Er
Tarihinde Katıldı
Toplam: 64 (Bu ay: 6)
5 gün 23 s. 36 dk. kaldı
Ordusuna düşman bir siyasi parti
yıllardır kılıç çekip "Atatürk'ün askerleriyiz" diye yemin eden teğmenleri ordudan atmak istiyor
Askere Atatürk'e o kadar kin dolu ki geleneksel her yıl yaptıkları kılıç çekip yemin etme ritüelini bile kendi üzerine alıp "siz kime kılıç çekiyorsunuz" diyor bunu ya Erdoğan diyor yada danışmanları dedirtiyor
Bu genç askerler ordunun en iyileri birincilikle bitirmişler
Bahaneler hazır ordu içinde yapılanma yada darbeci bunlar vs
Bu çocukların başını yakmaya kim cesaret eder? Halkın kayıtsız şartsız kendisine oy vereceğini biliyorlar herhalde yoksa bu işlere girmeye ordunun en güzide genc subaylarına böyle muameleyi hangi devirde görürsünüz?
Nasıl geçiniyorsunuz?
Ev sahibi %60 zam ile kapıyı açtı dün telde
Verdiğim kira 15 bin TL tek yaşıyorum aldığım maaş 30 bin TL ortalama asgari ücretin nerede ise 2 katı ama bu hayatta boş yaşıyorum gibi hislere kapılıyorum artık
Çalışan kadın için evlensen düğün yapmak evi yeniden dizmek sonrası çocuk vs ayrı dert
Ciddi ciddi çekme karavan alıp onda yaşamayı düşünüyorum artık
Anadan babadan miras kalmış ev sahibi olmuş 5 IQ lar damlar birazdan iktidar partisini savunmaya , anadan babadan miras kalmayan hayata yeni başlamış bir insan ev tutup tek başına yaşayamıyor bunun ötesi yok
Eskiden derlerdi ki ev kirası kazancının üçte biri olmalı ki benim abim asgari ücret 1000 TL alırken kiralar 250 TL idi biliyorum İstanbul'un göbeğinde
Siz nasıl geçiniyorsunuz ben ciddi merak ediyorum? Evi olanlar hariç
Mustafa Varank vatandaşa müthiş akıl
Yine Tuzu kuru bir AKP'li , Et yiyemiyorsanız bütün koyun kesin diyenden tutun geçinemiyorsanız esnaf olun diyor , bir lastik tamirinden 2000 TL isteyin , 15 dakika 3 kablo bağlayıp 500 TL alın , 30 dak musluk değiştirip 1000 TL alın , 15 TL mal ettiğin Dubai çikolatasını 250 TL satın diyor :)
İyide ülkede herkes ticaret yapar , eli tornavida tutan herkes usta olursa herkes birbirini düdükler daha büyük kaos olmaz mı?
Aslında doğru söylemiş bu enflasyonda bu ekonomide sabit maaşlı yada emekli olmayın diyor
Arap ülkeleri neden İsrail birşey demiyor?
Bir sürü tuvalet musluğu altından zengin lafı sözü geçen Arap ülkesi var ve Arap Yarımadası işlenen bu katliama ses çıkarmıyor?
Çünkü İran'ın bölgeden defolup gitmesi onlarında işine geliyor hem Şii olduğu hemde İran olduğu için
Trump gelmesi ile İsrail önünde engel kalmadı Hizbullah'ın da içinden geçerler ve bölgede İran etkisi sıfıra iner ki İran rejimi içinde kötü bir durum
Bizim millet olaylara hep at gözlüğü ile bakıp sürekli birşeye taraf olmak istediği için kendini yırtıyor bu kadar ve Büyük resmi görmek ile kafayı bozmuş Türkiye vatandaşı gerçekleri bile göremiyor aslında çünkü Afrika kabilesi gibi cahilin cahiliyiz
Kürt sorunu tabiki yok
Bitlis'e git Bingöl'e git sokaktaki bu konuları aç söyle konuş , vatandaş ne diyecek biliyor musunuz gidin işinize bırakın da yaşayalım
İsrail Türkiye'ye saldıracak abüüü
7 yaşında çocuk sor o bile nasıl der :) , 4 milyonluk İsrail koskoca Türkiye Cumhuriyetine saldıracak ha?
İktidar partisi özellikle MHP'nin 2. çözüm süreci aponun meclise çağrılması terör örgütü ile yine müzakere yapılmak istenmesi mi tüm bunların?
pkk KCK açıklamaları televizyonlarda konuşuluyor açıklanıyor lan 2 ay önce şunları yapsan kapına 50 tane özel harekat gelir sis bombalari ile evine girerlerdi :)
vatandaş ise hala chpkk yazıp duruyor facebook gibi sosyal medyalarda hala
Ben bizim ülkenin en az yarısının ciddi zihinsel engel yada psikolojik problemleri olduğuna inanıyorum normal bir ülkede şu iktidar ve hatta ana muhalefet %5 oy alamaz bence
Akp seçmeni böyle istedi
Her hafta binlerce ne olduğu belirsiz mülteci aldılar Türkiye'ye içinde ne düşüncelere sahip insanlar olduğu belirsiz ve hala Lübnan'lıda gelsin diyorlar Gazze lide vs
Ortadoğu pakistan afgan ne kadar terör görmüş savaş görmüş Türk kültürüne yabancı eğitimsiz vardı doldurdular Türkiye'ye
Akp seçmeni böyle istedi , insan 1 kez hata yapar kandırılır 2 kez yanlış yapar 21-22 sene yapmaz demek ki AKP seçmeni ve Türkiye böyle istedi bende oturdum izliyorum artık
Türkiye olmuş Kolombiya carteller
Evet Türkiye'de yasama yürütme yargı emniyet ve merkez bankası bağımsızlığını yitirince yerli ve yabancı yatırımcı ülkeden adeta kaçtı
İktidarı aldıklarında 1.5 TL bile olmayan döviz 35 TL geldi
Türkiye'de 60-70 milyar dolar kara para dönmeye başladı , ev alana vatandaşlıkta verilince çevremizde ne kadar mafya varsa kara parasi ile Türkiye'ye doldu , Avrupa yakası İstanbul'da her hafta silahlı çatışmalar AVM lerde olmaya başladı muhafazakar iktidar bunlara döviz için göz mü yumuyor?
Feto 10-15 sene önce ölseydi?
Herhalde heykelini dikerler , sakalını yeleğini ziyarete açarlardı?
Zamanında emniyete , sağlık sistemine , askerin içine hatta eğitim sistemine sırf vesayet var diye sızan bu Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı örgüte hangi iktidar partisi göz yumdu övgüler yağdırdı ve beraber yürüdüler?
Almanya başkanı neden Türkiye'ye geldi?
Lübnan Gazze savaşları hatta İran'da dahil olabilir
Almanya başkanı Türkiye'ye geldi 3-5 kuruş Euro teklifi ile olası çıkacak mülteci ve göç dalgasını Türkiye'ye yıktı gitti herhalde
Vatan toprağı satılmaz diyorduk ama Avrupa eurosu karşılığı mülteci almakta vatan toprağı satmak değil mi?
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 125
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.349 (Bu ay: 5.697)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 262 (Bu hafta: 14)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic