüş alan oldu mu acaba bayilerden ?

• 13 yıllık S60 sahibi olarak şehir içi elektrikli otomobil konseptinde düşündüğüm bu aracı da çok beğendim ama değiştirmeyi düşünürsem tam elektrikli modeli olarak EX40'ı düşünürüm. Gözüme daha güzel gözüküyor.

Premium farkını bilmeyenlerin , sadece menzili yüzünden garip modellerle kıyaslamasına da şaşırmadım...

• Arabanın bagajı küçük ama yabancı bir inceleme sitesinde daha da vahimi arka koltuk mesafesinin inanılmaz kısa olmasına tanıklık ettim. Resmen uzak doğulu dostlarımız kendi boyları için yapmışlar aracı.Muhtemelen beyaz yakalı plaza kadınlarımız buna sahip olmak için birbirlerini yiyeceklerdir.Ancak çocuklu ve boy ortalaması da 1.70 üstü bir anne babanın tercih etmesi intihar olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Elektrikli Volvo EX30 Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri

Yukarıda ki bir çok özellik ile geliyorsa gerçekten çok güzel teknoloji ve güvenlik sistemleri standart.

Aşağıda ise beğenmediğim yönleri var Elektrikli otomobilin.

Görseller ve donanım özellikleri kendi sitesinden alınmıştır.Bizde satılacak modeli EX30 ULTRA ve yukarıda fiyatı var.

Emin olabilirim ki bu lansman döneminde diğer markalar gibi gırtlağına kadar dolu modeli getirip uygun fiyata satacaklar.

Daha sonra diğer markaların yaptığı gibi donanımları kısıp fiyatları yükseltip satacaklardır.

Sonuç olarak bana göre + ları yüksek (Donanım ve Teknolojik olarak ) ama menzili uzun yol için yetersiz.

Arkada yolculuk yapmak gerçekten sıkıcımı emin değilim ama bagaj olarak ise felaket olan bir otomobil.

Şehir içinde kullanılacaksa bu fiyata bu özellikleri ile tercih edilebilir.Çünkü seneye bu fiyatları mumla ararız.

Yakından incelemedim ama en kısa zamanda inceleyeceğim fikir sahibi olacağım.

• Türkiyede tutabilir

Uzun zamandır girmiyordum ancak gördüm mesajınızı çok geçmiş üzerinden ama konuyu fazla uzatmadan dönüş yapmak istedim. Ben zaten kia ile togg ile tesla ile kıyaslamadım sonuçta hepsi satılıyor o bahsettiğiniz saçma fiyatlı çinliler bile satılıyor o yüzden kimsenin zevki tercihine yorum yapmak bize düşmez.

Fakat sizin de dile getirdiğiniz üzere eski Volvo'nun v si yok artık ve yine sizin belirttiğiniz gibi aracı görmeden denemeden bu araç üst segment diye bir yorum yapmak da mantıksız sadece markaya bakarak. Aracın fiyatı piyasa şartlarında rekabetçi olsun diye makul diyebiliriz. Ama bu araç sadece markası Volvo diye üst segment olmaz. Tıpkı Togg'un kalitesine oranla üst segment diye anılmaması gibi.

Benim hiçbir markaya sempatim yok ama sizin premium diye Volvo ya da diğerlerine sempatiniz var belli ki. Aslında değinmek istediğim konu siz 1900 e Volvo alıyorum yaa adamlar yapmış diye ballandırmamanız gerektiğidir. Yoksa marka algısı tabi ki yüksek bir firma Volvo. Hatta zamanının en sağlam araç üreticilerinden.

Ama piyasada yer edinmek için farklı üreticilerin platformunu kullanıp üstüne Volvo markasını basmak o aracı üst segment yapmaz. He siz gider üst segment diye alırsınız orası ayrı.

