< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApsinteX -- 17 Eylül 2018; 16:24:27 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApsinteX -- 17 Eylül 2018; 16:24:27 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Dağıtım Bedeli--- 131,95 TL '' Zaten bu saçmalığı anlamıyorum. Niye işçilerin maaşını biz ödüyoruz!''
Vergi ve fonlar--- 98,98 TL Enerji Fonu--- 2,71 TL TRT Payı--- 5,42 TL Elektrik ve Hvg.Tük.Ver--- 13,55 TL KDV %18--- 77,30 tl Kullanılan elektrik--- 270,90 TL Yuvarlama Farkı--- 0,04 TL Bu nasıl bir soygun! Hemde gözümüzün içine baka,baka.. |
Ampuller zaten led.
Ayrıca fırın ve tost makinesi yok. Klima ise sadece akşamları 6 saat kadar çalışıyor.. Sadece TV,BİLGİSAYAR,ÇAMAŞIR MAK,DOLAP ve FÖN Ve bu fatura hiç normal değil. |
Hesabınız hatalı. 9000 btu klima 900watt (A+ 9000btu bir klima bundan az elektrik tüketiyor - yaklaşık 750-800watt) elektrik tüketiyor ise (verimini bilmediğimden sizin sayınızı kullandım) 0.9kWh elektrik tüketir. 3700watt (aslında doğrusu 2637watt olması lazım) olan EER değerine göre soğutma kapasitesidir. Elektrik tüketimi değil.
Dolayısıyla günde 8 saat açık kalsa, 3.5₺, ayda 105₺ faturayı etkiler. |
Zamanında özelleştirmeye karşı çıkanlara, bölücü diyen yalakalara karşı çıkıp destek verseydiniz şimdi böyle soyulmaz sadece yaktığınız kadarını öder, doğunun kaçak kullanımını siz ödemezdiniz.
|
Hayır şuursuz falan değil, bildiğin Akp'li.
Onlara göre her şey'in suçlusu Türk vatandaşıdır, örneğin; Faturanız çok gelirse, zaten pahalı olan elektrikten vergi üstüne vergi alan reisleri haklıdır, siz suçlusunuz. çünkü ihtiyacınız kadar elektrik kullanmışsınızdır, tasarruf edip gerekirse sokakta yatacaksınız serinlemek için neden israf yapıp ihtiyacınız kadar kullanıyorsunuz ? Ekmeğe gizliden zam yaparlar, üstüne israf yapıyorsunuz derler, gramaj düşürülür fiyat aynı kalır ! Suçlu vatandaştır. Aldığınız akaryakıt pahalıdır, şikayet edersiniz ama kesinlikle dünyanın en pahalı benzinini halkına ittirenler haklıdır ! size şunu söylerler : " paranız yoksa araç neyinize ! otobüse binin sizde ?" çünkü siz insan gibi yaşamaya layık değilsiniz, biat etmek zorundasınız ! şikayet etmeye hakkınız yoktur, suçlusunuzdur ! Siz yahut çocuğunuz özenir, güzel bir telefon almak istersiniz, bakarsınız ki elin gavuru tek maaşı ile bu telefonları çatır çatır alırken siz, müslümanların yönettiği ülkede vergilerden yakınırsınız, kaliteli bir telefon için aylarca birikim yapmak zorunda kalırsınız ama onlar size şunu söyler: "neyinize sizin kaliteli telefon ? paran kadar telefon al, git ikinci el lg g2 kullan kardeşim. Tek derdiniz hava atmak" çünkü sizler gelişmiş teknolojileri hak etmiyorsunuz ? bu vergileri veremiyorsanız 10 yıl öncesinin modelini kullanmak zorundasınız ! siz suçlusunuz ! Yanlış yürütülen politikalar, sıcak döviz akıtılırken üretim yapmak yerine betona gömülen paralar ! Hükümetin yaptığı yanlışlardan dolayı döviz alır başını gider, petrole - elektriğe - suya - ham maddelere yapılan zamlardan dolayı üreticiler ürünlerine zam yapmak zorunda kalır ama onların reisleri kesinlikle sütten çıkma ak kaşıktır ! üreticiler, marketler işgüzarlık yapıyordur halbuki tüm fiyatları aynı tutup batmaları gerekirdi ! Suçlu olan yine onlar değildir kısaca. Daha pek çok örnekler yazardım ancak gereği yok inanın, onlara göre kötü giden her şeyi dış güçler, iç güçler, döviz lobisi, fetö vs vs yapar, bahaneleri çoktur, eğer ses çıkarırsanız direk pkk'lı fetöcü, amerika ajanı, israil dölü olma ihtimaliniz %100'dür. Savunmak için bazen o kadar çok saçma cümle kurarlar ki, ne diyeceğinizi sapıtırsınız, anlam veremezsiniz. Örneğin yüksek gelen faturadan yakınırken, çok sevdikleri hükümetin vergilerinden dolayı milyarlarca lirayı bulan ultra tasarruflu cihazları alamadığınız için ihale yine size kalmıştır:) Çok uzun yazmışım üzgünüm, hakkınızı helal edin. |
92 lira gelmis 40 lira kullanim bedeli gerisi vergi
|
Yemin olsun 20-25 saniyedir okudukça gülüyorum. Bu kadar samimi bi' yazı olamaz
![]() Vallahi ülke olarak öğrencilik hayatımıza döndük. Sınava hiç çalışmayıp arkadaş grubunda ; -Çalıştınız mı la? +Yoo +Yok la bende çalışmadım +Akşam baktım 5 dk, patladık valla - Boku yedik lan ~ Hep beraber gülüşmeler. ![]() Battık ama o kadar çaresiz ve umutsuz kaldık ki gülüyoruz eğleniyoruz halimize.. |
yerli ve milli pikaçu projesi ile bu sorunu çözeceğiz inşallah.
|
Geçen yıla oranla çalışan klima, dolap vs belli.
Geçen yıl bu zamanlar ödediğim fatura ile arada rahat 100-110TL oynuyor. Çok ama çok sağlam çalmaya başladılar. Benim durumum var, gelecek ve aile kurma planım bu ülkede yok. Yani kör topal giderim böyle ama esas bunlara oy vermeyip durumu iyi olmayan kesime üzülüyorum ben. Onlar nasıl idare edecek? (Diğerleri umurumda bile değil, kendileri etti kendilerinin yanında biz de buluyoruz) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 17 Eylül 2018; 3:19:42 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Eylül 2018; 1:56:19 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 17 Eylül 2018; 3:01:29 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|