Çavuş
Tarihinde Katıldı

Toplam: 315 (Bu ay: 10)

2 gün 6 s. 45 dk. kaldı
Türkiye'de televizyonda haber izlemek?...
Abi orman yangınları ne durumda bir bakayım dedim 40 yılda bir TV açtım her kanalda AKP propagandası eğer AKP propagandası yoksa Cehape şöyle Cehape böyle yayınları
12 şehit vermişiz TV aç isminin sonu Türk ile biten 2 sözde haber kanalı pkk silah bıraktı pkk bitti propagası yapıyor
Bir ülkede bu kadar satılık insan varsa o ülke hiç bir zaman düze çıkamaz , bir ülkede bu kadar satılık insan 3 kuruş para uğruna kendi vatanına ihanet ediyor ise öyle yada böyle dolaylı yoldan o ülke düze çıkamaz
Yasir Metin Akpınar var bak çok uzakta arama Forum donanım haber editörü yazıyor sabah akşam uçtuk kaçtık füze yabdı onu yabdı haberi yapıyor mesela heryerde var bunlar
Emekli olunca Kazakistan Özbekistan gitmek
İzliyorum gezenlerin videolarını içime huzur doluyor ya herkes işinde gücünde etraf tertemiz çok zengin değiller ama huzur var sanki meyve sebze süt peynir taptaze
Ben gitmeyi geçmeyi düşünüyorum böyle bir orta asya Türk ülkesine , Türkiye'de kendi vatandaşını 55 bin TL maaş için joplayan polisleri kendi halkını adaletsiz içeri atan hakimi savcıyı yöneticiyi gördükçe iyice nefret ediyorum yaşadığım yerden artık
Her gün bir kaos her gün bir gündem yeter arkadaş herkesin bir sabrı var dimi? İnsan kendi polisinden nefret eder mi abi? Onu da yaptırdılar ki anne tarafım komple rütbeli eski polis müdürü vs iyi ki olmamışım ben çünkü arıza çıkarırdım o yalaka müdürler kendi öğrencime çocuğuma saldırtacak biber gazı sıktıracak ha?
Türkiye'de güvenilen kurum kalmadı
Yapılan detaylı ankette vatandaşa en güvendiğiniz devlet kurumu nedir sorusu soruldu
Durumlar çok vahim ve Türkiye iyice çıkmaza gidiyor
%40 hiç birine güvenmiyorum derken
%28 Türk silahlı kuvvetleri birinci oldu
%6 ile emniyet müdürlüğü gelirken
%8 Cumhurbaşkanlığı
%1.6 diyanet
%13 Milli istihbarat teşkilatı geldi
%1.6 yargı
%0.8 medya
%2 YSK
Akp kalesi Bayburt'ta son anket
Bayburt'ta AKP oyları %90 dan %65 düşmüş durumda son ankette vatandaş artık bıçak kemiğe dayandı diyor gibi
G.Antep'te çocuğun kalbini söktüler
Edit : Bu arada bunu yapanların uyruklarını öğrenen varsa öğrenmek istiyorum , böyle bir şiddeti savaş görmüş yada IŞİD militanı gibi tiplerin yapacağını düşünüyorum malesef
22 yılda her daim stres her daim ayrıştırma her daim ekonomik kriz ve Adaletin Mahkemelerin Yargının siyasetin eline geçmesi ile sanırım artık Türkiye'de akıl almaz olaylar yaşanıyor
Antep'te bir grup küfür ettikleri 17 yaşındaki gencin kalbini Rambo bıçağı ile yerinden söktü
Evet hapishanelerde Muhalif gazeteciler İstanbul büyükşehir belediye başkanları ve ana yasal hak protesto yapan genç öğrenciler yatıyor
İktidarın tek bir amacı var karşıma beni yenecek kimse çıkmasın gerisi önemli değil
Gencin babasına destek olalım
İran'ı bu kadar çok seviyordunuz madem?
Neden Suriye'de devirdiniz?
Bizim millet yada sosyal medya da 2 gram akıl yok diyesi geliyor insanın , daha düne kadar İran Suriye'de güçlüydü hatta Esad en büyük koruyucusu destekçisiydi
Sosyal medya ya bakıyorsunuz beline kuvvet İran hadi attığın tutsun İran yav sanane İsrail İran Savaşı'ndan?
Zaten bölgede ki Sünni ve Şii tarafları yıllardır husumet içindeydi İran bölgede ne kadar Şii varsa örgütledi savaştırdı isyan çıkarttırdı vs şimdi İran'ın Ortadoğu'da kendi kabuğuna çekilmesi ya da çektirilmesi çok mu kötü?
Birde sıra İran'dan sonra bize gelecek diyen genelde AKP'li siyasal İslamcı tayfanın paniği çok komik sonra da Atatürk şöyle boyle diyorlar demek ki bu korku ile yarın savaş çıksa ilk topuklayacaklar belli yine sırtına kufeyi alacak bu ülkenin laik cumhuriyetin Atatürkçü çocukları herhalde öyle görünüyor
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Turizmi bitiren kekolar dışarıda öğrenciler içeride
Öyle bir ülke düşünün Türkiyesi için sokağa dökülen siyasete alet olmuş yargı ve adaleti anayasal hak protesto ederken içeri atılıp bayramda ailelerine gösterilmeyip terörist muamelesi yapılan
Ama başka yerde turizmi bitiren , Türkleri yabancılara bu şekilde gösteren bu kekolar ve işletmeler hayatına devam etsin
Yeni Türkiye mi bu? Yarin savaş çıksa o içeri attığınız öğrenciler mi savaşa koşarak gidecek bunlar mı?
İran neden tutuyorsunuz ki?
Molla İslami rejimi İran'ı bitirdi spor sanat ilim bilimde çok geriye götürdü İran'ı
İran'da istenmiyor Molla İslam rejimi ama devrim muhafızları diye bir oluşum kurmuşlar İran'ın en güzel sehirlerinde çok yüksek maaşlar ile krallar gibi yaşıyorlar İran halkı sefalet çekerken
İsrail ne yaptı? 78 tane İran devrim muhafızları üst düzeyini öldürdü nerede oturduğunu geç uyuduğu saati bile bilerek
Bence İsrail İran'ın devrim muhafızları ve Molla rejimini bitirerek İran halkına büyük iyilik yapacak ve İran halkını özgür bırakacak
Ayrıca İran nükleer bombaya sahip olduğunda sinir komşusu Türkiye? Neden İran'da nükleer bomba olsun ben istemem şahsen çünkü bu Molla rejimi Afgan Taliban rejimi gibi ne yapacakları belli olmaz
Ayrıca İsrail'in bu yaptıklarından Türkiye ders çıkarıyor mu acaba? Yoksa Türkiye'nin de her kurumu İran gibi liyakatsız mi kaynıyor?
Yarın belli mi olur İsrail böyle bir operasyon Türkiye için yaparsa Türkiye ne karşılık verir?
Forum Donanım haber editörü Yasir Metin Akpınar bile her gün haber diye paylaşıyor Türkiye onu yaptı bunu da yaptı vs İran'da da var aynı propaganda senelerdir ama gördük işte
İsrail İran'ın içine girmiş drone götürmüş komuta merkezini kurmuş üst düzey komutan vs hepsinin evini yatağını uyuduğu saati tespit etmiş ve operasyon yapmış helal olsun öyle nokta operasyonu vs değil 200 tanede uçak kullanmış İran'ın haberi olmamış
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 421
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 46.192 (Bu ay: 5.974)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 954 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic