Adama Istanbul'u, CHP'yi ve 15 milyon halk destegini sirf tuvalet terligi hesabi yaparak vermedik mi?!!! Ne demek daha secmedin! Bu kadar destege ragmen yolsuzluktan iceri giriyorsa demekki iddialar haksiz bile olsa gucsuzdur Ekrem! Muharrem Ince'yi iceri atabildiler mi mesela? Diplomasini iptal edebildiler mi Ince'nin? Hala da liyakatsiz, gucsuz adamlari baskan secelim diyorsunuz. Yok hocam, Yenıden bır Dersimli Kemal vakasi yasamak istemiyoruz artik. Liyakatli, yetkin bir aday istiyoruz! Cocuk oyuncagina cevirdiniz iyice, Ekrem kim?! Liyakatli biri baskan olacak! Iste o kadar! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 25 Nisan 2025; 18:7:16 > |
Ekrem İmamoğlu başkan olmak zorunda mı? (2. sayfa)

-
-
Kıyas doğru değil.
RTE, Belediye başkanlığından sonra parti kurmuş ve iktidara gelmiştir.
Ekrem de partisini kursun o halde.
-
Bu zatın postlarını okumak beyin hasarın neden oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
veryansın tv
Öztürk Yılmaz'dan İmamoğlu'nun 'Atatürk' sözlerine çok sert tepkihttps://www.veryansintv.com/ozturk-yilmazdan-imamoglunun-ataturk-sozlerine-cok-sert-tepkiEkrem İmamoğlu'nun İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'e yönelik tehdit iddiası nedeniyle açılan davanın ilk duruşmasında "Bana bakan Mustafa Kemal Atatürk’ü görür" sözlerine tepki gösterdi.
İmamoğlu'na "Sen kimsin de sana bakınca Atatürk’ü görür millet?" sözleriyle seslenen Yılmaz, "Sana bakınca cemaat ve tarikat görüyorum." dedi.
İmamoğlu savunmasında, “Beni terörle yan yana getirecek kişinin alnını karışlarım. Bana bakan ülkeyi görür, bana bakan Türk Bayrağını görür, bana bakan Mustafa Kemal Atatürk’ü görür. Beni terörle ilişkilendirmek isteyenleri şiddetle kınıyorum.” ifadelerini kullandı.
ÖZTÜRK YILMAZ’DAN TEPKİ
Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, İmamoğlu’nun sözlerine ilişkin paylaşım yaptı. Yılmaz, “İmamoğlu’nun kendisini Ulu Önder’e benzetmesine tepki gösteren Yılmaz, Bir daha Atatürk’ü ağzına alma!
Sen bölücülere vatan,
Türk Milliyetçilerine Turan,
siyasal islamcılara Kuran,
laiklere Atatürk maskesiyle yürüyen paragöz bir müteahhitsin!
İmamoğlu inşaat ile Türkiye Cumhuriyetini karıştırma!” dedi.
Öztürk Yılmaz, X hesabındaki paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
“Birinin Ekrem İmamoğlu’nu uyarması lazım!
Sen kimsin de sana bakınca Atatürk’ü görür millet?
Hadsiz ve terbiyesiz!
Şımarık ve seviyesiz!
Zübük!
Sana bakınca cemaat ve tarikat görüyorum.
Sana bakınca gazetecileri ve anket şirketlerini parayla oynatan medya patronluğunu, her yere oynayan ve her telden çalan bir kasaba politikacısını görüyorum.
Sana bakınca aynı anda
Atatürkçüleri kandırmak için Nutuk ;
muhafazakarları kandırmak için Kuran;
solcuları kandırmak için Nazım Hikmet okuduğunu söyleyerek bütün düğmelere basan trajikomik birini görüyorum.
Seni para dağıttığın medya tetikçilerin şımarttı.
Sen de cahil cüretiyle kendini bir şey sandın! Altyapısız ve donanımsız.
.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Belediyeden bir tane akpliyi kovmadı onların ifadeleriyle şimdi hapis yatıyor. Kent lokantalarını sadece akpli mahallelere açtı. Şimdi akpliler kurtarsın kendisini bana hiçbir faydası dokunmadı hatta annekart gibi saçmalıklarla ulaşım sorunu yarattı 2 saat otobüs bekliyorum gelmiyor. Buraya beltur açtı karton kantin bardağındaki nescafeyi starbucks venti boy latte parasına kitliyor. Kariyer.İbb’ye başvurduk 7 senedir dönüş yok. İstanbul 20 sene önce mis gibi bir şehirdi şimdi kalabalık, iğrenç bir şehir hükümetin de etkisi çok ama bu adamın bu şehrin bu hale gelmesinde hiç mi suçu yok?
istanbul 20 sene öncede kalabalıktı, bunda suç ne AKP ne CHP'nin. Önceki yönetimlerle alakalı.
İmamoğlu Erdoğan'ı seçimde geçecek bunu gördükleri için bu kadar sert ve adaletsiz duruma geldiler , bu tür iktidarlar en ufak yenilme emaresi gösterir ise yıkılır
Erdoğan'ın istediği karşısına yine Kılıçdaroğlu gibi bir adayın gelmesi ve kötünün iyisi olarak seçilmek
zaten onu gözetiyorsunuz değil mi? chp bölünsün,sol oylar dağılsın böylece akp sonsuza dek ekonomi iyi olsada kötü olsada hep iktidarda kalsın istersiniz.
kensi şahsi ikbal ve menfaatleriz aman bozulmasın da isterse devlet çöksün umurunuzda değil.
-
Tam bir kaos konusu olmuş, pimi çekilmiş bomba gibi konu
Şimdiden olacaklar için özet geçiyorum.
Oyları bölmeyin.
Bu seçim son seçim.
Bu iş dansla müzikle olmaz.
Bunlar akepeli yeeğeenim. Bunlar CHP yi bölmek istiyorlar ki akp yönetsin hep. (25 yıldır akp nin yönettiğini, akp nin varlığının sebebinin CHP oldugunu anlayamamış hala)
:) dostum güldürdün beni. Allah da seni güldürsün.
benim şu partilerden en ufak bir gelirim yok. Chp yada Akp biterse devlet çökmez.
Hani Ekrem ile RTE'yi boyuna kıyas yapıyorlar ya, bunun tamamen yanlış ve zıt olduğunu düşünüyorum.
RTE, hapse girdi (şiir okuduğu için), Ekrem de hapse girdi diyorlar (o da yolsuzluk davasından) :) bunlar bile kıyaslanmaz.
Hem Chp, bu ülkede tek başına iktidar olamaz, kesinlikle olamaz.
-
Vergilerin bu seviyede olduğu bir yerde hiçbir devlet, yapı veya organizasyon çökmez, çökemez zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılmıyorum 20 sene öncesini hatırlamam ama 10 sene önce bile sokakta bunun yarısı insan vardı. O zaman sadece suriyeliler varken şimdi zenci afgan paki arap rus dolu. O zaman gittiğin yer kalabalık bir meydana yakınsa yer bulamıyordun şimdi geri döndüğünde eve yakın bir yerde de park yeri bulamıyorsun. Bunların çoğu merkezi hükümet kaynaklı olsa da imamoğlu da hiçbir şey yapmadı. Aksine kütüğü istanbul olmayıp çalışmış emekli olup köyüne dönecek yaşlılara beleş yemek yedirip istanbulda kalmalarına teşvik ediyor. Araba alacak parası olmadığı halde üreyen kadınları destekleyip annekart veriyor. Adamın icraat diye yapıp halkdan takdir gördüğü herşey İstanbul’un kalabalığını arttırıyor.
Devletin bir nüfus ve yerleşim politikası yoksa
belediyelerin hiç olmaz.
çünkü nüfusun kayması gereken yerlerin neredeyse
tamamı, hazine arazisi!
Yeniden ayağa kalmamız için evet. Yeniden parlementer sistem için evet başkan olmak zorunda
İlk serbest seçim 1950 den 2018 'e kadar parlementer sistem vardı bu ülkede hatta 80 darbesine kadar çift kademeli (senato) olan meclis vardı .
Ne oldu. Uzaya uydu mu yolladın , mikroçip mi ürettin, jet motoru mu yaptın , Dünya'da satılan otomobil mi ürettin.
Parlementer sisteme dönmek için mi. hahahhsajdasjda
Ne kadar meraklısınız mecliste 600 tane kuzu beslemeye...
-
Hocam kusura bakmayında Parlamanter sistem, şuan ki sistemden her türlü daha iyiydi. Ne zaman başkanlık sistemine geçildi (2018 seçimlerinde.) o zaman ekonomik kriz başta olmak üzere birçok kriz patlak vermeye başladı. İster kabul edin, ister etmeyin, adına başkanlık sistemi denilen tek adam yönetimi, Türkiye'de yürümez. Tamam parlamanter sistemde de bir parti çoğunluğu sağlayamazsa meclisteki partilerde koalisyon kurmada anlaşamıyordu, o yüzden kriz meydana geliyordu ama bu demek olmuyor ki başkanlık sistemi çok iyi. Başkanlık sisteminde, hükümet kurulamama sorunu yok ama hukuksal açıdan sıkıntılar olduğu için bunun yansıması ekonomi başta olmak üzere birçok alana yansıyor.
-
10 sene önce Suriyeli ve Afgan popülasyonu İstanbul'da bu kadar değildi ve Beylikdüzü ve ötesine şehir genişliyordu, insanlar ucuz olduğu için o taraflara kayıyordu.
Bu sebepten sokaktaki insan size az geliyordu.
Muharrem İnce tutuklaninca ne olacak diyor adam o zaman yurt dışında kaçak yaşayan Cem Uzana oy ver diyor. İktidarda Cem Uzana buyur göreve geç diyecek ? Mesele aday değil ki halk bu tutuklamalara adaletsizliğe tepki gösteriyor yarın seçim sandığı olacağı ne malum diyor ? bu hala Ekrem de Ekrem diye takmış. Bu kafaya bir şey anlatamazssin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X