Şimdi Ara

Ehliyet alacağım fakat aile hekimi sağlık raporu vermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim aile hekimi gıcık bir tip kolay kolay rapor vermeyen birisi kendisi önceden hasta olduğumda da doğru düzgün rapor vermezdi. Aile hekiminden sağlık raporu çıkarmaya gittim beni norolojiye yönlendirdi o da beni eeg ye yolladı onun için de 2 ay sonraya randevu verildi. Neden nörolojiye gitmem gerektiğini söylemedi o an benimde sormak aklıma gelmedi nörolojinin benden eeg isteyeceğini nerden bilebilirdim ki? Şüphelendiğim şey eskiden bir defa nöbet geçirmiştim ama çok küçükken ve yıllar geçti aradan. Bir süre epilepsi ilacı kullanmıştım ardından ilacı da bırakmıştım. En az 6 7 senelik olay ve o vakitten sonra ne nöbet geçirdim ne de nörolojik bir sıkıntım oldu. Olsa olsa bundan nörolojiye yollamıştır diye düşünüyorum yine de saçma geliyor. Ehliyeti alması zaten 3 ay sürüyor şimdi bunu beklemek gerektiğinden 5 ay sonra anca alıcam ehliyeti çok sinirim bozuldu.

Aile hekimimi değiştirsem bir faydası olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuririn -- 21 Mayıs 2025; 16:40:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özel hastaneye git muayene ücreti verirsin alırsın raporu

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt

aile hekimi beni kendi gönderdi norolojiye, özeldekilerin sağlık raporu verme yetkisi var mı? Bugun devlet hastanesindeki eeg isteyen doktora özelde çektirsem olmaz mı dediğim bana "olmaz özelde çektirdiğin" tarzı bir şey demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuririn -- 21 Mayıs 2025; 17:36:52 >
  • Bende bugün ehliyet sertifikamı çıkardım 1 hafta içindede kartım gelecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kuririn K kullanıcısına yanıt

Özele git danışmaya sor ehliyet için rapor veriyor musunuz diye, önceden veriyorlardı, evet derse ne kadar dersin, bir şey kaybetmezsin

• aile hekimini değiştir internetten değiştiriliyordu

• Özelden al geç. Zamanında 4 kez gittim, bir yerinde bulamadım, bir göz muayenesine sevk etti derken en son bir sevk daha verecekti, işlemi tamamlatmadan çıktım. Özel hastanede işimi çok hızlı şekilde hallettim. Muhtemelen yenileme döneminde aile hekimine uğramayacağım bile.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet için sağlık raporu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.