Elektrikli araç piyasasında verimlilik teknoloji vs. bunlar daha ön planda olduğu için bu yorumu yapıyorum, yoksa araç çok güzel de olabilir hiç problem yok hissem yok benim firmalarda. Ama aynı şu BYD'ye yaptıkları onca zamlara rağmen koşa koşa gidenler ile "aa Volvo mu bu süper ya tesla togg bilmem ne alacağıma premium alırım abi" kafasının aynı ve saçma bir kafa olduğunu söylemeye çalışıyorum.

Saygılar :)

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Düzen böyle olmasını gerektiriyor maalesef. Kimse de bağımsız araç temin edip yardıracak bütçe yok.

"Üst segment" diyorsunuz hâlâ hocam. Ben böyle iddia'da mı bulundum, araba F sınıfı mı dedim, süper kaliteli mi dedim. Çin'li bir altyapıdan uydurma bir model işte, ben de kaliteli falan olmadığını tahmin ediyorum tabi ki ama araç Volvo ve Volvo bir premium üretici. Tamamen buna bakarak %10'a girmiş bir premium model ve bu yüzden fiyatı gayet uygun diyorum. Bu kadar basit.

Dersin ki benim için anlamı yok, arabaya baktım, bindim çok kötü, baş göz üstüne. Siz premium falan değil diyorsunuz, böyle bir tanım yapamazsınız. Bir marka premium üretici olduğunu kendisi deklare eder. Ben bu sınıfa oynuyorum der, diyorum ya, bu forumda premium üretici nedir, bir otomobil sınıfı nasıl belirlenir onun tanımı sahipsiz kalmış. Herkes kafasına göre bir modele premium diyor, değil diyor, alt sınıfa koyuyor, üste çıkarıyor, yapıyoruz bir şeyler.

Cupra mesela, bildiğin vasat kalite otomobiller üreten bir marka ama premium üretici, çünkü böyle konumlandırdı kendini. Paşa gönülleri bilir, bu araçlar da diğer premium üreticilerin modelleri ile kıyaslanır, ona göre muamale görür.

Bu sorunsalların "premium" kavramanın içinin otomobilde feci halde boşaltılması ile de ilgisi var. Bir Dacia kaldı erinmeden çekinmeden kendi pozisyonunu sahiplenen, kime araba ürettiği yüzünden utanmayan. Bu yüzden zaten favori markalarımdan biri.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    "Paşa gönülleri bilir, bu araçlar da diğer premium üreticilerin modelleri ile kıyaslanır, ona göre muamale görür." heh işte tamda benim yazdıklarımı özetleyen bir cümle olmuş. Bende zaten bunu demeye çalışıyorum marka her ne kadar premium olsa dahi araç premium olmayabilir. Bir kıyaslanır bakalım malzemesi nasıl teknolojisi nasıl yazılımı nasıl ona göre hemfikir olunur. Biraz bilinçli tüketici olmak aslında temel nokta. Ama yorumlara bakınca zaten ne BYD nin sattığı araçlara şaşırıyorum ne diğerlerinin.

Her neyse anlaştık hocam :) iyi günler diliyorum.

• Arabayı incelemeyen, Youtube videoları ile önüne gelen yorum yapmış. Ben Yurtdışında inceledim. oldukça da Güzel Bir Araç. Benim için boyutları yeterli geldi. Size yeterli gelmezse bu araca bakmaya bilirisiniz. Size Yeterli olan aracı gider alırsınız.

Büyük bagaj istiyorsanız bot ile tesla alın, uzun menzil istiyorsanız CLA yı bekleyin (o aracıda yerden yere vuracaksnız eminim), EX30 un Menzilide Hiç Hacmide Benim İçin Yeterli Sorunsuz bir şekilde 12.07 de sipraişimi verdim. Kaporamı yatırdım. 31.07 itibariyle aracımı teslim edecekler.

Araç Zevk Meselesidir. Zevkinize uymayan araçları kötülemeyi bırakın.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.