Ehliyet alacağım fakat aile hekimi sağlık raporu vermedi
Benim aile hekimi gıcık bir tip kolay kolay rapor vermeyen birisi kendisi önceden hasta olduğumda da doğru düzgün rapor vermezdi. Aile hekiminden sağlık raporu çıkarmaya gittim beni norolojiye yönlendirdi o da beni eeg ye yolladı onun için de 2 ay sonraya randevu verildi. Neden nörolojiye gitmem gerektiğini söylemedi o an benimde sormak aklıma gelmedi nörolojinin benden eeg isteyeceğini nerden bilebilirdim ki? Şüphelendiğim şey eskiden bir defa nöbet geçirmiştim ama çok küçükken ve yıllar geçti aradan. Bir süre epilepsi ilacı kullanmıştım ardından ilacı da bırakmıştım. En az 6 7 senelik olay ve o vakitten sonra ne nöbet geçirdim ne de nörolojik bir sıkıntım oldu. Olsa olsa bundan nörolojiye yollamıştır diye düşünüyorum yine de saçma geliyor. Ehliyeti alması zaten 3 ay sürüyor şimdi bunu beklemek gerektiğinden 5 ay sonra anca alıcam ehliyeti çok sinirim bozuldu.
Aile hekimimi değiştirsem bir faydası olur mu?
3 ay iss değiştirememek. Yardım lazım.
Selam dostlar Türknet aboneliğimi kısa bir süre önce millenicoma taşımıştım. Sebebi Türknetin bizi fibere aylardır geçirmemesi binamızda fiber var fakat boş port yok diyorlar biz daha binada fiber yokken Türknet abonesi olmuştuk bizi fibere geçirmeden fiber portlarını doldurdukları ve bizi aylardır beklettikleri için alternatif isslere bakmaya başladım sonra millenicom bize internetsiz kalmayın diye sizi Türknette kullandığınız vdsl paketine geçirelim şimdilik bir kaç gün içersinde de fibere geçireceğiz dediler. Haftalar geçti ortada fibere geçiş yok yazıyoruz bilgi de vermiyor, üstelik 75mbps tarifemiz olmasına rağmen yaptığım speedtest sonucu 30mbps gibi bir aldığımı görünce aboneliğimi direkt fesih ettim. Dedim bari tekrardan Türknete geçeyim ancak onlarda bana 3 ay geçmeden iss değişikliği yapılamıyor dedi. İnternet annemin üzerineydi kendi üzerime abonelik başlatsam bu 3 ay bekleme zorunluluğunu kaldırabilir miyim?
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 624 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı