Şimdi Ara

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) (2176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (9 Mobil) - 13 Masaüstü, 9 Mobil
5 sn
67.043
Cevap
78
Favori
1.284.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş
  • Tygon hayatımda kullanmadım kullanmam da, hortumun metresine 30tl vermek için laborant olmam lazım
    Bitspower rakorlar ve tygon hortumlara alerjim var, inanılmaz ve gereksiz pahalı.

Tygon zaten lab işi, o yüzden renk seçeneği de yok siyah, beyaz, gümüş. Gümüş olanı o parayı hakedebilir antimikrobiyel özelliği var ama zaten hazır sıvılarla gerekli birşey degil, saf su kullananlar tercih edebilir o zaman maliyet açısından akıllıca tercih olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 4 Aralık 2012; 21:45:43 >

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Arkadaşlar nasıl olmuş, diğer parçalar elime geçtikçe ekleyeceğim.

Ters olmuş 45 derecelik açılı rakor ucuna elindekileri takarsan istediğin gibi monte edersin. Ayrıca görüntüyü düzeltebilmek için rad holder lazım:
    http://www.ekwb.com/shop/radiators-fans-accessories/radiators-accessories.html

Rad holder'ı kasaya takıp rad ve holder arasına fanı takarsan istediğin yer açılır + o fanın üstündeki metal nihaleyi de çıkar, haybeye direnc yaratıyor zaten tek fan kullanmışsın

Hortum yeterince eğilip bükülmüyor dersen şu yöntemle istediğin şekli verirsin ama biraz pratik ister:
    Sıcak-soğuk su şok methodu diyelim, istediğin şekli alacak şekilde bir aparat yapıp, hortuma geçirip önce kaynar suya sonra buz gibi suya sırayla daldırıp çıkarıyorsun.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?239246-How-to-Bend-Form-Tubing-for-Your-Setups

-Cenk, not al kardeşim sana da lazım bu

fotoda çıkmamaış ama içtede fan var push/pull yani. o korumada hem aksesuar olsun hem korumay apsın diye takdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 4 Aralık 2012; 21:45:34 >

• quote:

Tygon hayatımda kullanmadım kullanmam da, hortumun metresine 30tl vermek için laborant olmam lazım
    Bitspower rakorlar ve tygon hortumlara alerjim var, inanılmaz ve gereksiz pahalı.

Tygon zaten lab işi, o yüzden renk seçeneği de yok siyah, beyaz, gümüş. Gümüş olanı o parayı hakedebilir antimikrobiyel özelliği var ama zaten hazır sıvılarla gerekli birşey degil, saf su kullananlar tercih edebilir o zaman maliyet açısından akıllıca tercih olur.

Aslında vermemekte lazım da oldu bir kere daha. Evde geçen sistemden 2 metre bulunca 2 metre daha aldım. Gelecek sefere büyük olasılıkla zaten renkli hortum alacağım hem 2metre fiyatına 10metre falan alırım yedekli olur

Bitspower rakorlar güzel ama o fiyat farkı verilebilir. Dereceli rakorları çok hoşuma gidiyor özellikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Arkadaşlar ekran kartı (7850 OC) boşta 27, işlemci (FX 8120) ise 17 derece. Yükte ise ikisi de 48'i geçmedi.

Ekran kartı 7850'nin sıcaklığına bayıldım. FX 8120 17 derece demişin peki oda sıcaklığın kaç derece?

Ne zaman hortum yazsam aklıma şu sahne gelmesi de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 4 Aralık 2012; 21:52:44 >

• quote:

Arkadaşlar ekran kartı (7850 OC) boşta 27, işlemci (FX 8120) ise 17 derece. Yükte ise ikisi de 48'i geçmedi.

Kaloriferi yak artık istersen havalar soğudu

Valla bir blok bir de radyatör önemli gerisi estetik ve teferruat. Hortumu kısa tutmak her zaman akıllıca iştir ama, özellikle pompa f/p ürünü veya zayıf birşeyse.

Yazıp yazmamak arasında tereddüt ettim ileride ola ki sıvı soğutmaya geçersem... Hani hortumun mümkün mertebe kısa olması sıvının daha serin olmasına yardım etmez mi diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerginix
    .

Umut abi sistem belleğindeki kararsızlıktan dolayı ilk corsair neutron raid sonuçları düşük çıkmıştı..

bellek sorunu çözüldükten sonra sonuçları yeniledim..

şuan ki durumu nasıl ?..

Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :)

http://forum.donanimhaber.com/m_68776982/tm.htm

• quote:

Valla bir blok bir de radyatör önemli gerisi estetik ve teferruat. Hortumu kısa tutmak her zaman akıllıca iştir ama, özellikle pompa f/p ürünü veya zayıf birşeyse.

Sistemi zaten soğutma için kurmadım. Estetik için kurdum bakalım güzel olacak mı, olmazsa dağıtım yeni bir şeyler yaparım şubat gibi

• quote:

Kasa içinden resim var mı? Daha anlaşılır olur.

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

Kasa içinden resim var mı? Daha anlaşılır olur.

şuan gelen parça olarak flowmeter ve 1 adet rad. var ötekiler henüz gelmedi bu sebeple kasa içinde intel stok fanından başka birşey yok.

