Şimdi Ara

EKSPERE DANIŞIN; KAZA SONRASI YANLIŞ UYGULAMALARDAN KORUNUN. (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.450
Cevap
128
Favori
271.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Kibar bir ?ekilde, bizim verece?imiz tutar bu ister alyrsynyz ister almazsynyz.

Bu noktada ya almanyz gerekir, ya da mahkemeye gitmeniz gerekir.
    Bugün servisle görüştüm exper gelip bakmış. Expere 6300+kdv parça, işçilikle birlikte toplam 9620TL fiyat listesi vermişler. Şimdi experden gelecek olan trameri bekliyoruz. Buna göre bana çıkacak fiyat farkı belli olacak. Nasıl bir yol izlemeliyim? Fiyat farkını karşı taraftan mı isteyeyim? Yani benim hiç işlem görmemiş aracıma 9000TL'lik hasar çıkarttılar.
    sigortanın karşılamadığı kısmı da karşı taraftaki araç sahibinden ve şoförden isteyebilirsiniz.
    ayrıca araçta meydana gelen değer kaybını da sigorta şirketinden alacaksınız.

Orijinalden alıntı: durukafa

karşı tarafın kaskosu değil trafik sigortasından alacaksınız parayı.
    sigortanın karşılamadığı kısmı da karşı taraftaki araç sahibinden ve şoförden isteyebilirsiniz.
    kaza anında polisin tuttuğu tutanak harici kazaya karışan araç sürücüleri birbirlerine ehliyet ruhsat fotokopilerini vermeli midir? aracı servise çektim dosya ekspere gitti bana böyle bir şey söylenmemişti fakat şimdi kazaya karışan diğer şoför ehliyet fotokopimi istiyor.
    Hocam ilk önce geçmiş olsun. Ben de yakın zamanda kaza yaptım. Konum var bakabilirsiniz. Raporu polis tuttu ise, imzalı mühürlü aslı gibidir ifadesi var ise ehliyet ve fotokopi gerekmiyormuş. Ama siz yine de karşınınkini alın, o da sizden alsın, bizim ülkeye belli olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fotokopisi yok ise cep telefonundan fotoğrafını çekmeniz de yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 27 Ağustos 2016; 17:42:10 >

sigorta şirketi değer kaybını ret ederse dava süresi ne kadardır bilginiz var mı ?

Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

quote:

sigorta şirketi değer kaybını ret ederse dava süresi ne kadardır bilginiz var mı ?

Alıntıları Göster
    kardeşimin arabası ile tek taraflı kaza yaptım 13 temmuzda.. polis ve 112 ambulansı geldi tutanaklar tutldu ve alkol raporu 0 promil olarak alındı , görgü tanığıda vardı kasko şirketi arandı ve çekici istendi ,araç şirketin yollamış olduğu çekici ile Anlaşmalı oldukları servise götürüldü gereken tüm evraklar verildi , arabanın perte çıkma ihtimali var denildi ve sonra sancılı bir süreç başladı ...
    perte çıkma ihtimali olan araçlarda ikame araç veremiyoruz dendi , kendi atamış oldukları exper ön raporunu 13 gün sonra şirkete iletti
    şirket kazadan 20 gün sonra cevap verdi şüpheli bulduk incelemeye alıcaz dedi ,buyrun araştırın dedim
    25 .ci günde 2 tane gangster kılıklı eleman gönderdiler
    biri emekli polis miş ( emekli polis kimliğini gözüme soktu ) başladılar yazılı beyan almaya ama yazılı beyandan ziyade çapraz sorgu ya soktular desem yeridir bunların gözetiminde beyanı verdim , sonra telefon kayıtlarınızı ( benim ,arac sahibi kardeşimin ,görgü tanığının ) almamız lazım dediler :) neye yarayacaksa artık , vermem kardeşim siz kimsiniz ,hukuki dayanagınız ne , kanun un neresin desinizde benden bunları istiyorsunuz diyerekten tartışma yaşadık elemanlarla , telefon kayıtlarını vermezsen dosyan kesin red olur diye tehdit ettiler ne olursa olsun ister red olsun ister olmasın biz şirketin istemiş olduğu evrakları ilettik ,tarafımıza kanunsuz ,uygulama yapamazsınız diyerekten gönderdim bunları , ama telefonla aramayı sürdürüp bak red olmazsa bile seni uzun süre bekletirler diye tehditlere devam ettiler ...
    o arada acenta ve ilgisiz sigorta yetkilileri ile 100 lerce kere telefonda görüşme ve mail ile yazışmalarımız oldu

