Ekrem İmamoğlu başkan olmak zorunda mı? Diyorlar ki başkasını başkan seçtiririz sonra Ekrem'e devreder falan, bu Ekrem 4 yıllık üniversitelerin cumhurbaşkanlığı bölümünden mi mezun da bu kadar önemli onun başkan olması? Çok istiyorlarsa Ekrem disardan yazıp versin seçilen başkana, secilen baskan da uygulasın kararları. Ekrem'in doğrudan başkan olmasına ne gerek var o zaman? Sahi ya bu Ekrem'in 85 milyon insanımızdan farkı ne ki, liyakatı ne ki başkanlığı hak ediyormuş? Nobel mi kazandı? İngilizce, Rusça, İspanyolca mı biliyor? Bilim insanı mı? Ziraatçi mi? Hukukçu mu? Önemli dünya liderlerinin yakın arkadaşı da ülkemize torpil mi yaptıracak? Hangi liyakatindan dolayi ben bir Turk Vatandasi olarak Ekrem'i baskan yapmaliyim acaba? Bana kalirsa Muharrem Ince baskan olsun da genclerin onunu acsin, egitimi iyilestirsin, doktora ogrencileri gondersin yurtdisina, ilim irfana onem versin, tarima onem versin. Adaleti duzeltsin. Ekrem olmazsa bunlar olmuyor mu acaba? Faso fiso, 2 hafta sonra unutulup gidecek birine cok anlam yuklemissiniz dostlarim. Ekrem'in su saydigim ozelliklerinden sadece birine sahip oldugunu gosterebilir misiniz? Eger gosteremiyorsaniz o zaman yeni adaylari konusalim lutfen... ARTIK LİYAKATSIZ BAŞKAN İS-TE-Mİ-YO-RUZ! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 25 Nisan 2025; 15:57:16 > |
Ekrem İmamoğlu başkan olmak zorunda mı?

-
-
O kibirle ondan silivriye başkan olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben 24 yıllık yönetimin değişmesi için tuvalet terliğine bile oy verebilecek seviyeye gelen insanlara sesleniyorum. Terliklerden biri devre dışı kaldı diye neden biz ağıt yakıyoruz? Başka bir terlik bulun. Bir ülkenin kaderi tek bir adama bağlı olamaz!
Liyakatsız cumhurbaşkanı İS-TE-Mİ-YO-RUZ!
Liyakatı olan bir aday bulmak zor geliyorsa alın ben size önereyim 2 kişi.
CEM UZAN VE MUHARREM İNCE
Gerisi haydi yallah!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 24 Nisan 2025; 22:24:30 >
-
-
Kim olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarda 2 resim attım hocam, birinden birini seçin kapansın bu mesele :)
-
Onlar da tutuklanınca ne olacak, başka bir aday mı bulacağız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman Cem Uzan'a ver oyunu hocam, adamı Fransa'da tutuklayamazlar. Seçilince gelir girer Türkiye'ye, bu kadar basit.
Valla kaybettiğimiz 24 yılı sadece 4 yılda geri kazandırır Cem Uzan.
Misal, fiber optik ağlarla uğraşmaz 5G yi sınırsız yapar 250 GB kotalı, kota aşımında hız 5 mbps'a düşer. Aylık 199 lira hadi buyur.
Cem Uzan atağa kaldırır ülkeyi. Muharrem'i de yardımcısı yapın, o da siyasetin uzmanı zaten. Ülkecek kalkınırız.
Ekrem'le falan bu işler O-LA-MAZ! Bıktık liyakatsız adamlardan!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 24 Nisan 2025; 22:30:20 > -
İmamoğlu başkan olsaydı dolar 38 lira, çeyrek altın 7000 lira olabilirdi.
O yüzden ekonomiden anlayan birinin başkan olması önemli.
Yoo değil.
Senim bunu değil,
"koca belediye başkanını
Haaalen kanıtlı bir suç bulamadığınız halde
Neden 1 aydır cezaevinde tutuyorsunuz?!"
Diye sorgulaman gerekiyor!