• @F.@.T.İ.H

Mükemmel sonuçlar:) Bu arada ne iyi söyledin şu RAM meselesini bak ben şu 1600MHZ 2x4 RAM'lerden kurtulup 4 kanal 2133 işlerine gireyim bakayım sonra SSD sonuçlarına. Bİr ara - uzun bir süre önce RAM'in SSD sonuçlarına etkisinin muhakkak olması gerektiğini akletmiştim bir yerlerde de yazmıştım. Ama nasıl test edilir bilmediğimden veya bir test ortamı oluşamadığı için unutuvermiştim konuyu. Senin mevzu ile olay netleşti. SSD'Nin CPU ile işi olmaz sadece anakarta dikkat etmek lazım durumuna bir de RAM'i artık resmi biçimde ekleyebiliriz

Tekrar güle güle kullanman dileğiyle... Çok sevindim

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

.

Umut abi sistem belleğindeki kararsızlıktan dolayı ilk corsair neutron raid sonuçları düşük çıkmıştı..

şuan ki durumu nasıl ?..

http://forum.donanimhaber.com/m_68776982/tm.htm

Alıntıları Göster
    quote:

şuan ki durumu nasıl ?..

Fatih abi sen sonuçlarına dua et ben Okuma 535MB / Yazma 480MB iddia edilen SSD'den bu sonuçları alıyorum. Tek farklı yaptığım şey SSD'yi ikiye bölmek eğer sıkıntı buysa anlarım ama değilse ne ayar yaptımsa bir türlü denilenin yanına bile yaklaşamadım.

| Gigabyte Z97M-D3H | Intel i5 4670K | Cogage Arrow Noctua NF-F12 PWM | Galax GTX 970 EXOC Black Edition | G. Skill 2x4 GB 2133 MHz | CM Storm QuickFire XT | Logitech G502 | Sennheiser G4ME ZERO | Logitech Z-623 | SilverStone SG-09 | AOC i2369V |

• Beyler ekran karti almak icin beklenmeli mi? Simdi almal miyim yoksa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: esTFyz

quote:

şuan ki durumu nasıl ?..

Fatih abi sen sonuçlarına dua et ben Okuma 535MB / Yazma 480MB iddia edilen SSD'den bu sonuçları alıyorum. Tek farklı yaptığım şey SSD'yi ikiye bölmek eğer sıkıntı buysa anlarım ama değilse ne ayar yaptımsa bir türlü denilenin yanına bile yaklaşamadım.

İyi güzel hoş da o güzelim anakartın MArvell portuna SSD takılırsa olacağı budur. Sorun SSD'nin yanlış portta takılı olması.

• quote:

İyi güzel hoş da o güzelim anakartın MArvell portuna SSD takılırsa olacağı budur. Sorun SSD'nin yanlış portta takılı olması.

Valla 6 GB/s taktığımı zannediyordum abi hemen kontrol edeyim değiştireyim vallahi içime su serptin birazdan geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 4 Aralık 2012; 22:46:21 >
    | Gigabyte Z97M-D3H | Intel i5 4670K | Cogage Arrow Noctua NF-F12 PWM | Galax GTX 970 EXOC Black Edition | G. Skill 2x4 GB 2133 MHz | CM Storm QuickFire XT | Logitech G502 | Sennheiser G4ME ZERO | Logitech Z-623 | SilverStone SG-09 | AOC i2369V |
  • quote:

@F.@.T.İ.H

Mükemmel sonuçlar:) Bu arada ne iyi söyledin şu RAM meselesini bak ben şu 1600MHZ 2x4 RAM'lerden kurtulup 4 kanal 2133 işlerine gireyim bakayım sonra SSD sonuçlarına. Bİr ara - uzun bir süre önce RAM'in SSD sonuçlarına etkisinin muhakkak olması gerektiğini akletmiştim bir yerlerde de yazmıştım. Ama nasıl test edilir bilmediğimden veya bir test ortamı oluşamadığı için unutuvermiştim konuyu. Senin mevzu ile olay netleşti. SSD'Nin CPU ile işi olmaz sadece anakarta dikkat etmek lazım durumuna bir de RAM'i artık resmi biçimde ekleyebiliriz

Tekrar güle güle kullanman dileğiyle... Çok sevindim

teşekkürler Umut abi şuan bellekler 2000MHz/cl9 olarak çalışıyor, eskiye nazaran farkedeceğini biliyordum ama bende bu kadar beklemiyordum açıkçası..

• quote:

Orijinalden alıntı: esTFyz

quote:

şuan ki durumu nasıl ?..

Umut abi nin dediği gibi gri soketlere taktıysan düşük sonuç alabilirsin..

1. siyah slota takarak tekrar dene..

• quote:

Orijinalden alıntı: revogame

Beyler ekran karti almak icin beklenmeli mi? Simdi almal miyim yoksa?

1-2 aya yeni seriler geliyor,beklemek daha yararlı olur..

quote:

Kaloriferi yak artık istersen havalar soğudu

Çocuklarla birlikte oturuyoruz dostum sıcak odadayız.
    Sistemi F.@.T.İ.H'ten aldım. O daha iyi bilir sistemin durumunu. Bir de o açıklasın istersen. Oda sıcaklığının altında çalışması, beni de şaşırtmadı değil yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 4 Aralık 2012; 23:12:25 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.