Yazışma :"...." Tarih :08/05/2016 02:44 PM

To : [email protected]

CC : ".......l" <[email protected]>

(Embedded image moved to file: pic21520.jpg)

Subject 51620210 dosya yazışması / Murat Göçer
    :

Merhaba ... Bey;

Az önce telefonda görüşmemiz üzerine taleplerimizi yazılı olarak size
    iletiyorum,bu talepler Murat Göçer ve Mümin Tarcan tarafından kabul
    edilir ,gerekli belge ve bilgiler verilirse dosya hemen değerlendirmeye
    alınabilir.

Murat G. ve Mümin T. (görgü tanıgı ) ile araştırmacının yüzyüze görüşmesi
    gerekmektedir.Araştırmacı Onur Bey'in cep numarası kendilerinde
    bulunmaktadır.Yüz yüze gelindiği takdirde araştırmacının taleplerini
    eksiksiz yerine getirmelerini beklemekteyiz.

Araştırmacıya sunulan hastane raporunun orjinaline ihtiyaç var,çünkü
    verilen belge okunmuyor ve anlaşılmıyor.

Şahin G. Murat G. ve Mümin T'nin kaza'dan 1 gün önce,kaza günü ve 1 gün sonraki
    ayrıntılı telefon kayıtlarına ihtiyaç bulunmaktadır.

cevaben attığım mail :

SAYIN YETKİLİ burada bizden istenenler yazılmaktadır
    sağlık raporu nun orjinali tarafımızda durmaktadır
    telefon kaydı istenmesi hukuksuz ve kanunsuz uygulama olduğu için verilemeyeceğini bildiririm
    tanık beyanı ise yazılı ve imzalı olarak ilgili araştırmacı arkadaş olan onur beye whatsap tan iletilmiştir
    yüz yüze yapılmak istenen görüşme değil çapraz sorgudur gerekli beyanlar yazılı olarak verilmiş ve eksik olan beyan murat göçerin beyanı şirkete iletilecektir
    kaza akşamı çekilen resimler anlaşmalı olduğunuz auto king izmit de görevli arkadaşa iletilmiştir
    iyi çalışmalar diler kazanın üzerinden 26 gün geçtiğini hatırlatırım

23 ,08 2016 da yani kazadan 41 gün sonra tarafıma ulaştılar ve 32 -- 35 000 bandında değeri olan araca 26000 lira pert bedeli biçtiler
    itiraz edince tekrar gözden gecirip degerlendireceklerini söyleyerek yine beklemeye aldılar
    hasar dan sonra 50 ci gündeyiz ve magduriyet devam etmekte arabasız kaldık , bu aşamaların yasal süresi yokmudur ,ve en düşük fiyatı 27000 en yükseği 35000 olan aracımıza düşük bedel vermeye kalkarlarsa , hangi yollar izlenmeli ve yaşatılmış olan mağduriyetin tanzimi nasıl sağlanmalıdır ...
    araç : 2005 dizel style paket altea şirket : unico - ( eski avivasa )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nantenami -- 1 Eylül 2016; 16:04:34 >

• nantenami N kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Öncelikle geçmiş olsun maalesef ülkemizde sigorta şirketleri çok fazla dolandırıldığı için artık tek taraflı kazalara çok temkinli davranıyorlar, ben 5 yıl bir sigorta şirketinin genel müdürlüğünde çalıştım 1 yıl kadar hasar servisinde görev aldım araştırmaya gitmeden tek taraflı kazaları hemde 30 bin TL civarı ödemeyi yapacak şirket bu gün yoktur. Hangi sigorta şirketi olursa olsun araştırmaya verir bu durumu.
    ilk önce pert olan araçlara karşı bir çok sigorta şirketi ikame araç göndermiyor, 20 gün sonra ilk cevabı vermeleri maalesef hangi şirket olursa olsun farketmez yeterki en ucuzu olsun diye yaptırılan kaskolar da sık yaşanan bir durum. Benim görüşüm sizin telefon kayıtlarını vermediğinizden dolayı evrakları teslim etmenizden sonra 45 günlük yasal süreyi beklemişler. 45 günlük yasal süre bulunmaktadır lakin bu süre şirketin istediği tüm evrak ve belgelerin tesliminden sonra başlar.

İnternette ki fiyatlar şişirilmiş pazarlıklı fiyatlar, bizler araba alacağımız zaman 35 bin TL yazan ilana 32 bin TL olur mu diye sorarız ilk önce, ayrıca serbest piyasa olmasından dolayı aynı araçtan 35 bin tl ye satan da var acil paraya sıkışmış 28 bin TL'ye satan da var, bu durumda şirketin cevabı biz size 28 bin TL verince de aynı araçtan alabiliyorsunuz şeklinde olur.

Eğer iş çok uzarsa mahkemeye gitmeniz gerekmekte, mahkeme de bu işi 1 yılda çözer.

Yazdıklarımı yanlış anlamayın sadece şirketin gözünden nasıl düşündüğünü anlamanız açısından bu şekilde yazdım.

• damneed D kullanıcısına yanıt
    Sigortacının 45 günlük yasal süresi yok, gerekli incelemeyi yapıp hasarın tespiti için 15 günlük süresi vardır sigortacının.
    Bunun dışında, sigortalı, sigorta şirketine istenen tüm belgeleri vermek zorunda da değil, özellikle telefon kaydı vs. belgeleri kesinlikle vermek zorunda değil.
    Görüşme kayıtlarını polis bile mahkeme kararı olmadan olmadan isteyemiyorken, 2-3 dangalak çıkıp da ben sigorta şirketiyle anlaşmalı araştırmacıyım aynı zamanda emekli polisim vs. diyerek isteyemez.

sigortacının, sigortalıdan isteyebileceği belgeler, genel şartlarda belirtilmiştir. Bunlar da kaza tutanağı, ehliyet, ruhsat gibi kazanın nasıl meydana geldiğini, hasarın teminata dahil olup olmadığını ya da ödenecek tazminatın rücu edilip edilemeyeceğini tespite yönelik belgelerdir. Bu belgeler dışında sigortalı, şirket tarafından gönderilen araştırmacıya hasarlı aracı göstermek zorundadır. bunun dışında herhangi bir bilgi-belge vermek zorunda değildir.

Araştırmacı yanınıza geldiğinde, cep telefonunuzu çıkarıp, sizinle yapacağım görüşmeyi kayıt altına alacağım deyin ve kayıt altına alın.
    Şirket çalışanının mantığı genelde şudur; ben hasarı reddedeyim ya da günlerce sürüncemede bırakayım karşı taraf sürünsün. İsterse gitsin şirkete dava açsın, kazansa bile 2 sene uğraşır, davayı kazansa bile mahkeme masrafı-vekalet ücreti vs. de benim cebimden çıkmaz, nasıl olsa şirket ödeyecek.
    Ama siz şirkete dava açmak yerine, sizden görüşme kayıtlarınızı isteyen, vermezseniz işi uzatırız diyen adamlar hakkında tehdit suçu nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunursanız yani şirkete dava açmak yerine araştırmacıyı doğrudan hakimle yüz yüze getirirseniz hasarınız hiç ummadığınız kadar hızlı bir şekilde çözülecektir.

• durukafa D kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarınız mantık hataları ile dolu,

Telefon kayıtlarını vermek zorunda değil şirket talep etmiş, sigortalı sunmayınca hasarınız red edildi diye sonuçlanmamış ağır hasar işlemi uygulanmış zaten.
    Şirket çalışanı her hasarda sürüncemede bıraksa bu işin devamlılığı nasıl sağlanacak? Hakkında yapılan propaganda ya karşı nasıl piyasada var olabilecek. Sözüm meclisten dışarı alkollü araç kullanıp
    kaza yapıp şöförü başka biri gibi gösteren veyahut el altından kiralık rent a car işi yapan ve kaskoyu da hususi kullanım üzerinden düşük fiyatla poliçelendirenler yok mu sanıyorsunuz sigorta şirketleri
    bu gibi durumlara önlem amacıyla telefon kayıtlarını talep ediyorlar.

