Şimdi Ara

Eğer seneye şampiyon olamazsak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünal Aysal bitik bir takımı küllerinden yeniden doğurdu , 2 sene şampiyonluk 1 cl'de çeyrek final , Bu sene kimse birşey demiyor,dememeli bence ama seneye de aynısı olursa, şampiyon olamazsak ,ne yapacağız ? İstifa mı etmesi gerekir ? İstifaya mı zorlayacaksınız yoksa DEVAM mı diyeceksiniz. İnsan olarak ,kişilik olarak, genel kültür vs vs her bakımdan şuan Ünal Aysal Türkiye'de bir numara.Ben ömrü hayatımda hiç bir başkanın bir yabancı kanala gidip te, ingilizce konuşarak,derdini güzelce anlatananı görmedim. Bunlar duygusal nedenler tabiki de, ne bileyim , sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

D.N: normalde görev süresi 2016 da bitiyor

• Ne sezon sonu hocam bizim taraftar 1. hafta istifa diye bağırmaya başlar
  • Ünal Aysal geldikten sonra amatör branşlarda yakaladığımız başarılara bakın, farkı görün yeter. Erkek Basketbolda 28 sene sonra gelen şampiyonluk, Euroleague'de elde edilen başarılar, kadınlar basketbolunda yine Euroleague'de elde edilen şampiyonluk... Bunlar büyük olaylar. Bu sezon pek çok branşta en üst kupalarda mücadele etttik.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen "Futboldaki Liderler" konferansına katıldı.
  • daha 1 sene var , seneye düşünürüz. Anı yaşayın.
  • İşini biliyor bence de bu sene bu sezonda bu kadar para harcayıp şampiyon olamamamız kötü oldu, tamam hadi şampiyon olamadık fener sokak takımı değil de bu deplasman sonuçları nedir?
  • Bence şampiyonluk kadar taraftarı üzen bir durumda beklentilerin altında kalıyor oluşumuz, sonuç olarak sezona girişimizi herkes biliyor ?
    Ünal Aysal'a yada Mancini'ye bu yüzden tepki var diye düşünüyorum...

Konuyu Beşiktaş cephesinden yorumlayalım, mesela Fikret Orman yada Bilic'e dişe dokunur eleştiriler tepkiler olmuyor
    Stadyum konusunda sıkıntıları ortada, bize nazaran kısıtlı transfer ve kadroya göre iyi iş çıkardıkları düşünülüyor ve az çok beklentiler karşılandı...

Ünal Aysal'ın geleceği bu yaz yapacağı hamlelere bağlı; Mancini ile yola devam edip takımın benzer performans sergilemesi sıkıntı yaratır hatta istifa eşiğine getirir...
    Tam tersi olursa Mancini konusundaki haklılığını ortaya koymuş olur ...

Eğer Mancini kalırsa Ünal Aysal'ın kaderini etkiler, şahsen kulüpte değişmemesi gerektiğini düşündüğüm tek kişi Ünal Aysal

• Deplasmana ilaç bulursa sonuna kadar devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yönetime sonuna kadar güveniyorum ama güvenmediğim tek şey mancini ceyhunu ve burak yılmaz 3 forveti satıp 1 tane neyse parası verip sağlam bitirici alıp 1 tanede yedek forvet alalım yeter zaten ontide var yedekte birde şu sinoyu solda oynatmayı bırakıp oraya sağlam bir türk sol kanat bulmamız lazım.
  • finansal konularda bir bilgim olmadigindan yorum yapamayacagim.

fakat unal aysal in futbol anlaminda tek hatasi mancini oldu. o da adamin sucu degil sonucta dunyaca unlu bir adamdi geldiginde. onun disinda aysala en azindan futbol anlaminda saydiracaklar azalarak bitin lutfen.
  • Şu profesyonellik sevdasını bırakırsa çok iyi olacak. Profesyonellikmiş cartmış curtmuş yemiyor gördünüz. 2 sene Terim'in gazı Albayrak'ın moral motivasyonu ile futbolcular deli gibi oynuyordu. Şimdi? Hepsi The Walking Dead zombisi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

Şu profesyonellik sevdasını bırakırsa çok iyi olacak. Profesyonellikmiş cartmış curtmuş yemiyor gördünüz. 2 sene Terim'in gazı Albayrak'ın moral motivasyonu ile futbolcular deli gibi oynuyordu. Şimdi? Hepsi The Walking Dead zombisi gibi.

+1 Herşeyi geçtim Abdürrahim Albayrak Florya'da en önemli kilit adamdı ne yapıp edip geri getirilmeli...

• Konu şampiyon olamak yada olmamak değil, konu ruhunu sahaya yansıtabilmek.

Puan farkı 4 e kadar düşmüştü. O fark hiç kapanmasa yani FB 4 puan ile şampiyon olsa kim ne diyebilir. Sonuçta ülkenin en güçlü 3 takımından birisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçemiz seneye 4.yıldızı takıp Avrupaya gider o zaman
  • koskoca man utd man city chelsea milan inter r.madrid barcelona porto benfica her sene milyonlarca euro harcıyorlar ama her sene şampiyon mu oluyor sanki.ama yok Galatasaray her sene şampiyon olmalı.başarı odaklı taraftar kitlesi.
  • benim için Şl de süreklilik ve iyi futbol daha önemli.
  • tek sıkıntı deplasman

• Deplasman sorununuz devam ederse yine biz olacağız zaten
  • Aysala güvenim hala sonsuz adam çok düzgün bir başkan. Mancini seneye düzelir diye düşünüyorum ama deplasman sorununa çözüm bulmak gerekiyor.
  • Ünal Aysal gider kalır orasını bilmem de sırf gidip yabanci kanalda İngilizce derdini anlattı diye adama hayranlık duymak alafrangaliktan ote degil. Ne bati hayranligiymis be birader anlatsa nolur anlatmasa nolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

Ünal Aysal gider kalır orasını bilmem de sırf gidip yabanci kanalda İngilizce derdini anlattı diye adama hayranlık duymak alafrangaliktan ote degil. Ne bati hayranligiymis be birader anlatsa nolur anlatmasa nolur.

adam başarıları ortada, ekstra olarak eli yüzü düzgün- konuşmayı oturmasını kalkmasını biliyor, genel kültürlü -yapıcı - kusura bakma sizin ana bacı söven başkanınıza hayran olmaktansa varsın avrupa hayranı olalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.