Şimdi Ara

Elektrikli Volvo EX30 Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
8
Favori
14.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 25 Haziran 2025; 16:46:43 >

Allahınızı severseniz bırakın da Volvo marka araç azıcık, birazcık, bir tık pahalı olsun yahu. ki adamlar sokmuş %10'a işte bir şekilde. Bir tane premium model kalmamış bu bantta, yepyeni araç getiriyorlar, bunu da beğenmiyor millet. O araç Kia. Bu araç Volvo. Kia daha iyi olsa da bilmem ne olsa da algı ve marka farkı büyük. Bütün premium üreticiler bu farkı koyar, beğenmeyen aynı paraya daha çok iç mekan, alan, büyük kaporta, menzil falan sunan daha farklı markalar bakar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • çok çirkin duruyor araç.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Bu ücrete 400.000 tl faizsiz krediyle togg alınır.

• Insallah yil sonuna kadar boyle %10 da devam eder. Belki yanlış anlayacaksiniz ama su anda ultra paket Türkiye'de en ucuz satılıyor . Yurt disi Avrupada 2.4 milyon , İngiltere 2.2 milyon . Full donanımlı volvo getirmişler , hizmet resmen . Keşke bana yetişse tesla yerine alsam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• o menzille mümkün değil ölü doğdu

• Hiç elektrik almadım. Ağırlıklı şehir içi kullanan için ve çok yol yapan için kesinlikle lpgli, gayet güzel. Mild hybridler hikaye %90ı, plug in hybrid ler karmaşık, arızaya meyilli, yakıt al, şarj et, en fazla 100km menzil, full ev elektrikler bizde halen şarj altyapısu, kış şartları, düşük menzilli modeller, ikinci el değer kaybının yüksek olması vb sorunda sorun. Ha bu arada lityum iyonların yanması, lfp lerin menzil kısmı, elektrik için KATIHAL BATARYA ları bekliyorum. 1000km menzil 15 dk şarj olacak o zaman görüşelim. O zamana dek Honda civic 1.5 vtec eco executive plus lpg

• 470 km menzil nedir abi 1.9 bir de :D Milleti elektrikli vs ayağınaaa düdüklüyor küreselciler. bu uzaktan kumandalı oyuncağın 750 bin filan etmesi lazım max 1M... Elektrikli araçların amacı belli zaten. Gelecekte anlarsınız. Benzinli Mazotlulardan şaşmayın agalar.

• Bagaj zemini altında bir alan daha var, carviser videosunda anlatilan o 318 litreye dahil değil. Orası da 60 lt olmak üzere toplam 378 litre bagaj varmış. 378 litre daha kabul edilebilir bir değer.

Her seyin tablette olması bir tercih diyelim, seveni de var sevmeyeni de ama şu cam açma tuslarinin ortada olmasi premiumluk bırakmamış araçta. Dacia Solenza mı sürüyoruz yahu?

Onun dışında erişilebilir bir Volvo olması sebebiyle satış rakamlarının iyi olacağını düşünüyorum. Çeşitlilik her zaman tüketiciye yarar, 1.9 milyona iyisiyle kötüsüyle 0 km bir Volvo alabilmek piyasada ses getirecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 25 Haziran 2025; 20:34:57 >

Güvenliğe yüksek önem verdiğini söyleyen bir firma nasıl olurda sürüşü bu şekilde tehlikeye atacak tasarıma imza atıp piyasaya sürebilir.

Direksiyon hariç konsolda düğme göremiyorum. Ne klima ne başka bir şey.

• jacop52 J kullanıcısına yanıt
    Premium bir markayla diğerlerini karşılaştırmak da iyiymiş. Sen kia cerato volvo s90dan iyi araba da dersin 😂

• kraix kullanıcısına yanıt
    1 milyona dacia spring alabilirsin. O paraya premium marka olmaz.

• labtek38 kullanıcısına yanıt

tesla envarter tarihi ne zaman değişti.ben 4 temmuz olarak biliyordum.bende alamazsam atto 3 yada seal ev düşünuyorum.ama çevremdekiler yazin araba alma pahali olur diyorlar

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.