Ses kaydından bahsetmişsiniz birincisi bu kayıt işe yaramaz, karşı taraf cebir ve zor kullanma hali altında silah tehdidi ile kayıt altına alınmıştır dese ve karşı dava açarsa ne olacak. Hadi çık işin içinden.
    araştırmacıyı doğrudan hakim ile tehdit suçundan getirirseniz demişsiniz, araştırmacı da hazır kıta evde bekliyordu zaten mahkeme kağıdı gelsin de hakime gideyim nasıl tehdit ettiğimi anlatayım diye.

Ayrıca mahkemeye gidildiği takdir de şöyle bir dezavantaj mevcut, sigorta şirketinin zaten hali hazırda 1000 tane davası vardır, 1001 olur dava sayısı ve dava için dosya sorumlusu yerine şirketin avukatları ve dava esnasında tüm masraflar şirketin kasasından ödenir.

Kıssadan hisse; sigorta şirketi tazminat ödemeyi kabul ediyor zaten burada aracı kişilerin dengesiz konuşmaları onuda zaten hasar sahibi kovalamış işi sulh ile çözmek varken neden mahkemeye gitsin?

• damneed D kullanıcısına yanıt
    yazdıklarımda mantık hatası yok, 5 sene sigorta şirketi avukatlığı yaptım, halihazırda serbest avukatım ve ayrıca mahkemelerde bilirkişilik yapıyorum.
    araştırmacıyla yapılan görüşme kayıt altına alınabilir. görüşmenin başında karşınızdakine bu konuda bilgi vereceksiniz, kaydı gizli bir şekilde yapmayacaksınız. adam size "telefon kayıtlarını vermezsen işin uzar" dediği anda sizi tehdit etmiş olur.
    mahkemeye çıkıp da cebirle kayıt altına aldı falan diyemez, derse ispatlamak zorunda, ispatlayamazsa iftira suçu işlemiş olur.

adamın; mahkemede "evet ben tehdit ettim" demesine gerek yok, elinizde yasal bir delil var zaten.

şirketin 1000 dosyası var 1001 olur vs. ben zaten aynı şeyi söyledim, davayı şirkete değil, tehdit eden adama karşı açacaksınız. o adamı da şirketin avukatı falan savunmaz, 5 sene şirket avukatlığı yaptım ve hiç böyle birini savunmadım, vatandaşı tehdit ederken bana mı sormuş der geçerim.

şirket de hakkınızı vermiyorsa ayrıca ona da zaten dava açacaksınız, bunun başka yolu yok. davayı da sigorta tahkim komisyonunda açarsanız hakkınız neyse 6 ay sonra alırsınız.

sulh ile çözmekten bahsediyorsunuz, kazanın üstünden 2 ay geçmiş ve hala ödenen bir tazminat yok.
    sigorta hukuku dediğiniz şey sadece genel şartlardan oluşmuyor, tüketici kanunu var, borçlar kanunu var, ticaret kanunu var, yüzlerce yargıtay kararı var.
    şirket keyfi bir şekilde hasar araştırmasını 2 aya yayamaz, siz önceki cevabınızda 45 gün araştırma yapılabilir demişsiniz, böyle bir süre de yok, araştırma süresi 15 gündür, 15 gün içinde şirket nihai bir cevap vermek zorundadır.

bunun dışında kiralık araç işi yapan, alkollü araç kullanan vs kişiler beni ilgilendirmiyor, şirket eğer hasarın teminat dışında kaldığını iddia ediyorsa bu iddiasını somut delillerle kanıtlamak zorundadır, kanıtlayamıyorsa tazminatı ödeyecektir bu kadar basit. bunda tartışılacak bir şey yok.

lafa gelince şöyle kurumsalız böyle müşteri odaklıyız diyen şirketler, kaza olduktan sonra emekli polisten devşirme mafya kılıklı tipleri araştırmacı sıfatıyla sigortacının üstüne salmasını ben normal karşılamak istemiyorum. yukarıda yazdıklarımın da özeti bu aslında.

• quote:

yazdıklarımda mantık hatası yok, 5 sene sigorta şirketi avukatlığı yaptım, halihazırda serbest avukatım ve ayrıca mahkemelerde bilirkişilik yapıyorum.
    araştırmacıyla yapılan görüşme kayıt altına alınabilir. görüşmenin başında karşınızdakine bu konuda bilgi vereceksiniz, kaydı gizli bir şekilde yapmayacaksınız. adam size "telefon kayıtlarını vermezsen işin uzar" dediği anda sizi tehdit etmiş olur.
    mahkemeye çıkıp da cebirle kayıt altına aldı falan diyemez, derse ispatlamak zorunda, ispatlayamazsa iftira suçu işlemiş olur.

adamın; mahkemede "evet ben tehdit ettim" demesine gerek yok, elinizde yasal bir delil var zaten.

şirketin 1000 dosyası var 1001 olur vs. ben zaten aynı şeyi söyledim, davayı şirkete değil, tehdit eden adama karşı açacaksınız. o adamı da şirketin avukatı falan savunmaz, 5 sene şirket avukatlığı yaptım ve hiç böyle birini savunmadım, vatandaşı tehdit ederken bana mı sormuş der geçerim.

şirket de hakkınızı vermiyorsa ayrıca ona da zaten dava açacaksınız, bunun başka yolu yok. davayı da sigorta tahkim komisyonunda açarsanız hakkınız neyse 6 ay sonra alırsınız.

sulh ile çözmekten bahsediyorsunuz, kazanın üstünden 2 ay geçmiş ve hala ödenen bir tazminat yok.
    sigorta hukuku dediğiniz şey sadece genel şartlardan oluşmuyor, tüketici kanunu var, borçlar kanunu var, ticaret kanunu var, yüzlerce yargıtay kararı var.
    şirket keyfi bir şekilde hasar araştırmasını 2 aya yayamaz, siz önceki cevabınızda 45 gün araştırma yapılabilir demişsiniz, böyle bir süre de yok, araştırma süresi 15 gündür, 15 gün içinde şirket nihai bir cevap vermek zorundadır.

bunun dışında kiralık araç işi yapan, alkollü araç kullanan vs kişiler beni ilgilendirmiyor, şirket eğer hasarın teminat dışında kaldığını iddia ediyorsa bu iddiasını somut delillerle kanıtlamak zorundadır, kanıtlayamıyorsa tazminatı ödeyecektir bu kadar basit. bunda tartışılacak bir şey yok.

lafa gelince şöyle kurumsalız böyle müşteri odaklıyız diyen şirketler, kaza olduktan sonra emekli polisten devşirme mafya kılıklı tipleri araştırmacı sıfatıyla sigortacının üstüne salmasını ben normal karşılamak istemiyorum. yukarıda yazdıklarımın da özeti bu aslında.
    ben zaten magdur olmusum , diğerlerine yapılmasın durumundayım
    kanunlar şöyle der

Dava kasko sigorta sözleşmesinden kaynaklanan tazminat istemine ilişkindir. TTK.nun 1282 nci maddesi uyarınca sigortacı geçerli bir sigorta ilişkisi kurulduktan sonra oluşan rizikolardan sorumlu olduğu gibi, aynı yasanın 1281 nci maddesine göre kural olarak rizikonun teminat dışında kaldığına ilişkin iddianın da sigortacı tarafından kanıtlanması gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nantenami

ben zaten magdur olmusum , diğerlerine yapılmasın durumundayım
    kanunlar şöyle der

Dava kasko sigorta sözleşmesinden kaynaklanan tazminat istemine ilişkindir. TTK.nun 1282 nci maddesi uyarınca sigortacı geçerli bir sigorta ilişkisi kurulduktan sonra oluşan rizikolardan sorumlu olduğu gibi, aynı yasanın 1281 nci maddesine göre kural olarak rizikonun teminat dışında kaldığına ilişkin iddianın da sigortacı tarafından kanıtlanması gerekir.

