Şimdi Ara

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) (2175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü, 4 Mobil
5 sn
67.043
Cevap
78
Favori
1.284.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: El Mukteda

4 gün için de 10 milyon dolarım hazır olsun

BU YIL ARALIK AYINDA 5 CTS, 5 PAZ, 5 PTS.i var.
    Bu 824 yılda bir oluyormuş.
    Çinliler buna para torbası derlermiş.
    Tüm dostlarına ve hatta düşmanlarına da gönderirsen 4 gün içinde paraya kavuşurmuşsun!
    Feng Shui'ye göre göndermezsen fakir kalırmışsın!
    İster inan ister inanma, gönder gitsin 

Dec-12
    Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    31 1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30

MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1

• 72.70 TL'ye GTX 670 DCU II almak isteyen çöksün Teknobiyotik'in her zaman ki yanlış fiyat girişimleri

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/asus-gtx670-directcu-ii-2gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti-gtx670-dc2-2gd5.html

• quote:

Orijinalden alıntı: zhee

72.70 TL'ye GTX 670 DCU II almak isteyen çöksün Teknobiyotik'in her zaman ki yanlış fiyat girişimleri

http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/asus-gtx670-directcu-ii-2gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti-gtx670-dc2-2gd5.html

1000 adet var.

Origin ID: El_Mukteda

• gönderirlermi pekii?

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

gönderirlermi pekii?

eksen gibi bir firma yalnızca kdv eklemeyi unuttuğu fiyattan göndermiyorsa, (tüketicinin yasal hakkı olan) iade işlemlerinde %20'ye kadar kesinti yapan TB mi %90 indirimli fiyattan gönderecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Mukteda -- 4 Aralık 2012; 18:56:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

gönderirlermi pekii?

Gönderiyolarsa 10000inide ben alırım ortak çıkmasın dayım hapisden yeni çıktı söliyim de

KArttan 2 adet seçmeye çalışıyorum ama sürekli 10000 adet çıkıyor ve 10'dan fazla alınamaz diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 4 Aralık 2012; 19:05:01 >

alınmıyor dostlar, bence gündemde kalma çabaları bunlar, vatanın %25'leri ellerini ayaklarına doladı tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

@che guvara demirden korksak trene binmezdik.

alınmıyor dostlar, bence gündemde kalma çabaları bunlar, vatanın %25'leri ellerini ayaklarına doladı tabi.

O değilde vatana psusuz haf 912 plus gelmiş yüzzde 25 indirimle 190 tl duyrulur

Orijinalden alıntı: B.M.W

Arkadaşlar nasıl olmuş, diğer parçalar elime geçtikçe ekleyeceğim.

biraz açılı rakor kullansan daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

biraz açılı rakor kullansan daha iyi olur

fan dan dolayı kullanamıyorum.

• quote:

Doğru söylemek gerekirse çirkin olmuş

Orijinalden alıntı: y.C.g

quote:

Doğru söylemek gerekirse çirkin olmuş

evet biraz estetikden yoksun olmuş ama yapacak bir şey yok 6,3 lük radyatör içeriye sığmıyor.

Orijinalden alıntı: Mckhan

quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

iki kilo lop et candır can

3 gün daha yemek yemezsin artık..

3saat desen şuna

Yani c.ts galata nın altında kivahan diye biyere gittik 2 kişi 260 lira hesap geldi zaten kendimden cıktığımı o zaman anladım ben

Başkan çüşşşşşş
    Sen bu kadar yersen bizim büyük başkanı batırırsın

260tl hesap gelse daha çocuğum olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

beyler selamlar . 2 gün önce sonicman arkaşımızın önerisiyle nvidia kullanıcısıyken gidip msi 7850 o.c ekran kartı aldım . işlemcim pek dandik olan amd phenom x4. oyunlarda ki fps değeri 60 flan . ancak dün Gta 4 ü bitürlü stabil oynayamadım sürekli ekran siyah oldu dondu kaldı sonra mavi ekran . işlemci darboğaz yapıyor sandım ama bu sorun piyasadaki 78xx ekran kartlarının %50snde varmış . bugn tekrar denedim 3 saat hertürlü oyunu oynadım sorun yok kapanmadı . youtube da flan bir çok sorun var çizgi çıkması ekran dalgalanması screen crash diye aratınca biton video çıkıyor . bu forumda da yine bir konuda tartışma var herkes feryad figan başına gelen varmı çözümü yok sanırım donanımsal diyorlar ...

Sapphire 7850 OC kullanıyorum ve çokşükür hiç sorun yaşamadım.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• Arkadaşlar ekran kartı (7850 OC) boşta 27, işlemci (FX 8120) ise 17 derece. Yükte ise ikisi de 48'i geçmedi.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • quote:

Ters olmuş 45 derecelik açılı rakor ucuna elindekileri takarsan istediğin gibi monte edersin. Ayrıca görüntüyü düzeltebilmek için rad holder lazım:
    http://www.ekwb.com/shop/radiators-fans-accessories/radiators-accessories.html

Rad holder'ı kasaya takıp rad ve holder arasına fanı takarsan istediğin yer açılır + o fanın üstündeki metal nihaleyi de çıkar, haybeye direnc yaratıyor zaten tek fan kullanmışsın

Hortum yeterince eğilip bükülmüyor dersen şu yöntemle istediğin şekli verirsin ama biraz pratik ister:
    Sıcak-soğuk su şok methodu diyelim, istediğin şekli alacak şekilde bir aparat yapıp, hortuma geçirip önce kaynar suya sonra buz gibi suya sırayla daldırıp çıkarıyorsun.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?239246-How-to-Bend-Form-Tubing-for-Your-Setups

-Cenk, not al kardeşim sana da lazım bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 4 Aralık 2012; 21:34:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

quote:

Ters olmuş 45 derecelik açılı rakor ucuna elindekileri takarsan istediğin gibi monte edersin. Ayrıca görüntüyü düzeltebilmek için rad holder lazım:
    http://www.ekwb.com/shop/radiators-fans-accessories/radiators-accessories.html

O fanın üstündeki metal nihaleyi de çıkar, haybeye direnc yaratıyor zaten tek fan kullanmışsın

Hortum yeterince eğilip bükülmüyor dersen şu yöntemle istediğin şekli verirsin ama biraz pratik ister:
    Sıcak-soğuk su şok methodu diyelim, istediğin şekli alacak şekilde bir aparat yapıp, hortuma geçirip önce kaynar suya sonra buz gibi suya sırayla daldırıp çıkarıyorsun.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?239246-How-to-Bend-Form-Tubing-for-Your-Setups

-Cenk, not al kardeşim sana da lazım bu

tygoon zaten eğilme işini kendisi hallediyor hortum çok güzel dönüyor kırılmada yapmıyor genelde. Bu yöntem şekilde vermek için çok güzel bunun gibi bir şeyi sırf görüntü için yapmayı düşünüyorum.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.