Eko er yada geç bu ülkeye başkan olacak.
rte 23 yıldır ülkeyi yönetiyor.
rte illa cumhurbaşkanı olmak zorunda mıydı? kendisi emrediyor cumhurbaşkanı Abdullah Gül onu yapıyordu.
aynı şeyi rte için sordun mu?
Nobel mi kazandı?
İngilizce, Rusça, İspanyolca mı biliyor?
Bilim insanı mı?
Ziraatçi mi?
Hukukçu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 24 Nisan 2025; 23:50:17 > -
Gerçekler önemli değil önemli olan halktaki imajdır. İmamoğlu= rahat sosyal hayat , yobazlık yok, Avrupa ile entegre bir ülke , sosyal demokrat bir aday vs . Kimse İmamoğlu gelecek ülke uçuşa geçecek diye bir beklentisi yok
Şahsen İmamoğlu'nun RTE'nin hafif laik versiyonu olduğunu pek çok kez yazdım . Ve daha iyi adayların çıkmasını için ilk turda başka adaylara imza atıp oy da vereceğim . Fakat RTE 2.tura kalırsa Öcalan veya traseksüel aday dışında kim olursa ona oy vereceğimi de pekcok kez yazdım. RTE ile Öcalan veya Bülent Ersoy kalırsa işte o zaman vaatlere bakarım benim için zor bir seçim olacaktır böyle bir durumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 25 Nisan 2025; 1:24:0 >
Bana hizmet icin sectigim bir adamin pesine ben mi dusmeliyim? Yoneticilerimizi neden kral yapip tapmak zorundayiz acaba?
Ekrem olmuyorsa baskasina yetkiyi veririm, banane arkadasim? Kilimi kipirdatsam ne olacak? Ben Ekrem'e degil, Ekrem'in bana hizmet etmesi lazimdi.
AKP'liler de CHP'lilerde ayni gercekten. Sectikleri adama kral gibi davraniyorlar.
30 tane avukati yok mu? Onlar ugrassin, benim 5 dakikam Ekrem'den de CHP'den de degerlidir. Ne zaman krallik kurmaktan vazgececeksiniz secmen olarak?
Sectigimiz adaylar hepi topu bizim memurumuz. Gereginden fazla anlam yukleyip de krallastirmayin lutfen.
-
Bravo, o zaman RTE 2.0 i mi baskan olacak?
Liyakatsiz baskan IS-TE-MI-YO-RUZ!
Iste o kadar!
Mesela ben de 3 universite diploması var. 2 tanesini iptal etsinler, 3. diplomamla yine başkan olurum. Ekrem'den 20 kat da iyi yaparım.
Geçin artık liyakatsız adamlara kral gibi davranmayı!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 25 Nisan 2025; 1:28:47 > -
Git RTE in görevine soyun onun da yok diploması zaten .. gerci nobel ekonomi nobel bariş vereceklerdi ama gel dış minnaklar ve oyunları..belki nobel edebiyat fizik kimya hepsini sil süpür de yapabilirdi HSYK rektör vali vs hepsini o atıyor nobel komitesini atama yetkisini maalesef kendisine veremedik sonuçta , suç bizde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 25 Nisan 2025; 2:2:41 >
Sayın seçmenler, farkına yavaş yavaş varacaksınız işte böyle. RTE de liyakatsız diye Ekrem neden başkan olmasın diyorsunuz. Biriniz de artık çıkıp deyin ki ya neden hep liyakatsız adamları seçip başa getirip sonra da vay anaam yandık diyoruz?
LİYAKATSIZ BAŞKAN İS-TE-Mİ-YO-RUZ!
Bir 25 yıl daha kaybedecek zamanımız yok!
Mevcut başkanı beğenmiyorsan yerine liyakatlı birini seçeceksin arkadaşım, Ekrem'i değil! Yanlış yapmaktan bıkmadınız mı?
Bir köyde 10 tane çocuğu kuduz köpek ısırsa köydeki doktorun hemen aşı yapması lazım çocuklara. Sen seçimi çocuklara bırakırsan çocuklar aşıdan kendilerini kaçıran cahil birini seçer. Sonuçta da 10 çocuk da ölür.