Alıntıları Göster
    Sigorta şirketi iddialarını somut delillerle ispatlayamadıktan sonra hasar talebini reddedemez. Araştırma raporları da somut delil olarak kabul edilmemektedir, yazılıu bir beyan vs yoksa. bu konuda sayısız Yargıtay içtihadı mevcuttur.

• quote:

Sigorta şirketi iddialarını somut delillerle ispatlayamadıktan sonra hasar talebini reddedemez. Araştırma raporları da somut delil olarak kabul edilmemektedir, yazılıu bir beyan vs yoksa. bu konuda sayısız Yargıtay içtihadı mevcuttur.

Alıntıları Göster
    şöyle bir şikayet dilekçesi hazırladı avukat arkadaşım ( ki elemanlar çapraz sorgu sırasında ,uyanıklık yaparak telefonumdan bi yere kod yolladılar ,ve takibinde 1 kod geldi ben ne olduğunu anlayamadım ilk başta sonra ise idrak ettiğimde iş işten geçmişti ama bunu bir anlık gafletimden yararalanarak yaptılar , önümüzdeki hafta ceza davası açıcagım...

KOCAELİ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA

SUÇ:ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNİ İHLAL, ÖZEL HAYATA AİT VERİLERİN YETKİSİZ KİŞİLER TARAFINDAN HİLE İLE ALINMASI SURETİ İLE KULLANILMASI

ŞİKAYETÇİ: ......

ŞÜPHELİLER : .... KASKO ŞİRKET YÖNETİCİLERİ İLE BU YÖNETİCİLER NAM VE HESABINA ÇALIŞTIKLARINI SÖYLEYEN ...TARİHİNDE TARAFIMA AİT BİLGİLERİ ALAN ONUR VE İSMİNİ BİLMEDİĞİM(EKSPER ŞİRKETİNDEN TALEP EDİLEBİLİR) DİĞER ŞAHISLAR

AÇIKLAMALAR:

.....Tarihinde yapmış olduğum kazadan mütevellit kasko şirketim olan .... tarafından istenmiş olan tüm bilgi ve evrakları kendielrine sundum.Buna müteakip eksper şirket yöneticilerinin yönlendirmeleri soncuu ..... tarihinde kendisini emekli polis olarak tanıtan ve diğerinin de İsminin onur oalrak bildiğim şahıslar iş bu kaza ile ve hasar dosyası ile ilgili olarak beyanımı alamalırını gerektiğini söylediler.Kendilerinin gerçekten eksper şirket,nden geld,iklerini bildiğim için güven konsusunda herhangi bir tereddütüm olmadı.Bana yazılı olarak ifade ve beyanımı vermelerini gerektiğini söylediler ekte sunmuş olduğum beynaımı verdikten sonra ,BANA CEP TELEFONUMDAN BİR KOD GİREREK KARŞIDAN GELEN KODU KENDİELRİNE VERMEMİ İSTEDİLER ,BEN BUNUN NEDEN OLDUĞUNU YA DA NE İŞE YARACAĞINI SORDUM RUTİN BİR İŞLEM DEMEELRİ ÜZERİNE EMEKLİ POLİS OLARAK TANITILAN ŞAHIS BİR YERLERİ ARAYAARK(KODU VERDİ) BİARZ BEKLEDİKTEN SONRA ŞAHISLARIN CEP TELEFONUNA SADECE MAHKME KARARI İLE ALINAMSI GEREKEN TÜM TELEFON GÖRÜŞMELERİMİN KAYDI MESAJ OLARAK KENDİELRİNE GÖNDERİLDİ.BUNUN ÜZERİNE BEN BUNUN YASAL OLAMDIĞINI BENİ KANDIRRARK VE İRADEMİ FESADA UĞRTAIP HİLE İLE ÖZEL HAYATIMI İHLAL NİTELİĞİNDE OLAN BU KAYITLARI ANSIL ALDIKLARINI SORDUĞUMDA BANA KAÇAMAK CEVAPALR VEREREK RUTİN BİR İŞLEM OLDUĞUNU SÖYLEMELERİ ÜZERİNE; BEN TİB'DE ADAMALRININ OLDUĞUNU VE BU KOD İLE BENİM TELEFON GEÇMİŞ KAYITLARIMA ULAŞTIKALRINI ANALDIM.ELELRİNDE HERHANGİ BİR MAHKEME KARARI OLMAKSIZIN YA DA BU KONU İLE İLGİLİ OLARAK BANA HERHANGİ BİR AÇAIKLAMA YAPAMDAN SADECE BENİ YANILÇTIP KANDIRARAK TELEFON KAYOITLARIMI ALMIŞ BULUNAN BU ŞAHISLARDAN DAVACI VE ŞİKAYETÇİYİM.BU KONU İLE İLGİLİ OLARAK ... TARİHİNDE ŞU TELEFON NUMARALARI İLE GÖRÜŞTÜM VE TELEFON KAYDIMIN GÖNDERİLDİĞİ NUMARADA BU NUMARADIR...........DOLAYSII İLE .... TARİH VE SAATE BU TELEFONA KİMİN TARAFINDAN MESAJ GELDİĞİ VE MESAJIN KİM TARAFINDAN GÖNDERİŞLDİĞİ ORTAYA ÇIKACAK OLUP TELEFON DÖKÜM KAYITLARIMI GÖNDEREN TANIMADIĞIM DİĞER ŞAHISTANDA DAVACI VE ŞİKAYETÇİYİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nantenami -- 2 Eylül 2016; 3:03:10 >

