Şimdi Ara

Elektrikli Volvo EX30 Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
8
Favori
14.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Katı hal gelene kadar metrobüse devam mı edelim ?

• Bu fiyata volvo muhteşem. Bir de beğenmeyenler var. Yok menzili azmiş ( 470 km menzil ve kötümser bir tahmin bu fazlasını gider şehir içinde ) yok geri dönüşümmüş, yok daha büyük araba varmış. Bir de şu hala menzil bekleyip 50 tl den benzin alan kitle var. Çok gülüyorum hallerine. Sanki her gün 500 km yol gidiyor ben de 300 km menzilli Togg v1 var. Ben menzil diye ağlamıyorum. Neyse konuya gelirsek bu araç sırf menzil yüksek diye boş araç ev3 ittirmeye çalışan Kia ya iyi bir ders olacak. İdeal menzil ve dolu dolu bir araba. Isı pompası, uzaktan erişim, ısıtmalı koltuk, 360 kamera, elektrikli bagaj koltuk, harman kordon soundbar, cam tavan( perdesiz olması eksi) dolu dolu bir araç. Diğer eksileri küçük, arkada kol dayama yok, bagaj küçük. Özellikle bekarlar, gençler, küçük aileler için ideal. 2. Araç için ideal. Tesla ve kredi avantajıyla Togg dan sonra ülkede 3. Sırada bence ideal araba konusunda. Bu arada ısıtmalı koltuk ve direksiyon alınca fiyat 1913 oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Katı hal batatya bekleyin diyenler torunlarına alırlar artık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Elektrikli Volvo EX30 Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri

Bu araçları alanlar öncelik sırasına göre yazılıma, menzile, verimliliğe ve donanıma bakıyor. Malzeme kalitesi ve konfor kimsenin önceliği değil. Öyle olsa Mersedes ve BMW nin elektriklileri Tesladan çok satardı.

• tEmh@ kullanıcısına yanıt

Bu, Sinan Koç, Doğan Kabak... artık otomobil incelemesi yapmıyor zaten. Lansman/Etkinlik gezip, İnsanların pazar sabahı kahvaltı yaparken arkada ses olsun diye açtığı çerezlik videolar çekiyorlar.

Çok çok uzun zamandır, sözde inceleyip de hayran kalmadıkları otomobil görmedim.

İzleyici sayıları yüksek olabilir ama, satın alıp almama kararı üzerine pek bir etkileri olmuyor. Ekonomi ortada, insanlar bir kaç milyonluk kararlarını verirken çok daha objektif ve markalardan korkmadan karşılaştırmalı inceleme yapabilen yayıncıları dinliyor artık, bunların devri geçiyor. Markalar da zamanla satın aldırma gücünün izleyici sayısından önemli olduğunu fark edecek ve Eskiden TV kanallarında otomobil programı yapan dinozorlar gibi bunlar da tarihe karışacak.

İşin garibi donanım ve batarya olarak ex30 önde uzaktan bağlantısı da var ayrıca, sadece gt-line ev3 bu araçtan iyi derim sadece ama o da zaten bulunmuyor. Olan bayiler el altından para alıp 2.1-2.2 ye satıyorlar

• Uzun süredir araştırıyorum nmc bataryalı araç alınmaz fikrine ulaştım, kısa ömürlü ve güvenilirlik açısından gerideler, lfp blade pillerin yaklaşık döngü sayısı bunların 3-4 katından fazlaymış ve kat kat daha güvenlilermiş.

Ne güzel kafa o öyle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bizim bu forumda her şeyden önce,

Premium üretici nedir

Premium otomobil nedir

Otomobil sınıfları, nasıl ayrılır ve bunu ne belirler?

Bir otomobili veya üreticiyi "premium car manufacturer" olarak ayırt eden kriter veya kriterler nedir bunu acil bir kafalara zerk etmemiz lazım.