İşte halkın yaptığı tam olarak budur!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 25 Nisan 2025; 2:19:11 > -
Ne yani İmamoğlu seçime girdiğinde oy vermeyecek misin? Eğer vermem diyorsan konu trol konusu der geçerim. İmamoğlunun gösterdiği cesareti gösterebilen başka birisi var mı bence yok ve de olmayacak. Diplomasız değil diploması zorla alınmış diyeceksin ayrıca.
-
İmamoğlu ancak Binali Yıldırım ile kıyaslanabilir. Erdoğan İmamoğluna 5 gömlek büyük gelir. Çıksın parti kursun, o parti ile en az 20%'lik bir oy aldıktan sonra anca kıyaslanır. Mevcut hali, CHP'nin yakaladığı (AKP'nin hatalarından kaynaklanan) rüzgarı arkasına alıp belediye başkanlığı seçimlerini kazanmış düşük profilli bir siyasetci. Kariyer yok, ingilizce desen lise ingilizcesinden biraz hallice, hitabet desen Binali yıldırım düzeyinde. Birde öyle bir kibir var ki adamda sanırsın CHP'yi kuran kendisi.
Allah kimseyi İmamoğlu'na oy verecek duruma getirmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman01 -- 25 Nisan 2025; 3:25:33 > -
Sifir liyakat adamlara oy moy yok kardesim. Dersimli Kemal'le de denediniz, ona da oy vermedik. Onumuze liyakatli, adam gibi adam getirin de verelim. Laz muteahhide ne oy verecem!
-
Daha seçmedin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Eko er yada geç bu ülkeye başkan olacak. rte 23 yıldır ülkeyi yönetiyor. rte illa cumhurbaşkanı olmak zorunda mıydı? kendisi emrediyor cumhurbaşkanı Abdullah Gül onu yapıyordu. aynı şeyi rte için sordun mu? Nobel mi kazandı? İngilizce, Rusça, İspanyolca mı biliyor? Bilim insanı mı? Ziraatçi mi? Hukukçu mu? |
Onlar da tutuklanınca ne olacak, başka bir aday mı bulacağız
|
O kibirle ondan silivriye başkan olabilir
|
Valla ben 24 yıllık yönetimin değişmesi için tuvalet terliğine bile oy verebilecek seviyeye gelen insanlara sesleniyorum. Terliklerden biri devre dışı kaldı diye neden biz ağıt yakıyoruz? Başka bir terlik bulun. Bir ülkenin kaderi tek bir adama bağlı olamaz! Liyakatsız cumhurbaşkanı İS-TE-Mİ-YO-RUZ! Liyakatı olan bir aday bulmak zor geliyorsa alın ben size önereyim 2 kişi. CEM UZAN VE MUHARREM İNCE ![]() ![]() Gerisi haydi yallah! |
Bu arkadaş amerikaya gidip birde ordan buradaki durumlar için mi konuşuyor ?
Yaşamadığı bir ülke için yorum yapmak pekte kendisine düşmez Cennet vatanı dururken ne işi var elin gevur memleketinde ![]() |
İmamoğlu başkan olsaydı dolar 38 lira, çeyrek altın 7000 lira olabilirdi.
O yüzden ekonomiden anlayan birinin başkan olması önemli. |
Siz kimsiniz? Biz derken kimi kast ediyorsun. AKP trollugu yapıyorsun sanırım.
Kazanacak aday belliydi. AKP nin İBB darbesi ile artık kesinlesti. Sizi korkutan da bu sanırım. Tayyip E. 13 gün yattı diye yıllarca mağduriyet edebiyatı yaptınız. |
2003 ve sonrasında doların stabil kalması akp nin bir başarısı değil. O yıllarda para bolluğu ülkelere bir para akışı vardı. Akp de bu nimetten faydalandı sadece. Bunu başka bir iktidar olsa belki de çok daha iyi kullanabilirdi. |
Benzer içerikler
- belden aşağı mesajlar
- 4 katlı 8 daireli bina maliyeti
- kaçak elektrik cezası ödenmezse ne olur
- gerçek ihtiyaç sahipleri nasıl bulunur
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- tüvtürk kime satıldı
- yüzde 40 yerli araçlar
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
- skoda elroq
- yurt dışı telefon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X