< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Evet,aynen öyle.Özürlü dizayn.Kadran koymadın bari cama yansıtma koy. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
For someone who was never meant for this world, I must confess I'm suddenly having a hard time leaving it. Of course, they say every atom in our bodies was once part of a star. Maybe I'm not leaving... maybe I'm going home
GATTACA |
|
Passatla E serisi karşılaştırıp fazla para vermeye gerek yok buda geniş diyen bir forumun seviyesinin üstünde cümleler kullanmışsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arabada gaz çıkarınca menzil artıyor mu ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Adamlar kiadan ucuza volvo olacak sanıyorlar, ev3 falan saçmalamışlar :) Sırf elektrikli diye model y, togg falan bu aracın rakibi değil. Şehiriçi için küçük premium suv bu araç, tercih eden grup farklı olacaktır. Stok sorunu olmazsa ilk 5'e yerleşir diye düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kesinlikle katılıyorum, bunu alacak kişi zaten ben tesla ya da togg bakıyordum, bana büyük araba lazım diyen olmayacak. ben elektrikli almayı düşünüyorum, işe gidip gelirken şehir içinde kullanacağım küçük olsun park etmek kolay olsun diyen, ev3 bakıyordum ama gt donanım çok pahalı, 2 milyon para vermişken de bagajı manuel açmayayım bir zahmet diyen biri alır. bu araba ev3 ü ezer geçer satışlarda. b sınıfı premium bir araç için iyi fiyat bence. (ev3 ün 2.5 milyon olduğu yerde) |
|
pahalıya geldi. 1.5 u geçmemeliydi 1.5 olsaydı çok satardı. |
|
Küçük bir araç Tesla'ya rakip olamaz ama, ev3 elegance ve prestige paketten donanım ve batarya olarak üstün bir araç artı olarak uzaktan bağlantı da mevcut. Kia ise hala getirecek uzaktan bağlantıyı |
|
Ev3, Togg, Tesla, İoniq 6 gibi rakipleri varken sadece belirli bir kitle tarafından tercih edilecek. Hayal kurdukları satış rakamlarına ulaşmaları biraz zor. |
|