Hocalar dua okumasa deprem çok yüksek olurdu
Bizim millet ve yancısı azerilerde katılmış böyle söyleyip duruyorlar
Bende soruyorum Japonya'da 7-8 şiddetinde deprem olurken evlerinde kitap okuyor yemek yiyor Japonlar bunların hocaları Müslüman da değil ne okuyorlar acaba bizde öğrenip okuyalım?
Allah Japonları daha mı fazla koruyor hemde Müslüman değillerken o zaman bizde enkaz altında günlerce kalıp ölünce cennete mi gideceğiz? Japonlar gitmeyecek o zaman dimi?
Yada evleri daha da kötü beton ve daha az demir ile deprem yönetmeliğine uygun ucuza yapıp hocalara okutup üfletsek daha iyi olmaz mı? Hem ucuz hemde depreme karşı dayanıklı evimiz olur?
Birde 6 şiddetinde ki depremin şiddeti 56 milyon ton TNT eşdeğer ise 7 şiddeti 1 millyar 800 milyon ton TNT eşdeğer bu böyle katlanarak gider
Edit : şimdi Cübbeli Ahmet hoca videosunu izledim normalde 7-8-9 olacak iken bizlerin duaları ile düşük oldu demiş hiç şaşmıyor
Şu Deprem Analiz Programını TV'de izlemeyemediz
TRT dahil hiç bir kanalda şu programı izleyemediniz korkunç değil mi? Yandaş olmazsanız ülkede ne olursa olsun önemli değil
Ayrıca Zaviye ve 2000 yılında keşfettik dediği bu marmara fayını Celal hoca ile birlikte Fransız araştırma gemisi ile buluyorlar , her fırsatta sövdüğümüz Avrupalı bedava yardım etmişte bulunmuş 2000 lerde bu fay

TOGG ÖTV siz fiyat listesi hahaha
72 saatte İsrail Tel Aviv gireriz
72 saatte İstanbul'dan Hatay'a gidemedin depremde , Yunan Ege'de adalara el koydu üstüne asker koydu sesin çıkmadı , 1.5 senede öldürmedik Gazze li kalmadı izledin
Anadolu'daki kahvelerde ki dayılar hala bunlara inanıyor gaza geliyor ise durumumuz vahim
Savaş ekonomi ile olur elinde ne var? Kasanda dolar var mı yok Damat Nebati saolsun neyle yapacan savaşı?
3 kuruş maaştan alınan vergiler
Asgari ücret diye birşey kalmadı artık 22 bin TL olan para ile kira ödeyemiyorsunuz bırak geçinmeyi
Hadi patronlar da elini cebine atıyor size aylık 40-45 bin TL maaş ödüyor
E kardeşim vergi dilimi 158 bin TL den başlıyor %15 kesintiye?
40.000 TL alsan 4. ayda başlıyor 6000 TL kesintiye
Seçimi kazanmak için EYT verdin millete maaşlarını ikramiyelerini vermek için yine vatandaşı soyuyorlar bu nasıl vergi kesmektir?
Yakında tüm maaşı vergiye vereceğiz herhalde bilerek düzenleme yapılmıyor
Bu video gerçek olacak sorsan bunu kabul eden çok insan çıkacaktır artık

Oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu gözaltısı :)
Rise Of Ottoman dizinde Fatih Sultan Mehmet'i oynayan oyuncu
Boykot yazan tweeti paylaşıp sonuna gülücük koyduğu için gece 01:30 suları evinde kıskıvrak yakalandı , çünkü sabaha çağırsak ifade vermesi için kaçardı bu o yüzden güzel bir şafak operasyonu yapıldı
Hakim karşısına sabah çıkacağı için geceyi nezarette geçirdi herhalde tabii kolluk kuvveti nöbet değişimi adliyeye sevk vs derken en erken sabah 10-11 suları aç uykusuz hakim karşısına çıkmıştır içeri atamadık her gün gelip imza atacak ama başına gelenler herkese ibret olmuştur diye umuyoruz :)
Unutmadan yarın bağımsız hak hukuk adalet size kardeşinize anneninize babanıza hatta sizede lazım olabilir
Şu muameleyi 68 tane yaralama gasp tecavüz suçu işlemiş adamlara yapmazsınız hatta direk savcı kararı ile serbest bırakırsınız değil mi?

İBB çalışanı Buğra GÖKÇE içeri atılma hikayesi
Evet İBB görevli Buğra GÖKÇE şuan hapiste tutuluyor işin en ilginç yanı gözaltı sonrası zaten
Neden mi?
Buğra GÖKÇE evi belli ama nişanlısının evi polis tarafından basılıyor ve çilingir ile açılıyor halbuki evi adresi belli neyse bunun üzerine kendisi ifade vermeye gidiyor Buğra GÖKÇE ve kendisi gittiği halde kaçma şüphesi ile tutuluyorlar
Daha sonra gözaltında sorulan sorular 100 yakın fotoğraf gösterilip tanıyor musun diyorlar sonra firma isimleri soruluyor onlarıda tanımıyorum diyor sonra 7 tane eylem soruluyor zaten başka şehirlerde olan ve ben bu eylemlerde zaten İstanbul'da İzmir'deyim diyor HTS kayıtları var diyor sonra HTS kayıtlarındaki isimler kim diyorlar gayet normal İBB çalışanları ve Ekrem başkan diyor zaten ben bu adamlar ile çalışıyorum diyor gayet normal neden görüşmeyeyim
Sonra neden tutuklanıyor biliyor musunuz? Suç örgütüne üye olmak ve rüşvet almaktan tutuklanıyor
Peki neden bu tutuklama talebi ile ilgili 1 tek soru sorulmuyor?
Yandaş medya da sürekli öyleymiş acayip para götürmüş gibi sürekli müşlü mişli dedikodu kelimeleri ile yapılan propaganda ne demeli? Aslı astarı olmayan ama cahil ve fanatiklik seviyesinde bağlı insanların beynini yıkamak mi olay yoksa çamur at izi kalsın mi?
Ayrıca Gece 01:30 sabah 05:00 gibi saatlerde yapılan polis baskınları ile ne hedefleniyor? Yıldırma mı? Gözdağı mı? Bu insanları karakola çağırdanız gelmeyecek mi?
Silinsin
Silinsin
Jameson JS-60 anfiye gerek var mı
Arkadaşlar merhaba teybim For x 4x60w
Jameson JS-60 oval 4 adet hoparlör alıp arka pandizot koymayı düşünüyorum 3 yollu sanırım bunlar her ihtiyacı veriyor gibi anfiye gerek yok herhalde değil mi?
Amaç sadece müzik çalsın , öyle pro olsun mahallede benimle dinlesin vs derdi yok işimi görür mü bu şekilde?
Onde torpido da 2 ve arka teker üzerinde 2 tane 10 cm hoparlör yuvalarım boşta kalıyor sonra oralara ne koyabilirim? Mesela önlere 2 adet tweeter arkaya 2 tane 10cm midrange koysam yine anfi gerekir mi yoksa olmasa da olur mu
AKP'li milli eğitim bakanı itirafı
Adam kendini itiraf etmiş resmen :)
Kimse sen gibi yaşamaya senin gibi düşünmeye senin gibi giyinmeye mecbur değil
Cadılar bayramı yasaklamaz isen kimse senin ramazan etkinliğini küçük çocuklara empoze etmek istediğin şeyleri sorgulamaz sorgulayamaz
https://x.com/politizasyon/status/1896257546106834963
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 296
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28.903 (Bu ay: 3.783)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 590 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic