Şimdi Ara

Yurt dışında çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışan abilerimiz nasıl o yere geldiniz? Arabaların ucuz olmasından dolayı çalışmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sadece pasaportla gidiyorum birader. (Amerikan vatandaşlığım var çift vatandaşlık )

• Beyler bayanlar ben enka firması ile Gürcistanda çalışmaya başlayacağım ancak maaş konusunu daha konuşmadık yeni mezun inşaat mühendisiyim daha önce 3.Havalimanında çalıştım şimdi iş GYO da çalışıyorum sizce maaş ne kadar istemeliyim 4000$ çok olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

Beyler bayanlar ben enka firması ile Gürcistanda çalışmaya başlayacağım ancak maaş konusunu daha konuşmadık yeni mezun inşaat mühendisiyim daha önce 3.Havalimanında çalıştım şimdi iş GYO da çalışıyorum sizce maaş ne kadar istemeliyim 4000$ çok olur mu

Gürcistan'da kral gibi yaşarsın o paraya. 15 Gürcistan para birimii = 1 dolar. Yanı kazanacağın parayı 15 ile çarpacaksın orada.

Ancak pek gelişmiş bir ülke değil Gürcistan, beklentin fazla olmasın. Halkı yoksul genel olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikola125

quote:

Beyler bayanlar ben enka firması ile Gürcistanda çalışmaya başlayacağım ancak maaş konusunu daha konuşmadık yeni mezun inşaat mühendisiyim daha önce 3.Havalimanında çalıştım şimdi iş GYO da çalışıyorum sizce maaş ne kadar istemeliyim 4000$ çok olur mu

Gürcistan'da kral gibi yaşarsın o paraya. 15 Gürcistan para birimii = 1 dolar. Yanı kazanacağın parayı 15 ile çarpacaksın orada.

Ancak pek gelişmiş bir ülke değil Gürcistan, beklentin fazla olmasın. Halkı yoksul genel olarak.

İyi güzel de benim demek istediğim enka firması ile gidicem ama çalışma şartlarında hava -20 -30 derecede ve sabah 7 gibi çalışma başlıyor ve iş ne zaman biterse o zaman paydos ediliyor. Yeni mezunum ama 3 ay 3. havaalanında çalıştım şimdi İş GYO da çalışıyorum inşaat mühendisi olarak benim sormak istediğim de 4000$ istesem çok olur mu? Kaç para talep etmem uygun olur? Onu soruyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nikola125

quote:

İyi güzel de benim demek istediğim enka firması ile gidicem ama çalışma şartlarında hava -20 -30 derecede ve sabah 7 gibi çalışma başlıyor ve iş ne zaman biterse o zaman paydos ediliyor. Yeni mezunum ama 3 ay 3. havaalanında çalıştım şimdi İş GYO da çalışıyorum inşaat mühendisi olarak benim sormak istediğim de 4000$ istesem çok olur mu? Kaç para talep etmem uygun olur? Onu soruyorum :)

4000 dolar vermezler hocamhttp://iskolig.com/maas/enka-insaat-maaslari-15120000010 burdan bak 3000-7000 arası inşaat mühendisi maaşı hayatta vermezler yeni mezuna o kadar

3000tl-7000tl diyorsan birde yeni mezunsam o zaman mantıklı bir iş değil

• quote:

Orijinalden alynty: Legolas.

quote:

Orijinalden alynty: darkboyy

quote:

Orijinalden alynty: nikola125

quote:

Orijinalden alynty: darkboyy

Beyler bayanlar ben enka firmasy ile Gürcistanda çaly?maya ba?layaca?ym ancak maa? konusunu daha konu?madyk yeni mezun in?aat mühendisiyim daha önce 3.Havalimanynda çaly?tym ?imdi i? GYO da çaly?yyorum sizce maa? ne kadar istemeliyim 4000$ çok olur mu

Gürcistan'da kral gibi ya?arsyn o paraya. 15 Gürcistan para birimii = 1 dolar. Yany kazanaca?yn parayy 15 ile çarpacaksyn orada.

Ancak pek geli?mi? bir ülke de?il Gürcistan, beklentin fazla olmasyn. Halky yoksul genel olarak.

Yyi güzel de benim demek istedi?im enka firmasy ile gidicem ama çaly?ma ?artlarynda hava -20 -30 derecede ve sabah 7 gibi çaly?ma ba?lyyor ve i? ne zaman biterse o zaman paydos ediliyor. Yeni mezunum ama 3 ay 3. havaalanynda çaly?tym ?imdi Y? GYO da çaly?yyorum in?aat mühendisi olarak benim sormak istedi?im de 4000$ istesem çok olur mu? Kaç para talep etmem uygun olur? Onu soruyorum :)

4000 dolar vermezler hocamhttp://iskolig.com/maas/enka-insaat-maaslari-15120000010 burdan bak 3000-7000 arasy in?aat mühendisi maa?y hayatta vermezler yeni mezuna o kadar

3000tl-7000tl diyorsan birde yeni mezunsam o ?artlara göre mantykly de?il

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞINDA TIP
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İtü odtü falan mezunuysaniz normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.