Yazdığınız mesajın neden anlamsız olduğunu o zaman anlayacaksınız. Ben araba çok iyi, süper, Volvo çok kaliteli demedim. Müthiş araba tam f/p de demedim, nasıl bir araç haberim yok. Bana göre de 90'ların 2000'lerin klas Volvo'ları yok, farkındayım, zaten günümüz otomobillerini ekseriyeti bana göre çöpün çöpü. Ancak sonuçta bu bir premium markanın otomobili. Bu bizim dememizle, koltuğunu beğenmemekle, görünüşünü tutmamakla, göstergesini, bilmemnesini beğenmemekle değişmez. Premium marka premium markadır, pazar fiyatlamasını da buna göre yapar. Biz bir üreticinin premium olup olmadığını döşemesine ve tipine bakıp belirleyemeyiz, üretici kendisini pozisyonlar markette.

Ayrıca şunu da söyleyim, duvar kağıdı veya klavye otomobilciliği yapmak kadar da anlamsız bir şey yok. Önce bir gidersin, incelersin, kullanırsın yani araçla vakit geçirirsin, sonra iyi-kötü denir. Bir kere Kia'dan farklı olarak bu araç tam ağırlık dengeli, sıfırdan elektrikli araç şasisine sahip ve arkadan itişli. Yani B sınıf olmasına rağmen gerçek orta, orta-üst ve üst sınıf elektrikli otomobiller gibi bir altyapısı var, Tesla-Togg-Ev9 vb.. burada bile bir ipucu veriyor zaten. Belki sürüş ayarları, süspansiyon kalitesi, koltuk rahatlığı, yol özellikleri, detay işçiliği, uzun dönem kalitesi, pil ve yazılım optimizasyonu daha iyi öbür araçtan? Kullansan adamlar yapmış diyeceksin?

Neyse bu ayrı konu. Bu fiyata, bu ülkenin fiyatları baz alındığında, bilmem ne teşvikler almış, ne idiğü belirsiz bazı Çin'li markaların bile 2 küsur milyona elektrikli araç sattığı pazarda, Volvo'nun %10'a girmiş tam elektrikli Suv'umsu otomobiline pahalı diyorsanız, lütfen gidin o araçları alın hocam. Almayın Volvo zaten, anlamı yok.

Benzer şeyi 230e Bmw'ye diyenler de oldu, adamlar bir şekilde %30'a 325hp BMW sokmuş.. yok Mpv imiş de, Mpv ölmüş artık da. Gerçek Bmw değilmiş. %10'da elektrikli Tesla varmış, countryman varmış da. Alma abi sen, git öbürünü al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVeloceJota -- 26 Haziran 2025; 20:39:47 >

• Şık bir görünümü var.Bu fiyata,yazılan donanımlara sahip başka bir model varmı bilmiyorum ama oldukça iyi bir donanımı var ve bunun Pirenium bir marka olduğu da hatırda tutulmalı.

Yukarıda ‘..şerit ortalaması olsa düşünebilirdim.’ demiş biri,boş yazmış,bu çok belli ama tanımayanlar için yazayım,Pilot Assist denen özellik Volvo’nun kendi yarı otonom sürüş özelliğine verdiği isimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 26 Haziran 2025; 22:58:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ben bu araçtan almak istiyorum fakat ön talep varmış bilgim yoktu 175000 kaporayla …sıraya koyuyorlarmış arabamı sattım araç almam gerek sıraya girip sırası gelince almayı düşünmeyenler varsa bana ulaşabilir mi teşekkürler

ben 10 gün önce talep oluşturmuştum ama kapora falan vermedim arayan soran da yok bayiiye gitmek lazım heralde kapora olayları varsa

Evet bahsettiğim talep oluşturmak talep oluşturanları sırayla arayıp 175000 kapora istiyorlarmış verenlerede 10 gün içerisinde araç geliyormuş talep oluşturup sıra gelip almak istemeyen olursa diye yazdım

• tesla ve togg'a gore tipi cok daha guzel ( gerci tesla'yi dunyada guzel bulan bir insan evladi var midir onu da bilmiyorum) ama ici de bir o kadar cirkin. tablet konsola alistik da bu direkt biri tabletini oraya koymus gibi olmus.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.