• durukafa D kullanıcısına yanıt
    Ben sigorta şirketinin ve konuya dahil olan 3.kişilerin tavrını tasvip etmedim, soruyu soran arkadaşı tenzih ederek sigorta şirketlerinin konuya bakış açısı noktasında görüş belirttim.
    Benimde 5 yıl sigorta genel müdürlüğünde 1 yılı hasar departmanında olmak üzere görev almışlığım var. Bahsetmiş olduğunuz ; ''Şirket çalışanının mantığı genelde şudur; ben hasarı reddedeyim ya da günlerce sürüncemede bırakayım karşı taraf sürünsün. İsterse gitsin şirkete dava açsın, kazansa bile 2 sene uğraşır, davayı kazansa bile mahkeme masrafı-vekalet ücreti vs. de benim cebimden çıkmaz, nasıl olsa şirket ödeyecek.'' Görüşleriniz bir nevi ticaret yapan sigorta şirketlerinin ticaret mantığına aykırı. Hasar yönetmeni, Bölge koordinatörü, Genel M.Yardımcısı ve nihayetinde Genel Müdür bu durumun oluşmasına marka güvenilirliğine istinaden izin vermeyecektir.

Avukatsınız ve tehdit unsurunun benim uzmanlık alanımın dışında olması hasebiyle konuyu size karşı uzatmıyorum lakin konuya da tamamen yabancı değilim. Çek-senet işlerinde bahsetmiş olduğum şekilde durumlara tanık oldum.

• nantenami N kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, iyi organize olmuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damneed -- 2 Eylül 2016; 3:10:24 >

Orijinalden alıntı: damneed

Geçmiş olsun hocam, iyi organize olmuşlar.
    bu bakış yasal değil üstad ve keyfi kanunsuz uygulamalara biri dur demeli , ve sbm ye kayıt girmiyorlar ,bu suç mudur değilmidir bilmiyorum
    kaza tarihinden beri benim hasarımla ilgili sbm de herhangi bir kayıt ve bilgi yok ...!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nantenami -- 2 Eylül 2016; 3:12:22 >

bu bakış yasal değil üstad ve keyfi kanunsuz uygulamalara biri dur demeli , ve sbm ye kayıt girmiyorlar ,bu suç mudur değilmidir bilmiyorum
    kaza tarihinden beri benim hasarımla ilgili sbm de herhangi bir kayıt ve bilgi yok ...!!!!

Kullandığınız telefon operatörünün internetten online işlemlerine girip telefon görüşmelerinin dokümanını almışlardır. Türk Telekom için şifre *952# kodlarını tuşlayarak alınıyor. Bunu mu kastediyorsunuz kod olarak? Turkcellde Şifre yazıp 2222 sms, Vodafone da ise S yazıp 7000e sms göndermek gerekiyor. Sizin online işlemler menüsünden almışlardır kayıtları, başka bir yolu yok o kayıtlara ulaşmanın.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.