Benim aile hekimi gıcık bir tip kolay kolay rapor vermeyen birisi kendisi önceden hasta olduğumda da doğru düzgün rapor vermezdi. Aile hekiminden sağlık raporu çıkarmaya gittim beni norolojiye yönlendirdi o da beni eeg ye yolladı onun için de 2 ay sonraya randevu verildi. Neden nörolojiye gitmem gerektiğini söylemedi o an benimde sormak aklıma gelmedi nörolojinin benden eeg isteyeceğini nerden bilebilirdim ki? Şüphelendiğim şey eskiden bir defa nöbet geçirmiştim ama çok küçükken ve yıllar geçti aradan. Bir süre epilepsi ilacı kullanmıştım ardından ilacı da bırakmıştım. En az 6 7 senelik olay ve o vakitten sonra ne nöbet geçirdim ne de nörolojik bir sıkıntım oldu. Olsa olsa bundan nörolojiye yollamıştır diye düşünüyorum yine de saçma geliyor. Ehliyeti alması zaten 3 ay sürüyor şimdi bunu beklemek gerektiğinden 5 ay sonra anca alıcam ehliyeti çok sinirim bozuldu. Aile hekimimi değiştirsem bir faydası olur mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuririn -- 21 Mayıs 2025; 16:40:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim